• Tecum

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Haha) skrev 2019-10-25 20:16:04 följande:
    Menar du att de utgår ifrån hur de själva hade reagerat om de var Pelle? Jag tror snarare att de identifierar sig med ts man, och därför hatar Pelle...
    Haha, det kan du ha rätt i, men det är nog både-och... De hatar Pelle för att de känner att det kunde varit de, på bägge sidor..
  • Tecum
    Anonym (Moss) skrev 2019-10-25 20:24:38 följande:
    Fel! Ingen tycker om TS bara, hon är ett praktsvin som inte kan uppföra sig. Hoppas på att hennes man ser vilken lite människa hon är. 
    Jag gillar TS, hon är en skärpt kvinna med självinsikt. Hon inser sina fel och svagheter och klarar att analysera sitt eget beteende. Till skillnad från vissa moraltanter (av bägge kön) i tråden som aaaaldrig skulle kunna göra något sådant... Hon kan också lyssna och ta till sig av råd och andras åsikter. Pelle har god smak...
  • Tecum
    Anonym (Ly) skrev 2019-11-16 13:48:49 följande:
    Så om en man attraheras av nakna bröst på datorn är han inte en hemsk man som ska ut på gatan, men en kvinna som attraheras av någon är en hemsk kvinna och partner. Kvinnor attraheras också vet du även om hon är i ett förhållande. Män attraheras också av t ex tjejer på stan även om han är i ett förhållande. Men det är som att kvinnor döms hårdare för sitt mänskliga beteende. Varför är hon en hemsk människa? Vad vet du om hennes man attraheras av t ex porr och sitter och onanerar till det i hemlighet? Men bara kvinnan ska straffas föratt attraheras av någon annan man än sin partner och ska leva på gatan pga det? Varför ska inte han ut på gatan om han attraheras av någon annan än TS trots att han inte gått till handling och varit fysiskt otrogen? Olika regler för kvinnor och män i ett förhållande?
    Du har rätt i sak, alla kan bli attraherade och det finns ingen anledning att döma eller straffa TS.
    Däremot har du fel i att kvinnor döms hårdare än män, jag vill påstå att åtminstone på FL döms män mycket hårdare. Det räcker att de tittar på porr på datorn för att kvinnomaffian här rycker ut och skriker missbruk, förnedring, dumpa! 
    Och skulle han råka antyda att han tittar på andra kvinnor än partnern är han en snuskig, gubbsjuk svikare. Skulle han dessutom erkänna att han någon gång känt sig attraherad av en annan kvinna och fantiserat om att ligga med henne, sånt är det nästan dödsstraff på...
  • Tecum
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-17 14:22:14 följande:
    Nja. Mest inte. Bara ibland. Men det går över fort om det väl kommer en liten blixt.
    Nu låter du som en nykter alkoholist, nyss hemkommen från senaste AA-mötet. Suget finns där men du kan hantera det - tror du...
  • Tecum
    Lione81 skrev 2019-12-23 01:03:42 följande:
    Har följt hennes tråd från dag 1. Fram tills idag, jag skriver inte lika mycket som 3-4 andra har gjort. Vilka dessa är vet TS.
    Jag läser deras frågor och läser hennes svar.

    Hon har visat upp en jävla psyke som svarat tålmodigt på alla som har skrivit till henne.
    Vissa nättroll svarar hon inte på. Dom hör 4 personer har gått hårt på och varit mjuka. Dom har vänt på alla stenar emot henne.

    Nu har hon inte varit otrogen som det går att låta som du tror. Hennes tankar har varit nästintill det. Rent fysiskt har hon inte det. Vilket är otroligt starkt gjort av henne. Fast hon varit så nära.

    Nu har hon gått till att knappt ha någon kontakt alls med Pelle.
    Nu behöver du inte oroa dig över att hon inte åker dit.
    Hon har valt hela tiden din man före Pelle. Han hon valt Pelle, hade hon blivit över gränsen för länge sedan.
    Bra skrivet, jag instämmer! hon har jobbat som attan för att bekämpa och kontrollera sina känslor - av omtanke om sin man och sin relation - och lyckats ganska bra.
    Man rår inte för sina känslor, däremot har man ett totalt och eget ansvar för att kontrollera dem!
  • Tecum
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-09-19 13:42:58 följande:
    Fast...nej. Hade Pelle velat göra nåt hade han gjort det. Han bidar inte sin tid. Det kommer inte att hända något mellan oss. Jag är där jag ska och vill vara, med min man. Och han med sin fru.
    Det kvittar vad du skriver, Krösa-majornas livsluft är att skuldbelägga och se allt i svart. De kan aldrig förstå att män och kvinnor kan umgås som vänner utan att ha sex - eller vilja ha sex. Ingen man "bidar sin tid" i tre år om man vill ha en viss kvinna, det finns inte på kartan. Det gäller att smida medan järnet är varmt, Pelle har sumpat sin chans. Som en kvinna som lade an på mig sa, "en eld som inte får bränsle slocknar". Men vi är fortfarande vänner...

    I ditt ställe hade jag slutat att skriva i tråden.
  • Tecum
    Anonym (felix) skrev 2020-10-24 11:18:16 följande:
    Ett förslag till en radikal lösning på Pelle situationen som uppenbart är ohållbar om du inte vill fortsätta med att underminera ditt äktenskap.

    Gå in till din chef och säg att du inte vill samarbeta med den nye konsulten omkring XX arbetsområdet. Låt chefen göra det eller hitta någon annan som tycker det är kul. Så försvinner Pelle nog automatiskt från scenen.

    Inte mycket subtil flirt över det onödiga lyssnartipset och dom tvetydiga skämten heller.
    Men inget hindrar dem att fortsätta privat, vilket antagligen kommer att ske. Nu behövs det ju inte... Så det var ett dåligt förslag. Bättre då att TS bestämmer sig, antingen ha ett flirtförhållande, otrohet light, eller bryta helt.
  • Tecum
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-10-24 13:31:03 följande:
    Vi hörs inte privat, inte gjort på säkert..ett år? Nåt sånt.
    Men om ni inte träffades alls i tjänsten, vore det inte lockande?
  • Tecum
    Anonym (FYI) skrev 2020-11-13 23:24:23 följande:
    Ja då tog du steget 2 år tillbaka i tiden, för det var ju dom funderingarna du hade då...att berätta vad du känner och få ett svar på vad han känner.
    Har han varit så jäkla korkad att han inte fattat förut gör han det definitivt det nu.
    Nu har du gett honom en hint...Han kan bara luta sig tillbaka och planera nästa steg.

    Det är precis detta som gjort att tråden blivit snart 2800 inlägg långt. Och att det sitter ett gäng här som bryr sig.
    Du skriver saker som gör att man hoppas/tror du är på rätt väg. Sen, helt plötsligt hittar du på något helt huvudlöst. Man kan bara skaka på huvudet.

    Skall bli intressant att se om du skriver här när du gått riktigt över gränsen, som du svarade mitt förra inlägg, eller när din man tröttnat.

    För en gångs skull håller jag med dig, en klar upptrappning av TS avd "väck inte den björn som sover". Nu får vi se om hon har det som krävs för att fullfölja det hon skrev...
  • Tecum
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-17 10:40:04 följande:
    Tack TS, ett tydligt och starkt inlägg. 
    Det borde vara mycket klargörande för många. Likväl som flera av dina tidigare liknande inlägg borde ha tagits emot som tydliga och klargörande.
    Men det verkar som vissa i tråden upprepat ställer frågor men ändå ständigt inte bryr sig alls om dina svar..?
    Ja det finns ett litet gäng här (2-3 st) som vänder allt som TS skriver mot henne, tar för givet att en flirt måste sluta med sex och längtar intensivt efter att TS och Pelle hamnar i säng så de kan säga "vad var det vi sa" De tror inte (vill inte tro) att män och kvinnor kan bara vara vänner och tror inte på TS när hon säger att hon har kontroll över situationen.
    Men tiden talar ju MOT att det någonsin blir något sex mellan dem. TS var ju illa däran när hon började skriva och litade inte på att hon skulle kunna säga nej om det skulle hetta till. Men en eld som inte får bränsle slocknar, precis som att en förälskelse går över när man får tid att fundera över vad man redan har och vad det kostar att förlora det. Dessutom är mitt intryck av Pelle att han är rätt nöjd med att ha TS som en flirt och nätvän och egentligen inte är ute efter något mer.

    Så det är skönt att du dök upp i tråden som en nykter och objektiv skribent utan förutfattade meningar och som läser det TS skriver som det står och inte som du TROR att det står, som vissa andra gör.
    Och om nu TS vill ha kvar Pelle som vän och chatkompis (vilket hennes upptrappning tyder på) är inte det hela världen... Faran är över som jag ser det. 
  • Tecum
    Anonym (alla vet) skrev 2020-11-17 23:00:07 följande:
    Huruvida de kommer ha sex återstår väl att se.

    Kan man och kvinna bara vara vänner? Absolut!

    Men detta handlar ju inte bara om vänskap. Hade de varit singlar hade de ju hamnat i säng för längesen.

        
    Men nu är de  ju inte singlar och då avstår förnuftiga människor sänggående även om det finns attraktion! Eller har du så dålig självkontroll att du inte klarar det...
  • Tecum
    Anonym (alla vet) skrev 2020-11-18 23:32:50 följande:
    Finns inget som säger att avståendet är kopplat till förnuft. Eller har du bevis på det? 

    Det är skillnad på att vara vänner och att vara vänner som är väldigt attraherade av varandra. Eller som här, attraktionen driver en vänskap som ursäkt för att fortsätta träffas.
    Hmm, vad skulle annars avståendet vara kopplat menar du? T ex som i detta fall?

    Det är skillnad men behöver ändå inte betyda att man hamnar i säng med varann. Förnuftet du vet...
    Och jag talar av egen erfarenhet, har inga problem med att bara vara vän med en kvinna jag är attraherad av.
  • Tecum
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-19 21:58:15 följande:
    Och - som avslutande vill jag även säga att hur jävla jobbiga en del än ha varit under åren (!) när ni följt mig här (för det ska gudarna veta är en del efter så många inlägg) så är jag glad för att ni ändå följt med. Till er som gjort det av rätt anledning, och för att ni bollat med mig, fått mig att se saker ur andra perspektiv och varnat och lyssnat. Tack.
    Med lite distans till det hela, hur ser du på det nu i efterhand? Skäms du för att du lät dig lockas och inte kunde hålla dig objektiv i början, eller ser du det som en viktig erfarenhet och en varning inför framtiden? Eller är det ett vackert minne som du kommer tänka på med glädje och nostalgi när du blir äldre?
  • Tecum

    Roligt att höra att det gått bra, men det var inte oväntat. Men nu har du gjort Krösa-majorna i tråden besvikna, de som var såååå säkra på att  Pelle skulle fortsätta ragga på dig och ta nya initiativ och att du skulle falla

    Jag ställde en fråga i höstas och du sa, kom tillbaka när det gått ett halvår. Nu har det nästan gjort det (fem mån) så jag upprepar frågan.

    Med lite distans till det hela, hur ser du på det nu i efterhand? Skäms du för att du lät dig lockas och inte kunde hålla dig objektiv i början, eller ser du det som en viktig erfarenhet och en varning inför framtiden? Eller är det ett vackert minne som du kommer tänka på med glädje och nostalgi när du blir äldre?

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift