• Maran73

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Frazze skrev 2019-07-21 19:39:57 följande:

    Grattis Maran till ett pickande hjärta! Så skönt när man fått se det där lilla hjärtat. Hoppas nu du slipper orosmoment som jag haft


    Tack, och det hoppas jag med! Har väntat och väntat på de där blödningarna som jag stenhårt räknade med även denna gång, men de lyser (tack och lov!) fortfarande med sin frånvaro. Inte ens svamp (av vagitorierna) har jag fått. Än så länge mest flåsig och illamående när blodsockret sjunker för snabbt (har diabetes), blir trött snabbare/lättare o hungrig fortare, men annars problemfritt. Glad för det!
  • Maran73


    AnnaLa skrev 2019-07-21 19:51:16 följande:

    Ja rätt tidigt kan man nog ändå reagera när det

    Är en blastocyst som sats in.. dom börjar ju nästan fästa direkt...

    kikade i mina anteckningar...( har skrivit lite runt alla mina försök) och runt dag 4 började jag må lite kymigt skrev jag förra gången. Plussade svagt på dag 6...

    Jag ska försöka att inte känna efter alls några dagar till så får vi se hur det känns i slutet på veckan som kommer... beroende på hur det känns så kanske man törs testa då...


    Ja försöka kan du ju alltid, haha.
  • Maran73
    AnnaLa skrev 2019-07-24 10:13:45 följande:

    Hmm.. lite blod i morse... fick lov att testa då och var negativt. Vet att det är tidigt men jag har alltid plussat tidigt. Sen i kombination med blod och att man börjar svettas lite extra som jag alltid gör när mensen är på väg gör att det nog känns rätt kört.


    Men neeej... inte mens! När var testdag nu igen?
  • Maran73
    AnnaLa skrev 2019-07-29 18:46:33 följande:

    Nej, det funkade inte den här gången heller. Kollat med blodprov och fortfarande negativt. Så jag slutar med mediciner och väntar på nästa mens..

    Men jag är ju lyckligt lottad som redan har en liten ädprinsessa här hemma.

    Apropå tankar om att ha fått barn via donator så har ju min dotter både manlig och kvinnlig donator. Och jag skulle ju aldrig velat ha en annan unge nu när jag har henne:)

    Det händer ganska ofta att folk säger att vi är lika.. ( det är vi inte,mer än till hår å ögonfärg) men hon härmar mig i allt, ansiktsuttryck å vad jag säger.. så vi kommer nog bli lika på många sätt framöver.

    Jag var ju beredd på kommentarer och de närmast mig vet hur de ligger till. Jag vill att hon själv ska kunna berätta sina tankar för de nära utan att de ska reagera med överaskning när hon börjar prata om det. Däremot på jobbet eller de jag inte umgås med så ofta har jag inte sagt så mycket till alls om ingen frågar.

    Men det är väldigt vanligt att när en ny bebis kommer så

    Måste alla fråga vem hon är lik.. det kommer direkt efter kön, vikt nästan...

    Jag brukar inte säga så mycket. Fick fråga nu i veckan om jag oxå var så blond när jag var liten.. å då svarar jag på det så klart.. även om det inte spelar ngn roll hur jag såg ut när jag var liten .. på BVc fick jag påminna barnmorskan ofta då hon frågade lite titt som

    Tätt om ärftliga saker... bara man är beredd själv så

    Tycker jag inte det är ett problem. Frågan kommer men inom en minut så går samtalet in på annat och personen som frågar har ju ingen aning om att det kan vara känsligt.

    Jag är fantastiskt glad åt möjligheten att ha fått bli mamma til just min lilla tjej och det enda som kan grusa tankarna ibland är ju att jag hoppas att hon är lika trygg i det här som jag är när hon blir äldre. Men jag hoppas å ska verkligen försöka få henne att känna hur speciell hon är.

    Att ha fått min dotter är det är det bästa jag har gjort!


    Trist att det inte fungerade!! <3 Bättre lycka nästa gång hoppas jag på. Om ni inte bestämmer er för att vara nöjda förstås.

    Känner igen mig i och håller med om mycket av det du skriver!
  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-29 20:40:36 följande:

    Jag ringde obstetriska idag för att få tid för KUB men sköterskan menade att det inte alls var säkert att jag får göra det då det är en ÄD-graviditet. Hon skulle ?höra med läkare?. Vet dock att andra fått göra det i samma landsting efter ÄD.

    Hur har det varit för er? Någon som blivit nekad?


    Så SJUKT olika mellan, och t o m inom, landsting! Går själv på Specen (eller ja, snart inskrivning) i Stockholm pga min diabetes, och där är det jag som har fått nästan streta emot bokning av KUB då det inte behövs. Våra embryon är testade med PGS så vi vet redan att de har en normal kromosomuppsättning. Är ingen total garanti men nog för att göra KUB onödigt enl min mening. Så nej, nekad har jag verkligen inte blivit.
  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-08-04 12:42:19 följande:

    Tack för ditt svar! Då var det inte onormalt tidigt att trappa med efter tio hela veckor då.


    Jag har börjat trappa ner östrogenet redan nu, med start 9+0, helt utfasat på 11+0. Progesteronet börjar jag fasa ut under vecka 12 och slutar helt ca v 15.
  • Maran73
    Sjuttiosjuan skrev 2019-08-04 11:05:17 följande:

    Nu drar vi till st Petersburg! Prover och diverse möten imorgon sen insättning på tisdag. Hoppas vårt bästa ägg klarar upptining, sen har vi två till med något sämre gradering på.

    Spännande men åker med lite mindre fjärilar i magen denna gång!


    Håller tummarna!!!
  • Maran73
    PeeWee44 skrev 2019-08-06 06:28:29 följande:

    Moderkakan har tagit över hormonproduktionen helt från v12, det har ju funkat för mig och flera andra.


    Peewee, vet du om det är vecka 11+0 eller 12+0 man menar då..? Har också hört v 12 men funderat på vad man egentligen avser med den angivelsen.
  • Maran73
    Sjuttiosjuan skrev 2019-08-06 19:42:53 följande:

    Perfect embryo for transfer enligt Elena:) Allt gick fint och fort och vi är redan hemma i stan igen! Hyffsat intensivt besök men lillan på släptåg;)


    Wohooo! Kul med ny ruvare! När är testdag??
  • Maran73
    Sjuttiosjuan skrev 2019-08-07 09:40:24 följande:

    Men vad kul! Ja, det var många svenskar där nu:)


    Åååååh, tänk om vi får följas åt en gång till!!! <3 Eller vaddå, klart vi får!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019