• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Solros80 skrev 2019-04-05 21:44:14 följande:

    Hej på er alla! Vilken lärorik tråd. Jag har suttit i dagar och läst igenom alla inlägg. Jag är så tacksam över att få ta del av era erfarenheter. Det bekräftar bara att man är långt ifrån ensam om alla känslor, tankar och oro. Men jag vill också säga att jag beundrar er kämparglöd!! Man ska inte ge upp sina livdrömmar. Det enda man ångrar när man sitter på ålderdomshemmet är det man inte gjorde i livet. Så resonerar jag när jag behöver hämta kraft till att fortsätta kämpa.

    Jag själv blir snart 38 år, har fått barn naturlig väg tidigare men har genomgått ivf pga manlig faktor med ny partner. 6 återföringar, ingen graviditet. Kliniken rekomenkomnderar sperma donation men vi valde att gå direkt till embryodonation pga min ålder. Vill optimera våra chanser utan att förlora onödig tid. Beräknad återföring på ava clinic i Riga är 13/5. Såg att det var nån mer här som hade samma datum.

    Frazze, det svider i hjärtat att läsa dina senaste inlägg. Håller alla tummar för dig!!

    Till alla andra som har fått plus och haft äran att se tickande hjärta på vul, stort Grattis! Njut av lyckan, det förtjänar ni!!


    Då ska jag hålla alla tummar för din skull! Hoppas verkligen att det går vägen med en gång.

    Jag tänkte testa imorgon för att se om det kan visa något. Vid mens brukar jag ofta ha 4 dagar det kommer lite rosa flytning innan mensen kommer igång. Idag så var en sån dag med rosa flytning typ.

    Jag tar mer progesteron och c-vitamin plus att jag satte på ett extra östrogenplåster. Men jag tror verkligen inte att det tagit sig denna gången helt enkelt.

    Men jag hade ju insättning förra lördagen så någon lätt hcg höjning borde där vara i så fall imorgon. Återstår att se som sagt.

    Men det ska bli spännande att följa din res nu!
  • Frazze
    Solros80 skrev 2019-04-05 23:12:29 följande:

    Jag kan tänka mig hur nervöst det här är för dig. Det är just den psykiska pressen som är så svårt med det vi går igenom. Men håll ut ändå, än finns det hopp.

    Det är ju flera som har skrivit att det är vanligt med blödningar vid ÄD. Jag hoppas innerligt att det och inger annat.


    Fast jag har vart gravid flera gånger. Enbart en gång på äd dock. Men de andra gångerna så har jag fått tidiga tecken. Utom min naturliga graviditet vad jag minns då. Men synliga blodådror i brösten. Andfåddhet, nån spänning i livmodern. Ja nåt, men jag känner enbart som att jag ska få mens. Jag har bearbetat det och gått vidare redan innan jag testat. Sån är jag! Hade det inte kostat så mycket varje gång, så hade det inte kännts så jobbigt alls. Men imorgon kör jag ett test så får vi se. Måste ju fortfarande testa på måndag ändå.
  • Frazze
    Dosan74 skrev 2019-04-02 21:18:10 följande:

    Kände inte något förrän i vecka 6 då jag började må illa och bli trött. Innan dess ingenting, svaga streck på gravskicken men ett rejält ökande Hcg. Nu håller vi tummarna att det går hela vägen.


    Nu har jag testat 2 dagar i rad och bara fått ytterst svaga streck på stickan båda gångerna. Misstänker att där inte är nåt som utvecklas utan bara fäst så man får lite HCG. Men imorgon är testdag och då har jag ett CB digital till det. Hoppas på mirakel!
  • Frazze
    Havet75 skrev 2019-04-07 19:17:33 följande:

    Det Visar ju tydligare dagen efter.. jag hade oxå svagt på stickorna från början men på testdagen stod det

    Gravid 2-3 veckor på digitala. Hoppas verkligen hcg testet visar att du är gravid . Håller tummarna för dig !!


    Ja nu har det börjat mola i magen lite mer och brösten med synligare blodådror har oxå börjat komma. Så imorgon ska jag ta mitt CB digital och så får vi se om jag kan komma in hos gyn och ta mitt hcg imorgon el om jag får göra det på tisdag. Åh jag hoppas så! Men det svåra sen är ju att få det att stanna i magen.

    Hur mycket kortison, prednisolone tar ni som är gravida nu?
  • Frazze

    Verkar inte som att fl låter mig ladda upp bild idag. Men testet visar gravid 1-2 i alla fall. Nu ska jag åka oanmäld till gyn och tigga mig till ett hcg idag. Drt tar inte många minuter ju!

  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2019-04-08 10:25:54 följande:

    Men grattis!!!!!


    Tack! Nu har jag även tagit hcg prov
  • Frazze
    Bell13 skrev 2019-04-08 10:56:45 följande:

    Alltså stort stort grattis. Vilken fantastisk nyhet. Såg dina tidigare test och de var också fina och tydliga streck.


    Tack! Är lite i chock faktiskt! Har gått från att känna nada till molvärk, andfåddhet och väldigt synliga blodådror i brösten igår!

    Hur mycket kortison tog du nu innan det fasades ut?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019