• Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 12:08
  5080 visningar
  435 svar
  +2
  Inlägg från Anonym (sådär) Visa alla inlägg
  435
  5080

  Fruns älskare

  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 12:03:19 följande:
  Ja visst är den, för hur skull vår demokrati klara sig om folk inte avslöjade för journalisterna på Expressen när grannen har en älskare med sig in i sängkammaren.
  Ja hur skulle samhället vara om alla var lika omoraliska som du? Man bävar inför tanken Rynkar på näsan

  Men vilken tur att det finns många andra som inte är lika omoraliska som du, det ger en hopp för framtiden Solig
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 13:02
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 12:03:19 följande:
  Ja visst är den, för hur skull vår demokrati klara sig om folk inte avslöjade för journalisterna på Expressen när grannen har en älskare med sig in i sängkammaren.
  Ser att du delar andra omoralens väktares förkärlek till cynisk och falsk argumentation. 
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 13:05
  +2
  Anonym (jisses) skrev 2020-10-16 12:53:55 följande:
  Hur viktigt det är att avslöja sanningen beror dock på hur allvarliga saker det är som ska avslöjas. Därför fungerar inte liknelsen med våldtäkt på barn.
  Så du menar att ha blivit bedragen i 5 år av sin partner inte är viktigt?

  Dessutom avgörs viktighetsgraden inte av den som berättar eller den som undanhåller utan av den som är drabbad. Och enda sättet för personen att öht kunna avgöra hur viktigt eller oviktigt det är, är genom att personen får reda på sanningen
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 13:13
  +2
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 12:23:10 följande:
  Finns tyvärr många andra scenarier och också faktiska händelser där behovet av att komma med avslöjanden har ställt till det. Vet minst två kvinnor som levde i väldigt misserabla relationer som dom inte orkade bryta sig ur där avslöjanden om otrohet slutade med sjukhusvistelse. I dessa fall har i alla fall jag min empati med kvinnorna som blev misshandlade även om orsaken till misshandeln var att dom haft lite nöje vid sidan om. Så även om syftet kan tyckas gott kan man bidra till en katastrof. Inget jag vill ha på mitt samvete men det är förmodligen bara jag och någon till som resonerar så fruktansvärt omoraliskt i världen.
  Eller hur, för vi tror ju säkert att dina oerhört långsökta exempel är anledningen till att du avtår från att berätta... Drömmer

  Dessutom är det ganska talande hur du väljer att kalla otrohet för "lite nöje vid sidan av" istället för "svek, lögner och manipulation"
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 14:24
  +2
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 13:49:51 följande:
  Du tycks helt sakna förmågan att sätta saker i rätt perspektiv. Du har haft en partner som har haft sex utan att du fått vara med, större en så är det inte. Du har inte suttit fången, blivit våldtagen eller misshandlats under dessa år på grund av din partners handling. Det enda som hänt är att du fått din stolthet lite tilltuffsad när du fick reda på att din partner haft någon annan vid sidan om. Knappast något världsavslöjande som skulle ge en journalist stora journalistpriset eller ett hot mot demokratin eller världsfreden. Kanske en katastrof i din lilla värld men i ett större sammanhang en mycket obetydlig händelse.
  Det är snarare du som inte verkar kunna tänka utanför din egen lilla värld. Det handlar absolut inte enbart om att personen haft sex som du envist försöker få det till. Det handlar faktiskt inte ett skit om sex öht utan om att personen gått bakom ryggen ljugit och manipulerat sin partner för att kunna ha sex med andra. DET är den verkliga problematiken med otrohet, inte sex.

  Men det tror jag att du egentligen mycket väl förstår, för var det inte precis de frågorna du vägrat svara på?

  1) är det skillnad på att knulla andra med sin partners medgivande och utan?

  2) Är det ok att gå bakom ryggen på sin partner?

  3) Är det ok att ljuga för sin partner?

  4) Är det ok att manipulera sin partner?

  Men det går ju bra att spela dum, vägra svara på dessa enkla frågor och fortsätta låtsas som att det bara handlar om sex.... dvs cynisk och falsk argumentation.
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 14:51
  +1
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 14:42:15 följande:
  Vad handlar det om då om det inte är sex. I ditt fall kan jag mycket väl tänka mig att det också handlar om en ventil för att orka. Jag är hyser stor respekt för din partner som tydligen stod ut med dig i över fem år. För mig räcker det med vad du skriver här för att inse det måste vart ett rent helvite för din partner.
  Om du svarar på frågorna så kommer det framgå med all tydlighet.

  Men det är ju precis därför du vägrar svara på dem, eller hur Stina?
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 15:07
  +1
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 14:59:49 följande:
  Mycket enkelt jag talade med den som var otrogen sedan fick personen själv välja. Jag skulle inte gått vidare med att tala med någon partner vilket jag aldrig heller hotade med att göra även om personen i fråga inte kunde veta hur jag skulle gå vidare. I övrigt var det en otrohet som jag avslöjade inte en otrohet jag fått reda på i förtroende. Rätt stor skillnad med andra ord.
  Haha, så du anser dig ha agerat moralisk för att du bad en person som du visste förmodligen skulle skita i att berätta att berätta? Ja för det hjälpte ju säkert den som blev bedragen såååå mycket Drömmer

  Vilket jäkla trams, du gjorde det lätt för dig själv och iscensatte en show för att döva ditt eget samvete, punkt slut.
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 15:26
  Anonym (jisses) skrev 2020-10-16 15:18:32 följande:
  Jag har inte påstått att det inte är viktigt, jag tycker bara att jämförelsen med att våldta barn är osmaklig eftersom det är en handling som är så oerhört mycket vidrigare än otrohet på flera plan.
  Det är kanske inte så konstigt att man tar till vidriga exempel för att belysa vikten av att avslöja sanningar när man har med personer som konsekvent försöker snacka bort alla slags exempel genom att tolka dem bokstavligen.

  Oavsett om du tycker den ena handlingen är vidrigare än det andra så är ju själva poängen fortfarande högst relevant. Så varför lägga så mycket fokus på vidrighetsgraden i jämförelsen istället för poängen?
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 15:28
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 15:26:10 följande:
  Sluta upprepa dig till dumhet. Allt handlar om att din partner ville ha sex med någon annan än dig. Det är vad det handlade om det för självklart med sig vissa konsekvenser med att kanske behövs gå bakom ryggen och kanske fara med lite osanning svårare än så är det inte.
  Haha... och så slingrar du dig undan frågorna igen... hmmm undrar varför Stina?
 • Anonym (sådär­)
  Fre 16 okt 2020 16:01
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-16 15:36:01 följande:
  Inte på något sätt. Om du läser vad som står så står svaret på alla frågor i mina i lägg. Om du inte kan tolka detta så är det inte mitt problem så sluta upp med att upprepa frågor som du fått klara och tydliga svar på för länge sedan om du tänker till lite.
  Jasså. jag ser inget svar på någon fråga?
Svar på tråden Fruns älskare
Logga in
Bli medlem