• amandakollb

    Letrozol - följas åt?

    Anonym (Längtareftertvåan) skrev 2020-05-29 14:02:46 följande:

    Ja, jag hopps verkligen det - även om sannolikheten inte känns så stor... ????

    Åh, håller tummarna att du hade ÄL ändå och att ni lyckades tajma in det. Sex före ÄL är ju också effektivt om det skulle vara så att den kom senare!


    Idag höjdes tempen ordentligt så nu har jag haft äl verkar de som! Du får uppdatera oss på onsdag hur det går på nästa vul!:)
  • amandakollb
    Anonym (Längtareftertvåan) skrev 2020-06-02 07:12:02 följande:

    Härligt! Här vaknade jag med en brun flytning i morse så nu har nästan allt hopp övergett mig ???? Vi sänkte ju dosen på Gonal-F sist för att undvika överstimulering men risken fanns att allt skulle stanna av, och känns som det är vad som hänt.., För en brun flytning innan äl känns ju inte normal?


    Hm men är det inte ganska vanligt med mellanblödningar? Jag har aldrig fått de innan äl men jag får de typ alltid mellan äl och mens så förstår hur frustrerande de är! Kanske ring till läkaren och kolla vad de säger? Kan ju va fullt normalt när man tar sprutor!:)
  • amandakollb
    Anonym (Längtareftertvåan) skrev 2020-06-02 07:12:02 följande:

    Härligt! Här vaknade jag med en brun flytning i morse så nu har nästan allt hopp övergett mig ???? Vi sänkte ju dosen på Gonal-F sist för att undvika överstimulering men risken fanns att allt skulle stanna av, och känns som det är vad som hänt.., För en brun flytning innan äl känns ju inte normal?


    Hur går det för dig?:)
  • amandakollb
    light skrev 2020-06-07 12:05:57 följande:

    Vet att man inte kan lita på äl-tester med pco men vad tror ni om det här? Känns ju ändå som en ganska ?normal? stegring kring äl.. På de 3 sista har det varit blinkande smileys. Brukar inte märka av äl på andra sätt heller. Har lite känningar på ena sidan men kan ärligt talat inte avgöra om det är tarmarna eller nåt annat haha.. haft det hela morgonen iaf. Vi har sexat i 5 dagar i rad för att va på det säkra, och lär ju fortsätta några dagar till..


    Är inte så bra på äl-tester men det ser ut som en bra stegring tycker jag :) är det dom testerna man till slut får en fast glad gubbe?
  • amandakollb
    Anonym (Längtareftertvåan) skrev 2020-06-07 22:31:52 följande:

    Behandlingen hade stannat av, blev en ordentligare blödning... Men det positiva var att slemhinnan stöttes ut så nu är jag redan igång med en ny cykel igen och tar Gonal-F.

    Hur går det för dig? Har du något besök eller är det bara att invänta test?


    Okej vad bra att slemhinnan följde med och att du kan påbörja en ny cykel! Jag är på ovitrelle+13 och testade både igår och imorse och helt negativa test så ställer in mig på att det inte blev något denna månad heller. Så deppig :(
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-08 08:39:28 följande:

    Är det någon här som äter letrozol "på egen hand" pga corona? Som testar trots att ni ej får något vul? :) 


    nej inte nu men jag kommer att göra det under juli månad (om det inte tagit sig innan dess) då min klinik har stängt då. får fortsätta med dubbeldos letrozol men får inte ta ovitrelle då jag inte kan göra något vul. vad funderar du på? :)
  • amandakollb
    light skrev 2020-06-08 09:55:45 följande:
    Ja precis, det är ett sånt test. testade idag också och fortfarande blinkar den bara och test-strecket är svagare än igår.. Blir inte klok.
    hm vad konstigt! du kanske får fortsätta testa så kanske det blir fast snart :) 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-08 10:33:09 följande:

    Ok tack för svar!


    Nej för min har stängt och jag "får " inte äta de på egen hand (Har dock ingen ovitrelle), men denna cykel gör jag det ändå...


    har du testat letrozol innan och följt upp med vul? om det var rätt dos då så skulle jag nog ha kört på utan jag med :) 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-08 12:45:45 följande:
    Första gången var det 4 ägg som växte på 16mm, men kände inte av några äl symptom alls så tror inte jag hade äl då.

    Andra gången var det "perfekt" med ett ägg på 22mm och då kände jag även av äl vilket bekräftades med blovprov. Så det känns som att vända två var den ends som "tog". :) 
    okej men har du pratat med kliniken om att du vill fortsätta köra även fast de håller stängt och du inte kan göra vul? för jag sa det till min klinik och då gav de ok på det och ska skriva ut mer medicin, så kolla med med vad de säger? :) hur får du letrozol annars? 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-08 13:37:18 följande:
    Nej jag frågade bara min bm i telefon, kan jag fortsätta ta letrozol hemma och hon sa bara "nej vi kan ju inte göra vul nu". Men när jag läst i olika trådar och på facebook tex så verkar många ha den principen också. Jag har ett recept och ser inget utgångsdatum, första lådan innehöll två-tre kartor så ca 4-5 behandlingar...
    jag kommer köra på utan vul så om du känner att du vill de så tycker jag du ska köra på :) tänkte du testa med äl-tester också? 
Svar på tråden Letrozol - följas åt?