Inlägg från: Bäbiiiis |Visa alla inlägg
  • Bäbiiiis

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Canama skrev 2020-10-10 08:16:27 följande:

    Imorse hade jag en -bulle- på vänster sida av magen, precis som jag hade tidigt förra graviditeten <3 Fast så var de snarare typ vecka 14-16 nått, nu är jag v 10. Men ha hört att magen kommer snabbare andra gången :). Jag kan fortfarande ha mina byxor men det är skönt att knäppa upp knappen när man kommer hem hehe..

    Mitt illamående kanske ha blivit liiite bättre. Istället för att vara konstant illamående så blir jag snabbt VÄLDIGT illamående om de gått för länge sedan jag åt. Så vet inte vad som är värst egentligen, haha! Inte kul att bli överraskad av akut jag-måste-kräkas-NU när man är iväg på nått, speciellt när man inte har berättat än...... Har dock inte kräkts! Kräktes en gång förra graviditeten. Tröttheten är kvar iallafalll. Har sovit på dagarna de senaste, så skönt.

    Är de på onsdag du ska på UL? Jag ska på måndag! Mindre än två dagar kvar. Längtar SÅÅÅ!


    Hej, hur gick det på ultraljudet i måndags. Hoppas verkligen allt såg bra ut. Imorgon är det min tur.
  • Bäbiiiis
    Canama skrev 2020-10-14 08:42:38 följande:

    Hej! De blev inställt pga sjukdom.... De ringde typ en timme innan. Var så jäkla ledsen så ville inte ens gå in hit och skriva de, haha! Ny tid nästa vecka.......... lycka till imorgon <3


    Nej men fy vad trist! Förstår besvikelsen. Bra att du fick en ny tid i alla fall.
  • Bäbiiiis
    Canama skrev 2020-10-15 17:36:13 följande:

    Hur ha de gått för sig idag?! Så nyfiken! Hoppas allt var bra <3


    Allt så bra ut idag. 1 st bebis, hjärta som slog och dateringen verkar stämma med ägglossning och det bf datum jag hade beräknat. Så skönt att ha fått se pyret :D
  • Bäbiiiis
    Canama skrev 2020-10-20 11:43:12 följande:

    Hej allihopa!

    Nu har vi varit på första ultraljudet och allt såg bra ut! Beräkningarna stämde också. Vecka 12 idag alltså!

    Fortsatt illamående men kanske blivit ytterligare lite bättre. Eller så har jag vant mig helt enkelt....

    Vi har berättat till ganska många redan. Var lite oundvikligt eftersom vi var på en bjudning i helgen och jag var tvungen att gravidanpassa kosten.......

    Hoppas ni andra mår bra!


    Så härligt att allt såg bra ut. Och v 12! Måste kännas som en milstolpe.
  • Bäbiiiis
    Canama skrev 2020-10-20 13:27:14 följande:

    Ja, de känns verkligen bra! Påvägen ut ville jag bara stanna alla jag mötte och berätta att jag var gravid :D. Det blev på riktigt mitt i allt! Nu blir de några veckor till nästa UL. När får du se lilla pyret igen?


    Vilken underbar känsla :)

    Mitt nästa ultraljud är vid 12+0 vilket är om 3,5 veckor så det känns ganska långt bort men jag hoppas tiden kan gå fort ändå. Även fast jag fick se det lilla livet förra veckan så känns det inte helt på riktigt ännu. Men det blir nog mer verkligt när vi börjar berätta för andra.
  • Bäbiiiis

    Är i v 10 nu och vart tog alla symptom vägen? Magen har börjat puta lite men illamåendet och tröttheten är mkt bättre nu vilket gör mig orolig. Aldrig är man nöjd :P Ok, visst jag somnar fortfarande kl 21 på kvällen men kan hålla mig vaken HELA dagen.

    Hur mår ni andra. Vilka veckor är de sk spökveckorna?

  • Bäbiiiis
    Empa86 skrev 2020-10-19 13:56:32 följande:

    Hej,

    Jag är ny i tråden och är i ca v. 11. Det känns redan som jag har typ sammandragningar! Är det någon som vet om man kan ha det redan nu? Har inte varit på något ul än så är lite orolig över att något ska vara fel.


    Jag hade också lite sammandragningar tror jag för någon vecka sedan. I v 10 då. De gjorde inte ont så jag tror inte man behöver bli orolig för det.
  • Bäbiiiis
    isabelle81 skrev 2020-11-08 10:38:27 följande:

    Inte skrivit på länge. Bokade privat UL 20/10 efter att jag fått en konstig känsla. Bm kunde bara se en tom hinnsäck :( Så det har rört sig om en ofostrig graviditet för mig :( I mer än 5 v gick jag och trodde att jag var gravid. Oplanerat som jag berättat men ändå. Började blöda sen den 22/10 och den 24:e kom det ut som bara var hinnsäcken. Nu håller jag på att få mannen att gå med på att försöka med ett ALLRA sista barn. Vi har tre gemensamma och jag har en son som blir 18 denna månad. Lycka till ni alla andra!


    Hemskt ledsen för er skull. Hoppas du lyckas övertyga mannen om ett sista barn. Lycka till!
  • Bäbiiiis

    Gjorde kub i veckan och det var så fantastiskt att få se den lille snurra runt därinne. Fick dessutom låg risk för kromosomavvikelser och havandeskapsförgiftning. Känns som man kan andas ut nu.

  • Bäbiiiis

    27/4 Jinthry. 29 år. Andra barnret

    7/5 Asteria. 37 år. Andra barnet.

    10/5 Canama. 31 år. Andra barnet.

    12/5 Empa86. 34 år. Fjärde barnet

    23/5 Norrskensbarn. 31år 3e barnet

    25/5 Bäbiiiis, 35 år, tredje barnet

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)