• Maran73

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Solros80 skrev 2019-06-13 09:11:26 följande:

    Vi gjorde Vul igår och fick se 2 tickande hjärtan. Min man är överlycklig. Jag är i och för sig också mest glad men också livrädd för alla risker, förlossning och spädbarnstiden. Så för er som inte vill ha tvillingar kan det vara värt att tänka ett extra varv innan ni återför 2 embryon.


    Åååh, grattis till två små <3!!! Förstår känslan, men det fixar ni på något sätt. Fast självklart är det ju tyngre med två.. Funderar själv på det där, om det blir minus igen nu, ska vi då sätta in två på det tredje (och mkt sannolikt sista) försöket..? Svårt, men lutar åt nej pga det du skriver. Hur som helst, milstolpe två avbockad! <3
  • Maran73
    Solros80 skrev 2019-06-13 11:18:53 följande:

    Tack så mycket Maran! Ja, om kroppen av hälsomässiga skäl inte klarar en tvillingsgraviditet är det klokt att avstå. Eftersom donatorerna är så pass unga finns det alltid en risk att det blir så. Visst börjar det närma sig för er återföring nu? Jag hoppas att det tar sig denna gång och att ni slipper ta ställning vid tredje försök.


    Sant.. som sagt, lutar åt bara ett, har ju diabetes så min kropp skulle nog inte uppskatta tvillingar..

    Japp, på måndag kör vi igen! Tiden rusar verkligen fram med små pluttar att ta hand om hemma. <3 Inte alls det där eviga väntandet utan mer ?hjälp, när skulle jag börja med progesteronet?? Har jag missat en dag nu???
  • Maran73
    Maika19 skrev 2019-06-15 08:03:53 följande:

    Hej allihopa! Jag har hållit mig borta från tråden ett tag men är nu tillbaka. Jag blev inte gravid och jag fick heller inga embryon som överlevde till blastocyster. Jag höll mig borta från tråden för jag blev så nedslagen och kände att jag skiter i detta nu. Kändes som mitt liv som jag känt det inte längre fanns. Det kändes som någon dött ifrån mig, lika tomt och definitivt som döden, ja så faktiskt kändes det. Ja hur som helst så sa kliniken att de vill göra en utredning och att de ska skicka info till mig när den är gjord. Igår fick jag svaren De två embryon som de satte in hade följande parametrar 8bl GI och 10bl GI-II , det säger mig ingenting men jag tänkte googla. Ett embryo nådde blastostadiet med följande värde 2BC men det är inte tillräckligt bra för att frysa in, tyckte de.

    Min makes sperma är mycket bra så de hade goda förhoppningar på denna omgång. Min läkare har nu tveksamheter kring min livmoder tex så har den en annorlunda form det står om man ska översätta rakt av -att den är sned. !!!!???? De tycker att livmoderslemhinnan inte har den uppbyggnad som önskas. Kliniken vill göra en hystologisk undersökning samt immunologisk utredning innan de gör den andra insättningen på mig. Jag ska försöka få detta gjort denna sommar så att jag kan göra en ny FET så snart som möjligt.

    Jag har inte läst om er andra under den tid jag varit borta från er men jag hoppas innerligt att ni mår bra och att ni är mycket gravida men nu är jag tillbaka:)))


    Hej! Usch vad tungt.. Men det låter som att du känner dig lite bättre nu? Hoppas hoppas att planerade utredningar o eventuella åtgärder kan ge något! <3

    Några gravida har vi ju här, så kul! Grattis till alla fina resultat på VUL hörrni!

    Solros, hoppas du kan hitta ngt som hjälper mot illamåendet, tog själv Postafen som hjälpte lite, men var sällan sådär hemskt illamående och spydde aldrig så det var hanterbart även utan mediciner. Seaband hjälpte tyvärr inte alls för mig, hoppas det för det för dig! Kram kram.

    Själv sitter jag på båten till Riga i detta nu, och tittar på dottern som röjer på dansgolvet vid lekrummet. Transfer imorgon.

    Ha det bra alla!
  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-18 15:14:44 följande:

    Tack alla för respons och uppmuntran. Jag har kontaktat kliniken som bara säger jag ska ta samma dos och invänta testdag. Fick telefontid till läkare i morgon. Det är allt. Känns hopplöst... Blöder inte mycket, men ändå.


    Lider med dig!! Urk! <3
  • Maran73

    inväntar start:

    På gång:

    CrookedTail ET 5 aug

    UndrandeSökare FET Augusti/September

    Sjuttiosjuan FET 6 aug

    Ruvare:

    Maran73 FET 17 juni, TD 26 juni

    Gravid:

    Barnet fött:

  • Maran73
    CrookedTail skrev 2019-06-19 08:58:05 följande:

    Så roligt att se så många som är på gång! Håller tummarna för oss allihop, att vi får flytta oss neråt på listan allt eftersom :)


    Håller med!
  • Maran73
    CrookedTail skrev 2019-06-19 12:56:41 följande:

    Uppdaterar igen då inte alla kom med :)


    Inväntar start: 
     
    På gång: 
    CrookedTail ET 5 aug 
    UndrandeSökare FET Augusti/September 
    Sjuttiosjuan FET 6 aug 
    Missne FET oktober 
    Solhällan FET 13 juli (om allt går som det ska) 
     
    Ruvare: 
    Maran73 FET 17 juni, TD 26 juni 
    Lilla Gs mamma ET 14 juni, TD 24 juni
     
    Gravid: 
    Solros80, gravid med tvillingar i vecka 8+0

    Frazze BF 16 Dec (om allt går som det ska)
     
    Barnet fött:
    Alldeles för svår uppgift för folk på en massa hormoner, haha, höll på att göra samma misstag.
  • Maran73
    AnnaLa skrev 2019-06-20 20:52:56 följande:

    Till slut iallfall efter missfallet i början på året. Ny donator där inga embryon var bra! Fick jag ett garantiförsök och fick vänta igen på ny donator... sen mensen som aldrig kom... meen nu.. till slut.. så blir slemhinnan bra så insättning nästa vecka.. kul att så många är igång!


    Spännande!!
  • Maran73
    kiablo skrev 2019-06-22 17:46:21 följande:

    Hejsan Har inte skrivit något tidigare men läst allt ni skrivit. jag gjorde min första äd den 7 juni och igår exakt 2 veckor senare tog jag ett test.

    Kan jag verkligen ha en sån tur?!? ????


    Stort grattis!!! Vad roligt! Ska du ta blodprov också eller nöjer du dig med sticka?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019