• Maran73

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Solros80 skrev 2019-06-23 08:49:02 följande:

    Lilla Gs mamma, imorgon har du äntligen testdag. Jag hoppas så att det blir ett positivt besked!! Och på onsdag är det dags för Maran att testa, hoppas på ett stort och tydligt plus även där!!! Nästa vecka ska bli en bra vecka. Lycka till till er båda. Väntar ivrigt på positiva besked från er!!


    Hmmm... men tack f att du tänker på mig! <3
  • Maran73
    Solros80 skrev 2019-06-23 15:34:27 följande:

    Jo då, den här gången ska det gå. Förstår om du är lite skeptisk efter förra minuset. Jag hade inte heller så stora förhoppningar efter mina 6 minus på raken. Men plötsligt det :) Så himla glad jag skulle bli för er skull då!!

    Blir det fusk test eller väntar du till testdagen?


    Haha, nä fusktestar gör jag inte igen, var superjobbigt att vänta 1,5 dygn på svar på blodprovet innan man kunde deppa på riktigt. Jag vill ha klart besked på en gång, eller iaf samma dag.
  • Maran73
    Sjuttiosjuan skrev 2019-06-23 21:12:05 följande:

    Nu är hotell och flyg bokat och vi drar till St Petersburg 4/8 och då tar vi med oss lilltjejen också! Känns givetvis spännande men det är ju något annorlunda när man redan har ett barn. Svårt ändå med allt tycker jag, är egentligen nöjd med ett barn men vill att hon ska få ett syskon plus stt jag är rädd att vi ändrar oss om vi inte ens försöker.. Har ju tre i frysen så tänker att ödet får bestämma hur det blir. Som det känns nu orkar jag inte börja om på ny vända med ny donator osv. Men det kan ju ändras på vägen:)

    Kram på er alla!


    Wihooo! Spännande! Förstår precis, börja om skulle jag inte orka.. resonerar precis som du, sonen växte upp som ensambarn och det var inte alltid så kul.. Men, det var ju en begränsad tid som det gällde, när han blev lite äldre var han mkt nöjd med att slippa dela med sig av tid, uppmärksamhet och resurser. Det sistnämnda var han MYCKET nöjd med att slippa dela med sig av i t ex tonåren, hahaha.
  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-24 20:04:53 följande:

    Är det någon i tråden som haft oturen att göra ett misslyckat försök och som kan svara på när man kan förvänta sig att mensen dyker upp igen efter avslutat försök?


    Vanligtvis 3-5 dgr, sade min koordinator efter vårt minus. Min mens kom efter 3 dgr.
  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-24 22:24:35 följande:

    Jag fattar ingenting. Men kostar på mig att vara försiktigt överlycklig ett litet tag. Tack < 3


    Men alltså, woooooow!!! Hur kul är inte detta?? Vilken tur att du tog ett test till och inte slutade m medicinerna (för det har du inte gjort än?) innan testdag 2. Stoooort grattis!
  • Maran73
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-24 22:32:25 följande:

    Nej, jag hann inte sluta ta dem, även om det var nära. Ska använda upp mina billiga tester i morgon och köper ett CB digitalt på onsdag. Då kanske jag vågar tro det här är sant.

    Snart är det din tur, Maran73, det hoppas jag allt jag har på!


    Tack tack, det värmer. Blev lite mer optimistisk iom ditt test nu, då vi båda haft mensliknande molvärk från ett tidigt skede. Men vet förstås att alla hormoner kan luras också. Jaaa ja, det visar sig väldigt snart!

    Håll oss uppdaterade!
  • Maran73

    Tack Solros och Lilla Gs! Hör av mig imorgon.. hur det än blir ska det bli VÄLDIGT skönt att bocka av ruvningen! Extremt segt denna gång.

  • Maran73

    Wiihoooo! Hcg ligger på 60 IE/L, vilket visserligen är lågt, men med dottern hade jag 81 på första testet och det gick ju bra. Så det ser ut som att jag är på smällen faktiskt! <3 På stickan så jag en så svag skugga att den knappt var synlig, så dagen har verkligen inneburit ångestfylld väntan. Puuuh, kan knappt tro det..!

    Tack alla för stöttning och hejarop! Nu ska jag passa på och njuta innan jag börjar nojja över allt och ingenting..

  • Maran73

    Tack ska ni ha allihopa! <3

    Peewee, mejlade just min koordinator, men tänker antingen fredag el måndag nytt hcg, får se vad hon säger.

  • Maran73
    PeeWee44 skrev 2019-06-27 07:02:49 följande:

    Spännande, Jag skulle ta på fredag så du slipper vänta hela helgen. Jag tog tre stycken nu när jag lyckades. Tisdag, torsdag och måndag, kliniken ville ha ett bara om det var över 100 och jag hade 132, dom andra tog jag själv för att kolla så det steg som det skulle. Kolla gärna östrogen och progesteron också så det ligger bra.


    Japp, fredag tyckte min koordinator också så pinar iväg imorgon. Tar kanske ett tredje hcg sen men vill denna gång försöka njuta mer och nojja mindre än jag gjorde m dottern, det förstörde glädjen lite då tyckte jag, så ska försöka låta det ha sin gång, typ.. Vilket nog är lättare när det har gått bra tidigare tror jag.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019