• Maran73

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Ett JÄTTEgrattis till dig SuzieZ!!! Finns ingen bättre känsla! <3

    Milla, har tagit 3 hcg senaste tiden via Werlabs, de är segare än vanligt, fått svaren sent på kvällen och igår kom det inte alls.. Fick jaga dem idag, inget svar på mejl men till slut på chatten. Tror semestertiderna spökar..

    På tal om hcg då, när de väl registrerat resultatet (de sa inte det rätt ut men tror att de schabblat med något) så var det en bra ökning fr ca 180 till ca 1400 på 4 dygn så NU ska jag inte testa mer utan bara glädjas! (ok, nojja lite kommer jag säkert göra, haha). <3

  • Maran73
    Milla91 skrev 2019-07-04 19:58:54 följande:

    Blir tokig.... tog provet direkt när provtagningen öppnade imorse... provet skulle skickas under dagen men jag har fortfarande inte fått något svar... vilken tid fick du svar? Jag kan inte vänta mig svar ikväll antar jag? 


    Amen jag veeeet, men kan bli galen för mindre!! Hmm första svaret vid 19, andra vid 21 någonting och tredje kom inte alls så då mejlade jag på fm nästa dag, inget svar, råkade snubbla in på en chattfunktion och DÅ fick jag hjälp till sist. De fick kontakta labbet så ngt tokigt hade hänt tror jag. Ring dem imorgon/idag tycker jag!
  • Maran73
    Frazze skrev 2019-07-04 00:14:46 följande:

    Jösses! Det var ingen dålig ökning det? 180-1400 på 4 dagar?????? 180+180=360 på 2 dagar sen 360+360= 720 ca då på 4 dagar 720+720 = 1440 på 6 dagar tänket jag eftersom att det ska dubblas varannan dag!? Tror inte du behöver oroa dig! Möjligtvis för att det ska bli 2 st i så fall! Hahahaha! Grattis!


    Tack! Ha ha, nä två är inte sannolikt då vi bara satte in ett. Men det ökar snabbast precis i början sen planar det ut eftersom.

    [quote=79734505][quote-nick]PeeWee44 skrev 2019-07-04 06:55:58 följande:[/quote-nick]Vad skönt! Jag hade nästan som du 132-257-1562 sista också efter fyra dagar. Tog inte heller något mer efter det. Ultraljud v 7+3 såg hjärta, nu väntar jag på kub i v 13+0.[/ ja jätteskönt! Nästa stopp VUL, ska bara hitta en gyn som inte har semester..
  • Maran73
    Milla91 skrev 2019-07-05 11:36:17 följande:

    Fortfarande inte fått svar från Werlabs. Mailat, ringt och skrivit i chat. Ingen kan hjälpa mig utan de hänvisar till mailen som de inte ens svarar på.. idag är min testdag, clearblue digital visade minus imorse så är kört denna gång men för att kunna planera inför nästa gång måste jag ha svar på mitt hcg samt progesteron. Förresten någon som vet vad progesteronvärdet borde ligga på nu? Vad är optimalt? Kan man åka direkt tillbaka nu tror ni eller bör man vänta?


    Men suck, vad struligt! Som sagt, jag fick inte svar förrän efter kl 21 en av gångerna så vänta lite till så kommer det förhoppningsvis. Jättetrist är det att få minus! Stor tröstkram. Men vi håller tummarna för nästa försök! <3 Vi körde direkt på mensen som kom tre dgr efter att jag slutat m hormonerna. Det var ok f kliniken men de rekommenderar egentligen att man väntar till mens nr 2.
  • Maran73
    Solros80 skrev 2019-07-05 14:36:44 följande:

    Hej tjejer!!

    Det händer mycket på några dagar.. Har försökt ta igen det jag missat och blir upprymd av känslor när jag läser..

    SuzieZ, stort grattis till plusset!! Visst är känslan overkligt underbar. Njut, du förtjänar det!!

    Maran73, vilken fantastiskt bra höjning av hcg. Jag är så glad för din skull!! Nu blir det bara några veckors skillnad mellan oss.

    Sjuttiosjuan, hållar tummar och tår för att du får kontroll över blödningarna så att allt är i sin ordning inför din planerade återföring i aug!!

    Milla91, jag beklagar verkligen minuset. Det är tungt, jag vet. Man får ge sig lite tid att sörja. Sen hoppas jag att du samlar kraft och kämpar vidare. De flesta i den här tråden har kämpat länge, men vi ger oss inte förrän vi är i mål. Förr eller senare är det din tur.


    Tack! Ja det var skönt att se. Känner mig inte alls gravid dock, ngn liten småkänning ngn gång ibland men mest som vanligt. Men men, det dröjde med dottern också minns jag.
  • Maran73
    PeeWee44 skrev 2019-07-05 09:57:39 följande:

    Var i landet bor du?


    Stockholm, men befinner mig nog i Kalmar just då..
  • Maran73
    Solros80 skrev 2019-07-06 17:09:43 följande:

    Jag kände inte heller av graviditeten under de första veckorna trots att det är en tvillingraviditet, men sen slog illamåendet och kräkningarna till i sjunde vecka. Nu har jag mått illa och kräkts i flera veckor. Legrigan comp och legrigan lindrar något men jag kräks fortfarande och får bara i mig knäckebröd och sallad. Så njut så länge lugnet varar, snart smäller det för dig med :)


    Men uuusch vad jobbigt! Kräktes gjorde jag varken m sonen el dottern, första mest mat-olust som gick över när jag åt, andra illamående mest när blodsockret sjönk, men generellt mer än första. Har dock kommit rätt lindrigt undan med båda gällande illamående, hoppas samma tur denna gång. Märker mest att jag har kortare stubin, mer lättretlig, vilket mannen intygar, haha. Kaaanske lite fr brösten men väldigt lite. Lustigt att du säger vecka sju, ungefär då jag började känna lite mer nu sist. Hoppas det blir bättre snart!! Häng i!
  • Maran73

    Jobbigt Suzie! Håller tummarna att det är ngt mer harmlöst!

    Lilla Gs, hur var din värk? Var, typ av smärta, gjorde du ngt särskilt?

  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-08 10:03:03 följande:

    Tack för er omtanke, Maran73 och PeeWee44.

    Natten blev lugnare än eftermiddagen och kvällen, för min del. Värken har släppt och det är vara svagt rosafärgad flytning. Gissar på att det är Lutinusen...

    Maran73, värken var som kraftig mensvärk med värk i svanken, och stickningar ut mot ljumskarna. Den höll i länge, inte som tidigare, då det varit molvärk som kommit och gått. Jag tog en extra Lutinus och en extra Progynon och höll mig i sängen, annars gjorde jag inget särskilt.

    Det återstår väl att se vid VUL om grodden därinne lever... Två veckor kvar till dess.

    Hur går det för er?

    Hur har det gått för dig, SuzieZ?


    Ajaj.. men även om min värk nog varit snäppet mildare så är det mkt likt till karaktären. Strålade nästan ut i benen ett tag, ryggslutet värkte det mkt i. Nu mer i livmodern och ngt ligament på höger sida högg som knivar i förra veckan! Gick som en gammal tant hem fr jobbet en dag, saaaaakta.. Puh! Snart VUL. Häng i!

    Åh faaaan också, crooked! Lider med dig, jäkla kropp ja.. <3
  • Maran73
    Solros80 skrev 2019-07-08 17:05:06 följande:

    SuzieZ och LillaGsmamma, håller alla tummar för att blödningarna har stannat nu och att graviditeten fortlöper som det ska!!

    PeeWee44, va skrämmande det låter med så mycket blod, vilken lättnad det måste ha varit när Vul visade att allt är som det ska.

    CrookedTail, trist att planen krockade med era arbeten. Hoppas att ni får en bättre plan nu.

    Maran73, jag tror och hoppas att dina smärtor bara är tecken på att kroppen förbereder sig inför graviditeten. Du har i alla fall inte blödningar i samband med smärtan och det är ett mycket gott tecken!


    Hallå hallå! Nej precis, jag har ju haft molvärken sedan dagen efter FET faktiskt. Började supertidigt! Den kommer inte lika ofta nu och ändrat läge lite som sagt, gör inte jätteont så oroar mig inte direkt av den anledningen. Mer för brist på symptom i så fall. Blev däremot livrädd först när jag hade så ont för ngn vecka sedan, men när jag upptäckte att det försvann helt så fort jag satte mig ner så tänkte jag att det nog var ngt ligament som bråkade snarare än hotande missfall. Dessa har f mig börjat med blödningar som du säger, värk också men i ett lite senare skede, typ 12-24 timmar.

    Hoppas du mår bättre av hormonstopp! Olika f alla men jag märkte tyvärr ingen skillnad på måendet, dock OERHÖRT skönt av praktiska och hygieniska skäl, vilket inte är så lite det.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019