• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Maran73 skrev 2019-03-22 23:03:45 följande:

    Ha ha, alla verkar mer el mindre nojjiga som håller på m detta så du är i gott sällskap!! Inte konstigt förstås. Jag håller tummarna! Ja, mycket mycket spännande är det. Dottern blir 15 månader om några dagar. Det bästa vi gjort, och f min del det bästa sedan vuxne sonen kom. <3 <3 Hoppas på en sista ögonsten från samma ?kull? som dottern. Vore väldigt kul med syskon men blir det inget är jag mer än nöjd ändå, har haft en välsignad tur!


    15 månader är en bra ålder att börja i tror jag. Vi har ju 11 blastisar kvar i riga. Fick 13 satte in 2 på färskförsök men det blev inget ifrån den. Jag fick plus, men allt kom ut i v 7 el 8. Det är väl därför jag är extra nojjig eftersom att vi såg ett hjärta dagen innan allt kom ut. Sen fick vi en naturlig väg! Helt otroligt!!! Bästa miraklet någonsin. Efter han så blev jag gravid när han var 7 månader, men det blev ett MA blev liksom inget av det. Sen har det inget blivit mer. Nu tänkte vi köra på FET i Riga och jag hoppas nu att det går vägen denna gång. Laddat med antibiotika och kortison och trombyl. De har sagt att jag ska börja med sånt efter vul på måndag, men jag skiter i deras riktlinjer lite och kör kortison och trombyl redan. Måste lita på magkänslan liksom. Går det inte nu, så är det väl kanske mitt eget fel då! Men man hoppas hoppas ändå! Hur många blastisar har ni kvar? Hoppas ni oxå lyckas då blir kul att följas åt om det går vägen för oss!
  • Frazze
    UndrandeSökare skrev 2019-03-24 11:27:15 följande:

    Till alla i tråden som funderar på PGS. Jag vill varna för att använda PGS !!! Jag har pratat med en tjej som gjorde PGS på sina embryon och frös sen in dem och 100% av embryona som hade klarat PGS dog vid upptining. Samma sak hände oss också flera av embryona dog vid upptining och läkaren erkände rakt ut att det var pgr av PGS. Tydligen så tål embryon man gjort PGS på upptining mycket sämre än embryon man inte gjort det på ! Önskar att kliniken hade meddelat oss det tidigare, då hade vi aldrig valt PGS !


    Sån tur att vi inte gjort det på våra då! Vi får hoppas att de är ok de blastisar som vi har. Vi vet att donatorn hade barn själv då de borde ju vara ok. Vi får se om de överlever upptining. 5 dagars som överlever upptining borde ju förhoppningsvis ta sig i magen *please*
  • Frazze

    Skit samma om de gör el inte egentligen. Är det barngaranti så ska ju de stå för det i alla fall. Eller har jag fel?

  • Frazze

    Känns som att allt bara går fel denna gången. På vul idag så hade den folliclen som var 12 mm i fredags krympt och var inget alls. Men det har kommit en på vänstra äggstocken istället som nu var 13 mm. Men jag vill ta ovitrellen så att det blir en äkta ägglossning och skulle jag göra det så blir insättning dag 25 i en cykel på 27 dagar. Nä, jag kommer nog att avbryta och köra I maj istället. April blir för osäkert med vul då gyn kommer vara ledig i påsk. SUCK! Det är väl inte meningen att detta ska lyckas. Kan ta pengarna och köpa ny bil istället kanske! Sen att det tar över 5 timmar för dem att svara när man är i upplösningstillstånd är ju inte heller optimalt ju.

  • Frazze
    UndrandeSökare skrev 2019-03-25 16:18:36 följande:

    Har du bestämt dig för att göra onsättning i maj istället ?


    Åh, Jag vet inte! Nu kom de äntligen tillbaka efter 10 timmar typ att jag ska fortsätta med medicineringen och lägga till Trombyl och prednisolone och sen börja med Lutinus imorgon och insättning på lördag! Åh jag vet inte hur jag ska göra! Men april och möjligtvis maj är körda då min gyn här är ledig veckan innan påsk och v.21 och det är då som jag skulle göra alla vul. I give up! Hur hade du gjort?
  • Frazze
    Spain skrev 2019-03-31 21:02:48 följande:

    Tidiga tecken för mig; 

    Jag fick lite hugg/ ont i äggstock.

    Letade tecken, läste ALLT men kände egentligen ingenting men efter några dagar såg jag blodådror på bröstet. Vilket är ett tecken jag haft vid tidigare graviditet.

    Embryona var redan 4-5 dgr så grav testet visade positivt efter 1v.

    All lycka och ge inte upp men försök stressa ner.

    Nu är jag i vecka 8+4 och mår illa mest hela tiden. Två pickande hjärtan och hoppas känna mig bättre snart.


    Oooooj! 2 st pickande hjärtan??? Vad härligt!!! Jag hade ju insättning igår av 2 st 5 dagars, så jag förväntar mig inget känna riktigt ännu. Men det har molat i magen runtom livmodern idag och sträcker i ljumskarna mycket. Måste ju vara utrogesten som spökar. Sen så ömmar ju brösten så sjukt mycket av dem oxå! Fick du veta vad det var för grad på dina blastisar? Mina var BC en BC 3 något och en bara BC. Har tagit det väldigt lugnt igår och idag, man är ju lite sömnig av utrogesten. Ska ta de 4 på kvällen vaginalt egentligen, men jag tycker de svidet så, så det blir oralt oxå. Sen är det däck, puts väck bara *hahaha*

    Lycka till med dina twins nu då! Hoppas att jag kan skriva plus jag med efter min testdag. Kram
  • Frazze

    Dag tre på ruvning har börjat och jag känner ingen aktivitet i livmodern alls. Känner inte nåt alls där nere! Börjar misströsta och tänker att jag skulle följt magkänslan och brytit där och tagit det i Juni istället. Men men, ivrig som man är. Nu får vi bara hoppas vi kan spara ihop pengar rill en omgång till. Mediciner har jag ju nu!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019