Inlägg från: anina |Visa alla inlägg
  • anina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    jaktenpaflow skrev 2018-11-14 23:09:00 följande:

    Känner av på exakt samma ställe som du Sen strålar det ut i ljumskarna. Men har faktiskt också blivit bättre. Var som värst mellan v 10 och 14. Ja jag med! Längtar tills man Könner varje dag! Har känt ngt typ fyra gånger. Börjar känna livmodern och försöker vila händerna på den och ibland kan jag känna som små vågor. Hoppas det är lilla minin:)

    Haha helt rätt! Och sånna där matchande kläder hela familjen! Det vill jag verkligen köpa:) Nej inte än men jag längtar! Har dock börjat små äta lite saffrans bullar och jul latte haha! Kanske börjar smått till helgen eller iaf veckan därpå! Har du börjat?

    Åh så himla spännande!!!! Vad tror du att det är? Har su någon känsla...


    Märkligt att det visade sig så tidigt och sen blev bättre för oss. :)

    Idag kände jag nåt i magen. Det var precis som elektriska stötar. Har du känt det? Vilken vecka är du i nu? Har för mig du är ett par veckor längre än mig, så 17-18 nånting? :)

    Haha ja precis. Iaf med mig och bebisen. Sambon skulle totalvägra. Sååå sött haha. Om det blir en kille kommer jag dock köpa likadan skjorta och slips till bebis och sambo. :) imorgon vet vi. :)

    Jag har faktiskt tjuvstartat redan. Jag orkar dessutom inte så mycket varje dag så jag tar lite i sänder så är nog allt uppe till första advent tror jag. Jag har en del, haha.
  • anina
    BaKu skrev 2018-11-14 21:24:59 följande:

    Jobbar november ut så två och en halv vecka. Sen blir det soffläge :p

    Inte vad jag vet, men det vore roligt med en till kusin. Tror att det kanske kommer ganska snart om allt går som det ska för dem. Men de har inte haft några problem innan så hoppas det är likadant nu.

    Förstår hur du känner. Man blir lätt arg och irriterad på det,men samtidigt måste man ju släppa det och inse att alla har olika problem i livet.

    Känns som den sover ganska lite. Men de rör ju sig även i sömnen. Visst blir man nojig när det är lugnt en längre stund. Vi har varit inne en gång för minskade rörelser men då var allt bra. Och så skönt att få lugnande besked i ett sånt läge. De var så snälla och man kände sig välkommen och inte alls att man var jobbig som åkt in.

    Usch då! Migrän är vidrigt. Min huvudvärk har faktiskt blivit bättre under graviditeten. Har kronisk huvudvärk, typ migrän annars. Skulle kanske rekommendera dig att testa akupunktur. Det ska väl vara ofarligt tänker jag. Har inte testat själv, men varit i kontakt med en sjukgymnast som utför det för just migrän.


    Åh så snart. Vad skönt att ha december ledigt, så mysigt.

    Vad skönt att de är snälla och inte dömande. Kan tänka mig att det blir nervöst när den inte rör sig.

    Idag kände jag nåt i magen. Kändes precis som elektriska stötar. Har du känt det?

    Jag har gått i frekvensterapi innan. Det är ungefär som akupunktur fast infraröda strålar istället för nålar. Finns dock inte så mycket information om det och graviditet. Ska testa akupunktur nästa torsdag. De tar lite mer försiktigt vid graviditet. Skönt att du mått bättre med huvudvärken. :) det är riktigt påfrestande.
  • anina
    Sommarhopp skrev 2018-11-15 20:37:51 följande:

    Ikväll har vi varit på ultraljud igen. Och allt såg bra ut den här gången! Förra gången så var Mini lite för liten och jag blev jätteorolig eftersom det är så mina tidigare missfall börjat. Men nu hade mini spurtat i tillväxten och var perfekt storlek för den dagen jag är i. Så glad!! Nästa vecka är det dags för nipt.


    Vad härligt. Grattis. :) vilken vecka är du i nu? Hur stor är mini?

    Min är också lite liten, har legat ungefär en vecka efter hela tiden.
  • anina
    gammelpysen skrev 2018-11-15 21:20:32 följande:

    Hej alla,

    Idag fick Vi komma in på extrakoll eftersom magen ömmat senaste veckorna. Precis som alla skriver på alla forum så var det ingen fara. Moderkakan ligger framtill så det lär dröja innan jag känner något.

    Tänkte att det kunde vara skönt att höra eftersom jag ligger några veckor innan de flesta här


    Härliga nyheter. :) måste kännas skönt om du varit lite orolig några veckor. :)
  • anina

    Nu har vi ätit vår tårta och grädden var rosa. :)

    På lappen stod det att det sannolikt blir en flicka.

    Försökte lägga till en bild men verkar inte funka. Får prova med datorn.

    Trevlig helg på er alla.

    Stor kram

  • anina
    Mjbo skrev 2018-11-19 11:31:09 följande:

    Någon som vet om det är normalt att spy efter v 12 i en graviditet?? Alltid hört att det mesta går över runt v 12.. har bara mått illa en vecka typ v 8 nån gång, annars inget illamående alls i denna graviditet, är i vecka 13 idag, går in i vecka 14 i övermorgon..

    tog två minuter efter jag ätit upp lunchen idag innan den kom upp igen lika snabbt. Va inte alls beredd på det och mår inte dåligt eller illa över huvud taget... konstigt tycker jag?!


    Hej.

    Det är normalt. En bekant till mig är går in i vecka 17 nu och får inte behålla knappt nånting. Jag är i vecka 16 och mår fortfarande sjukt illa (haft sån fobi för sånt sen jag var liten så jag kommer till läget när jag tror jag ska springa till toan och så stannar jag i det läget).

    Det kan ju annars vara något du ätit eller en bakterie. 

    Hoppas du mår bättre snart.

    Kram
  • anina
    LillaAw skrev 2018-11-18 22:30:50 följande:

    Någon av er som haft som "hugg" i livmodern. Jag har haft idag på vänster sida. Känns som knivhugg och går över på några sekunder men får luta mig fram och gör ont. Känns jobbigt. Första riktiga smärtan jag haft.


    Jag får mina på högersidan. Helt sjuka smärtor så jag inte kan röra mig. Ibland sitter det i typ 30 sek. Kommer ibland när jag nyser eller vänder mig i sängen eller försöker stiga upp fort. Kom en gång när jag fes också. =)

    Kram
  • anina
    Mjbo skrev 2018-11-19 10:31:29 följande:
    Min mage växer oxå.. Går inte alls att dölja längre om ja inte har större tröjor på mig. Den är spänd och hård och lixom står ut... Så ja kan inte alls ha tighta tröjor längre... Tur de inte är sommar säger jag, ännu en gång ;) 
    Skönt att jag inte är ensam om det. =) Jag har en kula. Finns 3 tjejer till i stan som är bekanta typ som är några veckor längre än mig som det tydligen inte syns alls på enligt de som sett dem. Så vissa tror att jag bara har ätit för mycket. Började nästan tro på det själv också, även om magen ser annorlunda ut. 
  • anina
    jaktenpaflow skrev 2018-11-16 18:43:36 följande:
    Ja verkligen! Idag känner jag dock en hel del i ljumskarna och strålar ut:( Ja jag tror jag förstår vad du menar? Väldigt mjuka som lite pirr typ? Eller mer ont? Såå gulligt å klä ut bebisen nästa år!! Hehe en liten ren:)

    Oj vad kul med massa julpynt! Vill köpa en sån där liten julby i år hehe. Ser såå mysigt ut!
    Det jag kände gjorde faktiskt lite ont. Åh jag längtar efter att känna sparkar. =) 
    Haha ja en liten ren blir roligt. =) Julbyar är såå fina. Jag köpte en förra året, jag älskar såna. Det tycker jag du ska köpa. =)
    Ettnamn4sep skrev 2018-11-16 20:51:56 följande:
    Men åh stort grattis till prinsessan! Vilken vecka är du i?
    Tack. =) Jag är i vecka 16. Vecka 15 enligt läkaren pga storleken på bebisen, men jag räknar på IVF-datumen. Vilken vecka är du i nu?

  • anina
    Mjbo skrev 2018-11-17 07:18:47 följande:
    Åh va roligt, en till liten flicka i gruppen! :) har ni börjat fundera på namn?

    Jaa lägg gärna in bild, så himla kul att se! Stor kram!
    Det går ju inte citera fler när de ligger på olika sidor, så blir en väldig massa inlägg från mig nu. =)

    Vi har funderat lite, mest jag haha. Min sambo gillar inte alls mina förslag. Men vi har ett namn som vi båda tycker är fint iaf, Amelia. 
    Däremot gillar inte styvsonen det. Det är inte avgörande men tycker det är roligt att han faktiskt engagerar sig och vill vara med. Han fyller snart 15 så han kunde varit precis tvärtom angående ett syskon. Så det blir nog fler listor och prat om namn. Får väl ha några killnamn också ifall provet visade fel, haha. =)
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF