• Padirac

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (s) skrev 2020-10-03 17:31:06 följande:
    Nej de andra har ordnat upp det jättefint för Sverige. De har lett landet alldeles utmärkt.

    Det är alla de 100 problem som är kopplade till flyktinginvandringen ett tecken på. Vägspärrar i ghetton som kriminella klaner upprätthåller m.m. De har skött det jättebra. Deras politik har fungerat! Det tänker jag varje dag jag hör talas om någon stackars kvinna överfallits av 5 män och våldtagits vid en sidoväg på väg hem från jobbet eller krogen.
    Och då vill du att nyssnazisternas ledande företrädare som fortfarande sieg heil'ar ska styra landet istället?

    Har dessa klåpare med hjärndöda uttalanden och nazivurmare svaret för att lösa de problem du ser i Sverige idag enligt dig?
  • Padirac
    Anonym (s) skrev 2020-10-03 17:37:41 följande:
    Public service måste reformeras eftersom de varit partiska, speciellt vissa delar, exempelvis p3. De gjorde någon undersökning för några år sedan som visade att nästan alla inom Public Service röstade på antingen S, V eller MP. Nästan samtliga gjorde det. Då får man en kvalitet utefter det också. Eller hade du tyckt det vore okej om samtliga på Public Service röstade på AFS eller SD?
    Hade det varit okej? Eller är det bara okej för att de råkar rösta som dig själv?

    Sedan finns de dock en liten del inom Public Service som sköter sig. Bland annat Janne Josefsson som själv vittnat om hur vinklat det varit i alla år och hur oliktänkande har tystats ner.  


    Tja, jag röstar ju på nästan alla partier som idag finns representerade i riksdagen - så visst ser jag inga problem med vad folk röstar på så länge de inte driver partipolitik på sin arbetsplats. Undersökningar visar att det inte är anställdas politiska övertygelser som avgör hur det utför sitt arbete. En Volvo är en Volvo oavsett den är monterad av en kommunist eller nazist.  Det är andra saker som avgör Volvons kvalitet och funktion, detsamma gäller PS ensligt undersökningar som länkats tidigare i PS-tråden av PS-kritiker.

    Men vill du ha en politiserad PS? istället för en PS som styrs av nyhetsvärderingar som bygger på journalistiska och nyhetsredaktioners förhållanden. 

    Men flytta detta till PS -tråden istället, här är det OT
  • Padirac
    Anonym (s) skrev 2020-10-03 17:40:05 följande:
    Nazisterna finner man i NMR och möjligtvis AFS. SD har tagit stort avstånd från NMR och vill till och med förbjuda de. SD är inte nazister, lika lite nazister som S är kommunister. Sluta använda skällsord. 

     
    Så det där sieg heil'andet och MKs snack om lite nazism och antidemokratiska idéer är inte nazistiskt Tomte

    www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-rasism-och-nazivurm-i-dold-chatt-hell-seger/





    Hur kommer det sig att SD verkar vara en plantskola för nazister - det går ju 13 på dussinet - de poppar ju upp om och om igen i och nära SDs högsta ledning.

     
  • Padirac
    Anonym (s) skrev 2020-10-03 17:40:05 följande:
    Nazisterna finner man i NMR och möjligtvis AFS. SD har tagit stort avstånd från NMR och vill till och med förbjuda de. SD är inte nazister, lika lite nazister som S är kommunister. Sluta använda skällsord. 

     
    AfS har enligt SDs MK mer fascistiska idéer  - det var enligt utsaga därför de uteslöts då de var SDs ungdomsförbund.

    Det finns säkert nazister och fascister i AfS. i SD finns de också - det  utesluts hela tiden nya nazzar ur SD. Personer som arbetar högt upp i partiets organisation och ledning. Kräks
  • Padirac
    Anonym (s) skrev 2020-10-03 17:49:27 följande:
    Av vadå? Att det våldtas överfalls kvinnor varje vecka runt om i landet som våldtas eller att vi har kriminella klaner som upprätthåller vägspärrar?

    Det är ju sanningen. Senast för någon vecka sedan blev en kvinna överfall av flera män som brutalt våldtog henne. Det sker överallt numera och resulterar bara i en enskild notis. Statistik som Uppdrag granskning på SVT släppte visade att 85% av de som begår överfallsvåldtäkter är utlandsfödda. Och det är därför dessa brott ökat, eftersom migrationen ökat. Det är ett samband.
      
    " target="_blank">

    SD själva har högre andel kriminella i partiet än andelen invandrare som är kriminella - jag undrar när du tycker att vi ska tag i det problemet. Eller är det en trivialitet det också precis som du försvarar dödshot mot journalister för att en stor andel av PS medarbetare röstar på enligt dig fel parti.   

    Det finns många gamla unkna ostar i ditt resonemangKräks 
  • Padirac
    Anonym (s) skrev 2020-10-03 17:57:24 följande:
    Det finns säkert massvis med rasister inom alla partier. Janne Josefsson beskrev själv detta:

    " target="_blank">

    ja, rasister finns överallt.

    Men enbart ett parti i riksdagen har så många som heil'ar och tycker att dödshot är trivialiteter, har ett pincipprogram som bygger på fascistiskt tankegods - kom ihåg att det till 90 % är lika det principprogram som nazisterna, fascisterna, rasisterna och vitmakt fick med sig då SD bildades - det är facisten/nazisten Per Engdahl som byggt den ideologiska grunden för partiet SD.  En del menar till och med att det nya principprogrammet går längre än det ursprungliga programmet.

    SD är inget vanligt parti, det är mycket som är kvar sedan de bildades.



  • Padirac
    mari123 skrev 2020-10-03 18:02:21 följande:
    Och det får man skriva? HÄR? Det skulle jag ALDRIG göra!
    Det är inte förbjudet att ljuga eller att uttala sig om saker man inte har en aning om  - men det kan synas..

    och då kommer sanningen fram som här..
    KillBill skrev 2020-10-03 17:59:55 följande:

    Intressant ändå att överfallsvåldtäkterna inte har ökat de 10 senaste åren (snarare har de minskat och att överfallsvåldtäkterna bara utgör en liten del av alla våldtäkter..

    www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/bra-overf...


    Skribenten Anomym S vet inte riktigt vad denna uttalar sig om med all tydlighet - om det är en medveten eller omedveten rasism vet jag inte. Men likförbannat är det en lögn denne Anonym S serverar.
     
  • Padirac
    Anonym (xyz) skrev 2020-10-03 18:08:05 följande:
    Du skrev följande:

    "Det väljarna är intresserade av är inte partier i sig utan vilka frågor partierna intresserar sig för. I Danmark föll DF ihop när andra partier började driva en aktiv migreringspolitik - det samma kommer helt säkert att hända här"

    SD har inte fallit ihop, där är vi överens.
    Den logiska slutsatsen av ditt uttalande är att Sverige inte har börjat med "aktiv migreringspolitik" (= dansk migrationspolitik?), men sedan antyder du att det gjorts massor sedan 2015, och du frågar mig om jag känner till förändringarna.
    Jag känner inte till några förändringar som räcker för att SD ska "falla ihop".
    Att Sverige t.ex 2018 införde gymnasielagen som gör att tusentals afghaner utan "riktiga" asylskäl (dvs andra skäl än gymnasiestudier) får uppehållstillståd vågade du tydligen inte kommentera. Det är inte konstigt att SD i väljarundersökningar har högst förtroende i migrationsfrågan.
    Menar du att migrationspolitiken inte ändrats i Sverige - är den lika som den var 2015?

    SD har inte fallit ihop ännu, men jag spår att Sveriges migrationspolitik kommer att stramas åt mer och att SD så småning om kommer att bli irrelevanta för gemene man i riksdagsvalen. Jag säger inte att vi är där ännu, men att det kommer.

    Så vad är det som är svårt att förstå?
  • Padirac
    Anonym (s) skrev 2020-10-03 18:07:57 följande:
    LÖGN!MinusMinusMinus
    BRÅ för vinklad statistik för det första. Samtliga myndigheter är vinklade och för etablissemangets agenda. De saknar trovärdighet.

    För övrigt beskriver den statistik du länkade mara hur det sett ut sedan 10 år tillbaks. Massinvandringens konsekvenser på våldtäkter och överfallsvåldtäkter startade lågt innan 2009. Relevanta jämförelser är hur det ser ut idag jämfört med år 1990-1980-1970-1960. 2009 var Sverige fullt av flyktingar. Men de vill inte gå längre tillbaks eftersom skillnaden då börjar synas. BRÅ vet precis vad de ska jämföra med för att det ska passa agendan man vill sprida. 

    Statistiken som släppts av UG visade att 85% av överfallsvåldtäkterna begås av utlandsfödd, sannolikt flykting. Det visar att problemen ökat i och med flyktinginvandringen. För överfallsvåldtäkter beror inte på att man(invandrare) tagit över svenskars brottslighet. Det är inget man tar över som exempelvis narkotikahandel. Det beror inte på utanförskap.   
    Du vet att i Finland är svenskar överrepresenterade som våldtäktsmän.

    Har du någon idé om varför det är så? Är det finnarnas hat mot svenskar som gör att de vinklar statistiken?   

    Har du förresten något som kan ge belägg för att BRÅ förfalskar statistiken?

    Eller är det tomma ord du kommer med?
  • Padirac
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-10-03 18:26:20 följande:
    Var glad att det endast var en kvällsmacka, kunde varit ett vapen som vissa i tråden  inte förstår är problem tyvärr dessa nejsägare med koppling till invandrare , ja jösses 
    Vapenbrott ja... 

    2015

    www.expressen.se/kvallsposten/sd-politikern-haktad-for-grovt-vapenbrott/

    september 2020

    www.expressen.se/nyheter/namndeman-for-sd-haktad-for-grovt-vapenbrott/

    Hur kunde du hitta på att säga nej till SD är att säga ja till någonting annat? har du belägg för dessa fantasier?
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?