• Anonym (Ludwig)

    Hon har slutat bry sig om sig själv

    Hej FL! En anonym tråd då jag inte vill uppröra min tjej. Jag är tillsammans med världens snällaste tjej. När vi blev tillsammans hade hon en mycket kvinnlig stil som jag gillar, högklackat dagligen, parfym, manikyr, riktigt blont hår, korta kjolar och mycket smink. Numera har hon ofta träningskläder och jeans och slutat färga håret och sminkar sig inte varje dag. Sist jag skulle hämta upp henne för en middag hade hon jeans och sneakers. Vi bor i en lite finare del av Stockholm och det känns inte helt ok. Det känns även lite manhaftigt. Kan detta var ett tecken på att hon inte mår bra och hur kan jag hjälpa? Hur tar jag upp detta? Hon har även gått upp lite i vikt. Vi har annars en väldigt fin relation sedan flera år tillbaka och tänker på att ha familj tillsammans. Tips och perspektiv välkomnas varmt!

  • Svar på tråden Hon har slutat bry sig om sig själv
  • Anonym (D)
    Anonym (Ludwig) skrev 2020-11-13 13:00:31 följande:
    jag jobbar på bank och ibland tar vi en drink på lunchen. 
    Så det är här du avslöjar dig som ett litet troll. OM du hade jobbat på bank hade du förmodligen inte tagit en drink på lunchen (om du inte har alkoholproblem). OM du jobbar på bank så är du förmodligen vaktmästare eller något, du lär knappast jobba med PB eller PW för då hade du sett hur den riktiga överklassen klär sig och så hade hela din världsbild fallit där. ;)
  • Just Precis
    smulpaj01 skrev 2020-11-17 09:27:12 följande:

    Det kan inte ts för ts har aldrig ens varit på Östermalm. Vem f*n kallar humlegården för humlet? Och nej, det finns inga krogar som inte skulle släppa in någon i sneakers på lunchen. Inte en enda!


    Nej jag reagerade också på det men samtidigt är det väl en googling bort att man säger Humlan så jag tänkte att hen skrivit fel eller nåt, känns så orimligt dumt att hitta på egna smeknamn om man vill verka trovärdig...

    Finns Privé fortfarande? Den typen av ställen kanske har klädkod, även under lunchshowerna ;-D
  • Anonym (Ä)

    Typiskt kvinnor att göra så när de haffat en karl. Jag orkar inte vara supersnygg jämt men säcka ihop helt skulle jag inte göra.

  • Anonym (Svar på tal)

    Det enda som är tråkigt ts är din ytlighet och att du dömer din tjej utifrån hennes utseende! Själv är du perfekt förstås? Då menar jag ur hennes perspektiv så klart.

    Börja med att släppa förväntningarna på hur hon ska se ut och vad hon ska göra med sin kropp, inse att hon är en vuxen individ med självbestämmanderätt och ffa kanske du skulle vara lite tacksam att hon fortfarande vill vara tillsammans med dig, trots att du är så dömande.

  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Trash) skrev 2020-11-17 06:49:53 följande:

    Ärligt talat låter det som om din flickvän hade lite omodern white trash stil. Vem idag har blekt hår och korta kjolar... hello trailer trash. Inte en chans att det här är en riktig tråd, snarare Gösta 65 år som är lite uttråkad. Tack för skrattet.


    Att du nedlåter dig till att kalla andra människor för uttryck white trash säger mer om dig som person än någon annan. Sorgligt. Hur vet du att hon ens är vit? Man kallar inte andra människor för trash.
  • Anonym (Ludwig)

    [quote=80771272][quote-nick]Anonym (Hansi) skrev 2020-11-17 06:38:06 följande:[/quote-nick]Hon vet nog hur du vill att hon ska se ut, sminkad, korta kjolar och högklackat etc. Att ha en partner med utseendekrav är väldigt avtändande, hon har hittat en annan stil och är nog på väg bort ska du se, men vill inte ta steget själv.

    Neej neej nej. Det är ingen stil. Det är sunkigt och slappt, punkt. Och en stor andel av svenska kvinnor 30+ har den såkallade stilen.

    Nä, har redan kommenterat det flera gånger om du läser lite angående stilen på Ömalm...

  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Hansi) skrev 2020-11-17 06:38:06 följande:

    Hon vet nog hur du vill att hon ska se ut, sminkad, korta kjolar och högklackat etc. Att ha en partner med utseendekrav är väldigt avtändande, hon har hittat en annan stil och är nog på väg bort ska du se, men vill inte ta steget själv.

    Det du kallar sunkigt kallar andra ledigt, det du kallar bekvämt kallar andra uppstyltat och tillgjort.

    Är för övrigt uppväxt på Lidingö och har hängt en hel del på Ö-malm, känner inte igen mig hur du beskriver stilen där. Mer rejält och mindre fjolligt skulle jag säga.


    Lidingö är lite speciellt to say the least :) ... hehe
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Punkt) skrev 2020-11-17 09:08:53 följande:

    Nej, men fjollig.

    Menar du verkligen att du och kollegorna på banken tar en drink på lunchen? På allvar?

    Haha, nej jag tror inte tråden är sann heller.


    Du tar verkligen åt dig. Överviktig och tatuerad gissar jag. Ja, det är verkligen verkligen på allvar. Vad är det för hemskt med att ta en drink på lunchen?
  • Anonym (Ludwig)
    smulpaj01 skrev 2020-11-17 09:27:12 följande:

    Det kan inte ts för ts har aldrig ens varit på Östermalm. Vem f*n kallar humlegården för humlet? Och nej, det finns inga krogar som inte skulle släppa in någon i sneakers på lunchen. Inte en enda!


    Det är allmänt vedertaget, du kanske bor på något annat som också heter Östermalm i någon småstad. Jo då det finns det allt. Du kommer inte in i badrofflor på exempelvis Diplomat.
Svar på tråden Hon har slutat bry sig om sig själv