• naano

    BF juli 2019 - stannar på FL

    SarisHaglis skrev 2019-05-27 19:40:57 följande:

    Okey. Gossen min låg på 145-151, mest. så trodde då att det skulle vara en flicka. Aja det visar sig. Jag har typiska pojkmagen iaf, spetsig och rakt fram.

    I lördags hade jag mycket tryckande stickningar neråt. Kom ofta och med sammandragningar, höll på ca 2 h med varierande ihållighet.

    Idag nu på EM har jag även fått mensvärk känsla och sammandragningar som kom var tionde minut i snart en timme. Ska ta alvedon och lägga mig bredvid gossen och hoppas att det lugnar sig.


    Ojsan! Hur har det gått? Har det lugnat ner sig? Har du bf tidigt i juli? :)
  • naano
    frökenBea skrev 2019-05-27 22:26:26 följande:

    Hihi, verkligen så är det :)) kör ett varv med vagnen emellanåt, haha! Ja det är verkligen nära nu :)

    Jag har inte funderat på det med hallonté men kanske skulle va värt o testa denna gången med. Beställer man det på nätet? Minns inte vart jag köpte, är nio år sen ju, haha :)


    Jag googlade bara på det och beställde hem det från någon websida haha :) så på söndag kväll tar jag min första kopp!

    Ja gud ja, vagnen har man ju provat inomhus ett par gånger eller så nu... ;) min systerson har fått provligga i den varje gång han har varit på besök (är 6 mån nu). Hehe :)
  • naano
    SarisHaglis skrev 2019-05-28 02:17:31 följande:

    Det lugna ner sig. Jag har bf om 47 dagar, så dom på förlossningen sa att de vill gärna stoppa utskede isåfall, efter v 34-35 så låter dom det vara. Jag är ju i v 33+1 så det är bra om det inte sätter igång nu. Men kroppen börjar förbereda sig helt klart! :)


    Vad skönt att det gick över. Ja kropparna gör sig nog sakta men säkert sig redo inför vad som komma skall.

    Jag ska till barnmorskan på måndag nästa vecka, ska bli intressant att höra hur han ligger i magen (troligen fortfarande neråt med huvudet som han gjort i flera veckor) men jag tror inte att han har fixerat sig. :)
  • naano
    Lestina skrev 2019-05-31 16:31:25 följande:

    Hej alla!

    Måste bara beklaga mig liiiiite :) är i vecka 33+6 och illamåendet har kommit tillbaka med stormsteg....!?!? Kan inte äta, kan inte låta bli att äta, kan inte ligga still och inte röra mig för mycket.. såååå jäkla jobbigt! Så nu har jag fått gnällt lite :)


    Haha gnäll på du, det gör vi nog allihop från och till. Jag är less som fan på att knappt kunna andas vissa dagar och att behöva lägga mig och vila hela tiden. Och ryggen och symfysfoglossningen ska jag inte ens tala om... hehe
    Succisa skrev 2019-05-31 22:14:01 följande:

    Känner ångest och panik. Fick igår veta att min svärmor med fyra barn & make ska komma och hälsa på oss (jag & min make bor på Gotland). Hon bokade resan hit utan att fråga oss om det, går bra för våran del. Hon skickade bara bokningsbekräftelsen visa sms till maken.

    Jag är beräknad 31 Juli & dem ska komma den 5 aug & åker härifrån 12. Känner att vi inte kommer få någon egen tid med vår dotter efter att hon är född. Dem vill helst bo hos oss också, så dem slipper hyra nåt ställe eller campa. Ingen av oss vill ha besök då, vi vill ju få tid att lära känna vår dotter, få in dem nya rutinerna innan det kommer något besök. Hon kan inte heller avboka resan för den är en mini (ejombokningsbar) & redan betald.


    Jag förstår dig! Jag hade inte heller velat ha inneboende så pass tätt inpå! Och som Hoppasnu123 skrev så kanske du inte ens fött då. Hur ska du göra? Vad.säger din partner?
  • naano
    Succisa skrev 2019-05-31 23:57:29 följande:

    Maken vart inte alls glad, han vill inte att hon ska komma inte så nära inpå förlossningen. Han misstänker att hon planerat & hoppas att jag går över tiden så hon får komma till BB & ta hand om barnet hela tiden medans dem är här.


    Fy vad jobbigt.. Jag vet inte hur jag hade tacklat den situationen... :/ det hade varit riktigt otänkbart för mig också.
  • naano

    Lördag morgon och vi är på väg till Liseberg. Sista längre utflykten nu innan bebis kommer. Ska bli oerhört kul att sitta på parkbänkarna hela dagen haha... Men vad gör man inte för sina barn.

    Blev lite överraskad av en babyshower från sambons familj i förrgår, hade inte räknat med det då jag hade vänligt men bestämt sagt att jag inte ville ha någon. Men det var ju trevligt :)

    Längtar så otroligt tills bebisen kommer, varje dag går jag och funderar på minsta lilla molvärk eller så. Men det är ju trots allt 33 dagar kvar...

  • naano

    Nej Men usch att det fortsätter med kränkningarna.. "tur" att det inte är så länge kvar innan bebisarna anländer. Men det låter riktigt jobbigt för er.

    Igår på Liseberg var det jätte bra, lite trist att vara bänkvärmare men det gick bra ändå :) däremot var vi där från kl 11-22. Jag var heeeelt slut i både rygg och fötter när vi gick tillbaka till hotellet. Herregud haha! La mig i sängen och sen kom jag inte därifrån.

    Lite molvärk under natten men inget annat. Nu är vi hemma igen och nu tänker jag inte bege mig ut på fler längre utflykter eller övernattningar. Märker tydligt att kroppen inte riktigt orkar med mer.

    Visst känns det som om juni månad bara kommer swisha förbi? Skolutflykter, lovdagar, skolavslutningar, midsommar.. sen är det juli! Woohoo!

    Min sambo ska cykla vätterrundan den 15 juni också och tar med husvagnen upp men då följer jag inte med utan håller mig hemma. Fullt upp i juni med andra ord! :)

  • naano

    Jag tror också att det är foglossning du känner av tyvärr. Hoppas att det inte blir värre för dig.

    Kanske är det kroppen som liksom reagerar på att det inte är så långt kvar till din bebis ska komma. Jag har svårt för nr 2, går flera dagar emellan.

  • naano

    Nyss hemkommen från barnmorskan. Bebis ligger fortfarande med huvudet neråt, ruckbar. Hade trängt ner rätt så mycket tyckte hon. Hjärtslagen låg på 150-155.

    Vet ni hur era bebisar ligger?

  • naano
    Granskott skrev 2019-06-03 17:52:40 följande:

    Nu börjar jag bli väldigt svullen i vader och fötter.

    Känner mig tung och otymplig. Känns som alla kläder sitter åt och det är så jobbigt att inte kroppen orkar på samma sätt som den brukar. Fler som känner lika? Några pepp-tips?


    Ja jag känner likadant. Fötterna och händerna svullnar ibland upp på mig. Märker det särskilt nu när vädret har börjat bli varmt. Vi hade 28 grader hos oss idag. Fötterna svullnade direkt när jag var ute i värmen.

    Jag känner mig, helt ärligt, helt färdig med att vara gravid nu. Tycker det räcker nu. Men förmodligen så är det ju ganska många veckor kvar ändå.

    Mitt första barn kom 4 dagar för tidigt vill jag minnas och mitt andra barn kom 4 dagar efter bf. +- 1 dag. Minns inte helt hundra.

    Så den här kommer väl där omkring med tänker jag.
Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL