• Maran73

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Sjuttiosjuan skrev 2019-08-13 09:06:09 följande:

    Ja, här ruvas det för fulla muggar! Struntar i att skriva upp mig på ruvarlistan och hoppas på att kunna hoppa in direkt på gravidlistan på lördag:)

    Nämen skämt åsido, ruvardag 6 idag och känns inget speciellt!


    Jamen självklart direkt in på gravidlistan!

    Lustigt det där, med dottern kände jag inget speciellt under ruvningen och med denna kände jag ganska mycket och väldigt tidigt. Efter plus har det dock känts ganska lika, förutom något mer illamående denna gång och NOLL ömma bröst.
  • Maran73
    Frazze skrev 2019-08-13 17:29:24 följande:

    Kände inget alls förrän v.19 med första barnet som sen dog i v.24. Det var en tjej! Andra barnet kände jag massor redan från början och v.11 började jag känna fladder i livmodern trots moderkaka i framvägg. En kille! Denna gången kände jag knappt något förrän v.19-20. Vi får se om det blir som mannen tror en liten tjej v.23 nu el 22+1


    Superspännande! Svårt säga om jag märkt ngn skillnad på att vänta kille resp tjej, då den förstnämnda var över 20 år sedan..!
  • Maran73
    JayCee skrev 2019-08-13 18:58:58 följande:

    Hejsan.

    Jag är helt ny här. Hoppas att det är ok att jag hoppar in så här.

    Förstod jag det rätt att du har BF i mars 2020?

    Jag har precis plussat och har BF 15/4 2020.

    Håller tummarna!!


    Roligt, grattis!!! Kul att följas åt.
  • Maran73
    SuzieZ skrev 2019-08-14 22:55:22 följande:

    Hej Maran73,

    Hur var det, skulle ni göra KUB eller inte? (om du vill berätta) Vi har liknande BF så borde vara i samma vecka ungefär. Vi har ultraljud 27 augusti då vi kan göra KUB om vi vill (tagit blodprov redan) men vi kan ej bestämma hur vi ska göra.. Hur tänkte ni?


    Hej!

    Nej, våra embryon är testade med PGS så vi vet redan att de har en normal kromosomuppsättning. KUB känns onödigt då. Men, hade nog gjort det om vi inte gjort PGS. Tror jag. Hmmm...
  • Maran73
    SuzieZ skrev 2019-08-15 22:18:11 följande:

    Gör ni TUL i v.12? Är numera standard/rutin för alla i Göteborg (Västa Götalands regionen).


    Tror inte Stockholm har infört det som standard ännu, men lite osäker. Jag får extra kontroller inkl UL pga min diabetes så vet inte vad som ÄR standard heller iofs! Ska hur som helst göra ett UL när min vanliga gyn är tillbaka från sin evighets-semester nästa vecka, blir sista besöket hos honom (pga flytt) vilket känns.. sorgligt och bra samtidigt. Han har hjälpt oss sedan vi försökte på egen hand, ca 4 år sedan. En resa med många stickspår och u-svängar! Snart är målet nått.. Tänk!!! <3
  • Maran73
    Sjuttiosjuan skrev 2019-08-16 07:05:33 följande:

    Vi har två embryon kvar av ngt sämre kvalitet, kanske stoppar in båda beroende på vad kliniken säger om risk för tvillingar. Sen lägger vi nog ner, om det inte är så att vår donator fortfarande är aktiv!


    Äääääsch, sjutton också... Bara att ta nya tag, men vet att det är surt med minus när det gick så bra på första! Vet inte hur det är/var med er, men jag o mannen tog nog mer el mindre för givet (omedvetet) att det skulle funka på första även med nr 2. Så det blev väldigt snopet!! Det var ju samma kropp, samma fina embryo osv osv. Kan säkert bero på frys, tror det är en aning lägre chans vid FET. Iaf, bättre lycka nästa gång! Kram
  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-08-16 16:33:33 följande:

    Jag har precis fått veta att jag fått ett MA. Troligen har pyret dött redan någon gång i vecka 7. Nu ska kag bryta ihop lite och slicka såren.


    Ååååh nej!!! Vad ledsen jag blir att höra detta! Jäkla skit... stor tröstkram! <3,
  • Maran73
    Havet75 skrev 2019-08-21 21:03:07 följande:

    Hej allihopa !!

    Har inte varit inne här på långe. Vill bara uppdatera lite hur det gått : ). Är nu i vecka 34 o väntar en liten flicka, allt har hittills gått bra. Har planerat snitt den 9/10 en dag innan BF.


    Vad roligt! Då är det inte långt kvar nu!
  • Maran73

    Liten uppdatering härifrån då: vecka 12+1 idag och min vanliga gyn är äntligen tillbaka från semestern så idag gick vi dit på drop in för att göra ett till tidigt UL. Förra (i vecka 7+4) såg vi ju inte mkt mer än en flimrande liten fläck inuti en liten skugga som, enl uppgift från den något svårbegripliga och stressade läkaren, var embryot.. Så det var skönt att träffa min snälla, lugna och tydliga gyn istället. Iaf, den lilla/e parveln tycktes må alldeles utmärkt, var VÄLDIGT livlig och hade värsta gympapasset därinne! Jättekul att se. <3 Och skönt att bli lugnad, även om jag är coolare denna gång när jag vet att det faktiskt kan gå hela vägen fram till mål. Hen ligger lite före schemat, 6 dagar ungefär. Men svårt mäta exakt förstås!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019