• Missempi

    30+, följas åt på vägen till första barnet?

    Clemmentina skrev 2019-06-13 08:22:10 följande:

    Intressant fundering! Jag har hört (nästan en killgissning här) att äggen släpper ungefär samtidigt men att det kan skilja någon dag eller så.

    Skönt att ha mannen med på tåget vad gäller ivf!


    Hehe, ja bara funderingar :) jag undrar då hur äl tester ser ut pm det släpper olika dagar, ev så visar äl test positivt fler dar än en dag kanske?!
  • Missempi
    KajsaLouise skrev 2019-06-13 09:02:36 följande:

    Jag har inte sett någon sådan information. Kanske är två ägg vid olika tillfällen, men kan det hända det så ofta (april och juni)?! Vore ju oerhört spännande om det kunde bli tvillingar! :) Mina äl-test har alltid visat positivt i 2 dagar fram till nu då där de visar positivt i minst tre dagar (och i april rent av 4). Knepigt...

    Härligt att mannen är med dig! Det är så skönt när de visar att de ställer upp och är taggade :) Vi anmälde oss till utredning förra veckan, men fick tid först i september.

    Perfekt med äl på midsommar! Då blir ju många barn till :) Vi håller tummarna!


    Nej jag har inte läst något om det heller!, men det är såklart möjligt att få tvillingar. Man har ju mer chans till det när man är 30+... :)

    Vi har snackat och jag tänker att ge sommaren, lite höst en chans :) om man bara visste att de skulle gå så hade jag vart lugnare å kunnat vänta längre liksom. Svårt.
  • Missempi
    KajsaLouise skrev 2019-06-13 09:54:50 följande:

    Det är väl så ja! Det vore nått alltså. Min sambo hade antagligen svimmat då... :)

    Precis! Om man visste att det ens är möjligt att bli gravid hade jag också varit mer lugn, även om jag är lite otålig. Låter som att ni har en plan och det är bra! :)


    Hehe..ja ni får satsa på tvillingar då ;)

    Otåligheten går i vågor för mig. Men då får ni bara försöka köra på till september, skönt att ha en tid å försök njut av sommaren å annat, det är min plan iaf!
  • Missempi
    Ölandstoka skrev 2019-06-13 12:24:37 följande:

    Hej på er, har haft en paus från den här tråden under min ivf-behandling. Den misslyckades tyvärr så nu blir det två cykler under sommaren då vi kommer att försöka som vanligt innan vi får börja den andra behandlingen. Vi är ju oförklarligt barnlösa så det finns fortfarande en chans att det skulle kunna hända på egen hand. Är så skönt att kunna ventilera :)


    Åhh vad tråkigt! Hur känns det? Fick ni nåt till frys?

    Ja, vi är ju också det och kanske blir aktuellt med ivf till hösten för oss. Vill testa nu själv över sommaren.
  • Missempi
    Ölandstoka skrev 2019-06-14 10:46:17 följande:

    När jag fick spottings kring då jag brukar få det så försvann allt hopp, när mensen kom dagen efter var det väldigt tungt. Men samtidigt är jag tyvärr ganska pessimistisk och trodde inte att det skulle funka så det är ganska ok ändå. Inget till frysen heller så det blir att börja om helt förhoppningsvis i augusti.

    Hoppas att det blir spontangraviditeter nu i sommar :)


    Mmm jag förstår, mensdagen brukar ju vara värst. Jag håller tummarna över sommaren! Annars nya tag!

    Ja de vore ju fantastiskt!! :D
  • Missempi
    Muusan skrev 2019-06-20 17:40:08 följande:

    Det visade sig att det var två flickor inne i magen :)


    Åhh stort grattis!! Vad har du sen innan? :)
  • Missempi
    amillak skrev 2019-06-24 20:37:02 följande:

    Jamen eller hur, en superbra privat klinik som sagt. Inne på dag 5 med Provera nu så inväntar nån form av blödning.

    Någon som äter/ätit kombinationen Provera följt av Letrozol? Funderar på hur man gör om man börjar blöda innan sista Provera-dagen..


    Hej! Välkommen till gruppen ni nykomlingar! :)

    Får jag fråga vilken klinik det är?
  • Missempi
    amillak skrev 2019-06-24 21:23:07 följande:

    Tack! :) så skönt att kunna ventilera med någon som är i precis samma tankar och situation. Jag har varit hos Gynhälsan i Jönköping!


    Låter verkligen bra!, synd att de är ?fel? stad bara :) har försökt leta efter statistik på olika kliniker men hittar inte så bra info om det, inte nån ny info iaf. Nån som vet något om det? :)
  • Missempi
    amillak skrev 2019-06-24 22:10:38 följande:

    Ja så synd att jag inte sökt mig till privat klinik tidigare. Har ju en historia med en hel del kvinnokliniksbesök. Min yngre syster fick (som tur var) en återbudstid när hon sökte för sin oregelbundna ÄL och då sa läkaren hon fick träffa att om hon inte fått denna återbudstid hade väntetiden varit minst 3 veckor och att hon brukar råda till att söka sig till privata kliniker då de är bättre och snabbare.. (?)


    Jaha! Så hon på den andra kliniken rådde till privat?! Är det skillnad i kostnad?
  • Missempi
    Grumpycavat skrev 2019-07-03 14:10:57 följande:

    Det ska jag göra. Har också min monitor som jag ska testa med imorgonbitti.

    Springer och tittar på testet stup i kvarten, och där är ett rosa streck, ingen tvekan om den saken. Men är så rädd för att det är ett spökstreck.. vågar knappt hoppas.


    Wow!! Hoppas hoppas hoppas!! :D
Svar på tråden 30+, följas åt på vägen till första barnet?