• amandakollb

    Letrozol - följas åt?

    Asplövet18 skrev 2020-06-22 16:38:19 följande:
    haha eller hur! Ja faktiskt...

    Aha ok! Jag körde enkel, ingen ovitrelle, inte fått det ännu. Frågade bm om det förra gången och hon sa att det var en annan form av behandling??

    Sen körde jag ju letrozol på egen hand denna gången hehe, så jag sa ju inget till gyn eller bm...
    hm vad märkligt, tror att det är en ganska vanlig behandling med letrozol och ovitrelle, men typ standrad vid ivf så kanske det hon menade? :)

    haha justja! varför var det så, fick du inte köra med letrozol eller? kommer inte ihåg anledningen haha, men det verkade ju gått bra om du ägglossat! 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-23 08:55:24 följande:
    ja kanske är det så!!

    Haha jag vet inte faktiskt, de har ju pausat allas behandlingar pga corona. Så de sa kom tillbaka efter sommaren, men jag hade ingen lust att vänta... Är mest orolig att fler än 2 ägg släppts typ..
    justja så var det :D haha jag kommer ju också köra utan koll från kliniken i juli, dock med ok från dem iofs, men jag skulle nog också kört på om jag var du! du hade väl kollat ultraljud tidigare också va?
  • amandakollb
    light skrev 2020-06-22 21:37:49 följande:


    Okej då Amanda :) :) :) nu tar jag det som positivt. Har fortfarande lite spottings men testet jag tog nu på kvällen (hållt mig max 2 timmar) är ju klart starkare. Bim-1 idag

    Nu ska jag sluta vela och tjata :)
    yeeey grattis!! :D vad kul! 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-23 09:45:32 följande:
    Jaha ok!! Körde du enkel eller dubbeldos?? Skönt att de iaf vet om det!!

    Ja det har jag! NC bekräftade äl mellan dag 14-16, jag glömde dock skriva upp när vi låg då och minns inte om det var tisdagen eller onsdagen, vi hann inte med torsdagen eller fredagen :( så nu är jag orolig att det är kört pga det... 
    kör dubbeldos :) okej det låter ju super att du fått den bekräftad! okej men en gång räcker ju!! :) jag är typ orolig att vi ligger för mkt, varje dag runt ovitrelle, så tänker att sperman blir trött och seg hahah
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-24 08:36:17 följande:

    Jag blir så leds på mig själv. Har inget tålamod alls. Har bim mellan 1/7 och 3/7 och tog ett testa tidigt idag, ej första urinet då jag vaknade vid 6:30 och sedan kissade igen vid 7:30 utan att dricka emellan och det var ju såklart negativt :( tappar ju hopp, tycker ju att är man gravid borde det synas direkt haha. Men nu känns det verkligen som att denna månad misslyckades också Gråter


    oj men då är det ju alldeles för tidigt att ta test tror jag! förstår att du blev besviken men än skulle jag inte ge upp :) är det inte 5 dagar innan man kan testa med testa tidigt? om du tex har bim 3e så är det ju typ på söndag du skulle kunna testa med testa tidigt! 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-24 09:59:44 följande:
    Det står 6 dagar på predictor early, om bim är på onsdag så borde ju 6 dagar vara imorgon :( 
    ja men om du har bim den 3e så borde det vara på lördag du tidigast kan se=) jag skulle vänta några dagar, än är det inte kört! 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-24 13:02:28 följande:

    Ja jag får göra det... Usch hatar detta just nu!! Hur ska man peppa sig själv att fortsätta i vad som känns som en evighet?


    Hur går det för dig? Har du testat något mer?:)
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-28 19:59:09 följande:
    Heej!

    Ja varje dag haha. Negativt. Börjar inbilla mig skuggor också så det är så dumt. Tror inte att det är något den här månaden heller :(

    Hur går det för dig?? :)
    än är det inte kört! det är ju några dagar kvar till bim ändå=) 

    det går bra hittills, jag har fått ägglossning bekräftat av NC och vi fick till bra med sex så nu är det bara att vänta till bim som borde vara runt 9-10 juli nångång :) 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-29 11:17:52 följande:
    Ja men så här nära borde det gå att plussa! Plus med det bruna/gamla blodet som alltid kommer ett par dagar före mens :/ 

    Åh härligt! Håller tummarna!
    nu borde det nog gå att plussa med tidigt test men inte men vanligt va? har du testat något med testa tidigt? ska du testa något mer? 

    åh får du också det? jag får ju också de! men nu med lutinus får jag inte det 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-29 12:32:53 följande:
    Nej jag vet faktiskt inte men magkänslan säger så och den brukar inte ha fel :( 
    Bara typ i torsdags och det var nog lite väl tidigt. Jag la ut en bild i svagt plus eller spökstreck-tråden men tror jag bara inbillar mig att det skulle bli något mer än en illusion xD

    Jaa varje månad, alltid typ 2-4 dagar före mensen drar igång. Inte mycket och sällan i trosorna men ibland på pappret och framförallt om jag känner med fingret.

    Varför får du lutinus?? Jag kör med progesteronkräm, dock receptfri.

    I övrigt har jag i alla fall 0 symptom eller kroppsliga känningar, förutom lite ont i tänderna och typ träningsvärk i ljumskarna, men det beror nog på något annat haha!
    okej men tycker du ska avvakta och se, än är det verkligen inte kört! :) ska du testa något mer eller tänker du att du inväntar mensen om den kommer?

    okej vad skönt att höra, jag har exakt likadant! har alltid tänkt att det är något fel. jag får inget i trosan heller men när jag torkar mig, ibland varje gång jag är på toa men ibland kan det vara lite uppehåll. 

    lutinus är extra progesteron, det är slidtabletter som man för upp där nere, 2 eller 3 gånger per dag (jag kör 2 ggr per dag). jag får det för att spottings flera dagar innan mens kan betyda lågt progesteron och det är viktigt för att det ska bli en graviditet så därför tyckte min läkare att det inte kan skada att jag tar det. tror att man nästan alltid får lutinus när man gör ivf iaf! 
Svar på tråden Letrozol - följas åt?