• Missempi

    30+, följas åt på vägen till första barnet?

    Muusan skrev 2019-05-14 23:11:47 följande:

    Min äldsta hittade en gravid bok jag fått av bm och sken som.en sol och frågade jag sa den var gammal :) känner mig taskig nu i efterhand men ville kunna ge mer.ön bara ett ja och eftersom jag inte ens visste om det var nått där fast jag inte haft mens sen februari och ett plus på gravid test så ville jag bara säger allt såg bra ut innan jag sa nått :) så jag tror dom tar det bra :)


    Hehe ja, fattar...man vill ju ändå berätta goda nyheter för sina barn! :) nej inte taskig!, du gjorde det i impuls vad som kändes rätt och som var rätt...bara säga lite snyggt att du inte visste då ;)
  • Missempi
    Vasens88 skrev 2019-05-18 15:15:33 följande:

    Hej på er!

    Nu är mensen över för min del. Inväntar äl om drygt någon vecka. Hoppas på att få till lite mys bättre denna gång. Även kontaktat en privat klinik nu och fått hem lite papper som ska fyllas i som ett första steg. Får inte riktigt med mannen på detta, han tycker inte vi försökt tillräckligt. Han verkar inte förstå att sexet måste ske vid just äl och att antalet ggr man har sex när äl inte är, inte har nån betydelse för barnskapande. Blir matt av allt. Trots att jag försökt förklara hur det går till.

    Hur har ni gjort, ni som gör utredning? Hur mkt har ni skrivit ni har sex? Vårt sexliv har ju blivit väldigt tråkigt sedan vi började att försöka på riktigt. Så blir ju inte lika ofta som innan, men lite extra just kring äl.


    Hej!

    Vi har inte ens fått den frågan..

    Hehe...förstår att du blir matt...du får visa en film om blommor å bin för mannen ;)

    Japp tråkigt här med!..ska försöka hotta upp det lite nästa gång....men lite mer förspel hade vart nice, men samtidigt så orkar jag inte det ibland..haha what to do!? Tips!? :)
  • Missempi

    Hej tjejer!

    Utredningen är klar och allt var i sin ordning, sp-prov visade över medel t.o.m.

    De senaste dagarna har vi försökt att få till det men han har inte lyckats få upp den (ursäkta detaljerna)..har aldrig hänt förut och han blev orolig osv....

    Imorse fick jag också glad gubbe, eller glad tjej ;) Och till vår glädje så fick vi till det imorse! Haha

    Går in på 13e försöket och idag känner jag mig glad :)

    Bim ca 10/6.

  • Missempi
    Kruzbaer skrev 2019-05-25 19:57:44 följande:

    Okej, skriver direkt efter toalettbesök precis... fick ju kraftig mensvärk i onsdags som inte resulterade i något, men i torsdags kom mensen och varade som vanligt till igår. Förut idag hade jag och min pojkvän sex 2 gånger utan några konstigheter, men nu efter att jag onanerat (ursäkta too much info) gick jag på toa och märker att jag blöder mycket och att det är klumpar i blodet. Kan det vara någon form av missfall? För blodet ser "renare" ut än mens och jag har ju inte haft mens på ett dygn iaf. Detta har aldrig hänt förut..blir rädd!


    Hej!

    Hur har det gått för dig? Vart det mera blod eller var det bara då? Jag har faktiskt ingen aning tyvärr.

    Hur går det för er andra?
  • Missempi
    Lunne skrev 2019-05-28 08:19:31 följande:

    Här börjar nu Limbo-perioden efter ÄL då man inte kan göra annat än vänta och se, gaah, tur att vi har mycket annat att ägna oss åt :)

    Vad händer hos dig?


    Hehe..exakt..jag med!, 4dagar efter äl. Brukar inte tycka det går så segt, men denna månaden var riktigt seg..

    Har du nån plan om om/när du ska testa?
  • Missempi
    Lunne skrev 2019-05-28 09:11:36 följande:

    Jag var helt säker på att jag var gravid förra månaden då jag trodde mig känna massa saker, så började testa alldeles för tidigt. Mensen kom som klockan =/ Planen denna månad är därför att låta bli att känna efter och testa först på BIM, sen är frågan bara om jag lyckas hålla det :') Hur tänker du göra?


    Har bim den 8/6, ska ev ut dan innan...så jag kanske testar den 7/6 om det inte dykt upp.

    Mmm man känner efter alldeles för mycket. Svårt att inte göra..
  • Missempi
    Grumpycavat skrev 2019-06-03 08:35:49 följande:

    Hur går det för er alla som har Bim till helgen?

    Själv har jag haft molvärk och "Stick" i magen varje dag sen ÄL. Det kan ju bero på att jag chockade kroppen med att äta dubbel dos av rosenrot denna månaden fram till ÄL, men visst finns där lite hopp. 

    Vi fick ju verkligen till det kring ÄL denna månaden, så jag vet att det finns en chans, men det har jag o andra sidan trott nu i 2 år. 

    Åh vad jag hoppas att det är min tur nu.


    Halloj!

    Jag har också molvärk sen äl men tror de beror på spolningen.

    Fick också till det å känner exakt som dig! Hoppas också på vår tur! Annars känner jag ingenting. Ja hoppas rosenroten hjälper för dig! Jag har ätit b-vitaminer och D denna månaden. Försöker tänka positivt oavsett hur det går nu. :)
  • Missempi

    Åhh jag hoppas för er! Ju fler som får plus desto bättre för hoppet!!, tycker jag iaf! :D

    Grumpycavat- tack! Men gjorde jäkligt ont å haft obehag sen dess så känns bara konstigt.

    Jag har på lördag men tänker testa fredag pga utgång...ev utgång! Hehe

Svar på tråden 30+, följas åt på vägen till första barnet?