Inlägg från: HejsanJenny |Visa alla inlägg
  • HejsanJenny

    BF MAJ 2020

    Nu har även jag gjort KUB. Fick fina siffror och allt såg bra ut, dock en envis liten bebis som låg med ryggen mot kameran nästan hela tiden så var svårt att få till några bra bilder till min stora besvikelse. Fick hoppa upp och ned, gå och kissa och skumpa omkring med rumpan på britsen flera gånger i försök att få den att vända sig men icke!

  • HejsanJenny
    Heilena skrev 2019-11-09 09:25:14 följande:

    Vecka 16 idag och jag vaknar upp med en bulle på magen! Äntligen har mina svullna tarmar lagt sig så jag är platt på resterande delen av magen och äntligen får jag se och känna en liten bebisbula längst ner. På min födelsedag dessutom! En födelsedag jag kommer minnas! :)


    Grattis på födelsedagen!
  • HejsanJenny

    Mina få symptom känns som bortblåsta från en dag till en annan. Illamåendet som alltid låg nära är borta och jag behöver inte längre gå upp på natten för att kissa. Är inte panikigt hungrig hela tiden längre. Jag har aldrig lyckats komma så här långt i en graviditet tidigare, gick in i vecka 15 igår. Har ju förstått att andra trimestern generellt är den tid som man mår bäst men, jag känner mig inte ens gravid längre och med 4 mf och ma i bagaget känner jag mig bara orolig och nojig nu.

  • HejsanJenny
    jevana skrev 2019-11-10 08:01:26 följande:

    Känner igen mig. Mina symptom börjar också försvinna nu. Vilket jag väntat på men samtidigt slår oron.. I de stunderna tycker jag verkligen dopplern är det bästa köp jag någonsin gjort. Sannolikheten att det är spökveckor istället för något på tok borde ligga på ca 99% vid det här laget, en rätt lugnande tanke.


    Daphodil skrev 2019-11-10 08:46:27 följande:

    Jag känner alltför väl igen oron. Jag har googlat "minskat illamående vecka x" nästan varje vecka upp till typ v 13. Läste att i någon vecka (kanske typ 14?) brukar kisseriet avta.

    Så det är normalt att symtomen försvinner nu, och jag vet flera som plötsligt känt sig ogravida i spökveckorna. Du gjorde ju också ett fint kub ganska nyligen, och det är ju också en lugnande faktor. Oddsen är med dig när du kommit såhär långt.


    Andreaaaa skrev 2019-11-10 11:13:28 följande:

    Jag förde anteckningar när jag var gravid med min son och från vecka 14 ff skrev jag att brösten slutat ömma, jag blivit pigg igen och slutat vara illamående. Glad för det för det hade jag glömt bort till denna gång, spökveckorna finns verkligen på riktigt - din graviditet låter helt normal!! Försök njuta innan du börjar bli tung och trött igen


    Tack för de fina orden hörni <3 Tycker så mycket om kärleken i den här tråden.
  • HejsanJenny
    kristina27 skrev 2019-11-10 16:21:39 följande:

    Jag har idag fått missfall i vecka 11. Jag är helt förkrossad och säger lycka till alla ni andra<3 kram


    Beklagar verkligen.

    Stora kramar till dig. <3
  • HejsanJenny
    Eric2014 skrev 2019-11-11 09:30:21 följande:

    Hej,

    Ni vågar jag mig på att skriva här också, gjorde idag ett lyckat kub! Nummer tre väntar vi ??

    Någon som vill ge sig på nubb teorin på mina två bilder? ????


    Åh vilka mysiga bilder. <3 Vilken vecka är du i?
  • HejsanJenny
    Daphodil skrev 2019-11-13 08:22:03 följande:

    Nån annan som börjat dyrka sin partner? Sen några veckor tycker jag att min man är Guds gåva till kvinnan och det mest attraktiva som nånsin gått på jorden.  Minns att det var samma när jag väntade dottern.


    Typ tvärtom här!? Älskar honom såklart men tittar typ på gubben tio gånger om dagen och ba, vem ääääär den här människan jag valt att skaffa barn och leva med, han kan ju inte ens lägga strumporna i tvättkorgen osv. Tycker allt han gör är fel och jobbigt. Stackars mannen min. Han är dock förstående och fin och förstår att det är hormonellt.
  • HejsanJenny

    Tycker mycket om den här specifika tråden och all kärlek och stöttning och fantastiska människor. <3 Men känner typ att jag måste logga ut från Familjeliv ett tag. Triggas av andra trådar och skapar stress och onödig oro. :-/ Känner fortfarande att jag har svårt att slappna av i min graviditet. Ses om några veckor, kanske. Kram

  • HejsanJenny

    29/4 - viljaa

    1/5 - Heilena

    6/5 - Blivande3barnsmamma

    3/5 - Lillfina

    8/5 - Trostar

    10/5 - HejsanJenny

    14/5 - LinneaWookie flickan89

    22/5 - Andreaaaa, Nextchapter

    24/5 - Charlieellerså

    25/5 - m94

Svar på tråden BF MAJ 2020