• Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Ons 28 nov 2018 19:38
  146909 visningar
  2871 svar
  2871
  146909

  Jag vill ligga med min kollega, är gift

  Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2018-11-28 19:20:46 följande:

  Du skrev att du måste kyla av relationen innan ni börjar jobba bara ni två med projektet. När är det?


  Vi har ett gemensamt ansvarsområde på jobbet, det är inte ett projekt med start och slut.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Ons 28 nov 2018 20:12
  Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2018-11-28 20:01:56 följande:

  Du sa i #662:

  "Inget har fallit ihop. Jag överväger att prata med honom om att vi inte borde hänga så mycket, dvs motsatsen till att hoppa i säng. Jag vet inte än om jag kommer ta det snacket, men det är det jag överväger eftersom vi måste ses enskilt framgent pga våra jobb ändå." 

  Är det som det är nu eller blir det än mer?


  Det blir inte mer än nu vad jag kan bedöma just nu iaf, jobbmässigt om det var det du menade? Det är vårt gemensamma arbetsområde så vi har ju kontakten via det.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 29 nov 2018 14:39
  Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2018-11-29 14:09:44 följande:

  TS om du läst tråden i Känsliga rummet och känner att det nog är din man (scenariot verkar ju stämma) bör du nog förekomma istf förekommas för att visa din goda vilja om du vill ha ett lyckligt slut, Önskar att det slutar bra för dig/er - verkligen.


  Läste tråden, och ja förvånansvärt mycket stämmer överens med det jag skriver men inte allt. Och är formulerat på ett annat sätt än min man så nej det är inte han. Och är det det så är det väl bra om han pratar med mig. Jag älskar honom som sagt, och det är honom jag vill leva med. Jag är bara sinnesförvirrad av känslor jag inte varit beredd på.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 29 nov 2018 16:55
  Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2018-11-29 15:01:31 följande:

  Hur har det gått i veckan. Minskat ner eller?


  Minskat, han har varit hemma sjuk så det underlättar ju.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 29 nov 2018 17:00
  Anonym (FYI) skrev 2018-11-29 15:18:47 följande:

  Vågar du satsa på att det inte är han ?

  Det är ju inte säkert man uttrycker sig exakt på samma sätt i en tråd som irl


  Anonym (Hmm) skrev 2018-11-29 16:08:24 följande:

  Läste tråden och fan den är kusligt lik denna. Vad är oddsen?


  Jag håller med om att det är kusligt lik! Dock som han skrev själv är det vissa bitar som inte passar in. Ex sitter jag aldrig vid datorn, och stänger inte ner nåt när han kommer. Och ett av våra barn är litet, och är inte iväg och tränar. Men ja - jag kan säga att den tråden iaf var nyttig för mig. En riktig tankeställare. Jag inser ju att det lika gärna skulle kunna vara min man som skrev, och jag får ont i hjärtat av det. Så tack för att ni bad mig kolla den.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Fre 30 nov 2018 16:38
  +1
  Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2018-11-30 15:40:00 följande:

  Hej TS  Har du funderat något mer på en lösning på ditt problem efter #793 och ditt onda hjärta?


  Funderar hela tiden, såklart. Men ja - en wake-up-call. Jag vill inte såra min man. Han är värd bättre. Jag ska hålla mig på mattan.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Fre 30 nov 2018 21:44
  Anonym (KÖR!) skrev 2018-11-30 21:30:13 följande:

  800 Inlägg! Tråden berör!

  TS - kommer ni knulla eller hur ser det ut?


  Jag tror inte det. Det jag riskerar är inte värt det.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Lör 1 dec 2018 17:17
  Anonym (FYI) skrev 2018-12-01 16:38:53 följande:

  Ja. du verkar ju vara en tjej som hellre går till anfall än försvar..Modigt av dig att skriva i den andra tråden, men du var väl ganska säker på att det inte var din man?

  Men vad menar du med.."Jag tror inte det"..?

  Efter att du fått ett "Wake up call",,menar du att du ännu inte bestämt dig?

  Herregud ! Ibland är du bara för mycket !

  Du har fått en glimt av den andra sidan och ändå är du osäker ??


  Du verkar verkligen inte gilla mig, ändå fortsätter du att skriva? Faktum kvarstår att jag fortfarande inte gjort något och jag hoppas att jag är stark nog att stå emot helt. Du får tycka vad du vill om mig men om jag bara är för mycket se ge upp hoppet om mig och skriv inte mer då?
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Lör 1 dec 2018 18:44
  Anonym (FYI) skrev 2018-12-01 18:30:08 följande:

  Allvarligt..Jag varken gillar eller ogillar dig..Jag känner dig inte.

  Däremot intresserar det mig hur tankarna går när en kvinna (eller man) som dig sätter sig i en situation som egentligen är emot (i.a.f vad jag förstår) dina tankar och känslor att du älskar din man och dina barn.

  Jag är inte en människa som tar på sidenvantarna när jag diskuterar otrohet, det ser jag ingen anledning till, och eftersom du skriver i ett öppet forum får du faktiskt tåla det...

  Jag tycker det är fel, och eftersom jag själv råkat ut för det vet jag hur det känns att bli bedragen.

  Jag förstår inte heller din aggretion mot mina inlägg när du svarar beskedligt på typ, Anonym (Kör):s inlägg, som uppenbarligen är, i mina ögon sett ett äckel som säkert bara vill höra om du typ blivit påsatt i tvåan...

  Men du kanske har en annan uppfattning.

  By the way...Har du hintat din man som du fick råd om i den andra tråden ?


  Det ÄR fel med otrohet. Det tycker jag också. Att jag ens tänker på det när jag har det bra med min man, ja det är ett jävla mysterium för mig också. Jag hade aldrig drömt om att jag skulle hamna i en situation att jag även fått känslor för en annan. Så jag förstår att du undrar hur det är möjligt, och hur det inte bara är att kamma sig, lägga ner och gå vidare. Jag har inget emot att diskutera med dig, jag startade tråden för att få bolla och få mothugg för att få hjälp att tänka klart (och det har jag fått) -men det blir så kontraproduktivt när varannat inlägg du gör bara är att du är så less på mig - då är det ju bättre att inte skriva mer. Ja, KÖR?s inlägg är mest äckelgubbe över det hela, håller med. Jag beklagar att du varit utsatt för otrohet, det har jag också som yngre och jag vet att det är ett fruktansvärt svek.

  Jag har inte hintat till min man om vad jag menade när jag sa att jag och kollegan hängt. Men vi pratade mkt igår om oss, vad vi båda behöver etc, vilket var ett bra samtal.

  Jag har dock inte lyckats distansera mig från kollegan än så mycket som jag vet att jag behöver för att det ska kunna gå över. Men jag kämpar med att resonera bort känslor och argumenten: vi ju har så kul ihop. Men jag kommer inte ta detta över gränsen, så känns det nu.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Sön 2 dec 2018 20:10
  Anonym (Orolig man) skrev 2018-12-02 15:19:44 följande:

  Mannen från andra tråden här.

  Kan nog anta att jag har din mans perspektiv här. Tror han känner att nåt är fel, men liksom mig har han kanske ingen att prata med detta om, och då är det svårt, man vill ju inte visa sin svartsjuka sida, rädd att det kommer att sabba mer än det hjälper.

  Jag har inte hintat till min man om vad jag menade när jag sa att jag och kollegan hängt. Men vi pratade mkt igår om oss, vad vi båda behöver etc, vilket var ett bra samtal. 

  Bra att ni pratar, men det räcker nog inte med allmänt samtal här, du behöver nog adressera "elefanten i rummet". 

  Om du nu tycker att det är jobbigt att ha ett sånt samtal (jag vet), gör då en liten nödlögn och starta i stil med:

  "Du vet mannen på mitt jobb jag pratar om ibland, det börjar kännas lite konstigt, jag tror han kan ha fått känslor för mig"

  Då lär din man ställa den givna motfrågan om vad du känner....och sedan borde bollen vara i rullning.

  TS, Lös detta innan er semester, tror det kommer att gagna dig, din familj och ditt äktenskap.

   

  Lycka till nu, och lös detta!


  Tack! Jag hade ju önskat att han frågade mig OM han skulle känna att nåt är konstigt / jag beter mig annorlunda, men han är lik dig - han har aldrig varit svartsjuk och jag misstänker att han tänker som du, att han inte vill framstå som det heller. Men jag ska försöka ta till mig det du skriver, och får se om jag tar upp något själv. Jag vet bara inte vad jag ska säga, känns som upplagt för att göra honom ledsen fast han inte behöver bli det. Att han typ ?men vad vill du säga med det här, att du umgås för mycket och gillar kollegan, vad ska jag göra med informationen? liksom. Men jag ska vetkligen fundera mer på om jag ska ta upp nåt.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift
Logga in
Bli medlem