Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Anonym (Man) skrev 2021-02-23 17:44:13 följande:
    Jag ler när jag läser detta för jag känner igen mig i hur du beskriver din man, inte bara här utan även i andra inlägg. Vi verkar ha lika eller samma syn på detta.
    Ja, det finns tydligen fler än min man, som har dessa galna tankar..... Nej, jag ska inte säga så, men som kvinna så är det inte helt lätt att förstå alla tankar. Som sagt så tänder jag, när vi fantiserar om det, men att ta nästa steg är ett stort steg. Att bli en slampa, kanske inte var det jag önskade att bli, när jag var yngre *ler*. Samtidigt, så har jag lärt mig att det är mycket annat i människans sinne och sexualitet, som jag har omvärderat under åren.
  • Anonym (Nyfiken)
    enable007 skrev 2021-02-24 06:42:26 följande:
    Risk att bli förälskad till ex på en kille ni träffar ?

    Vad säger du
    Alla relationer är olika. Tror inte det skulle hända mig, men under vissa givna förutsättningar, så finns självklart den risken
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-02-24 06:55:28 följande:
    Just ordet slampa som jag också tycker har en lite negativ klang kan du byta ut mot hotwife så låter det inte så hårt men betyder typ samma. Nej jag förstår att det är svårt att ta in att ens partner har dessa tankar men hjärnan är komplex och något man inte kan styra över alla gånger. För mig har det kommit med åldern, när jag var yngre var det otänkbart att någon skulle få ligga med min tjej och nu, 20 år senare så vill jag att det ska hända. Konstig!
    Ja, du och min man verkar vara lika.....
    Känns som du och din sambo har en väldigt bra relation.
    Hur ser din och din sambos relation ut för övrigt? Kan inte hjälpa att jag är lite nyfiken på hur andra har det. Hade ni jämförbara sexuella erfarenheter, när ni träffades? Hur klär hon sig? Brukar du kommentera hennes klädsel och hur hon tar hand om sin kropp? Har ni ett sexliv, som är mer vanilj, eller kryddar ni det på olika sätt (förutom tankarna på att hon är en hotwife)? Jag får känslan av att du vill vara med och styra en hel del av vad som skulle hända mellan din fru och andra män. Hur skulle det kännas om den andra mannen får henne att göra saker, som du inte trodde hon var kapabel att njuta av?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Tagit Steget) skrev 2021-02-25 07:01:28 följande:

    Innan vi träffades så hade båda vi haft ganska fria singelliv i storstan med allt vad det innebär (korta förhållanden, onenightstands osv), vi hade helt enkelt levt ut rätt bra men tröttnat och ville ha det där seriösa båda två och då träffades vi.

    Nu ett gäng år senare så har vi pratat om det där att kunna uppleva den där första kyssen med en främmande person, att känna på en främmande kropp osv vilket har lett till att vi öppnat upp och varit iväg på ett klubbesök som blev väldigt lyckat för oss båda där vi hittade några vi hade det härligt med.

    Efter det har vi även träffat andra par där vi haft både bra snack och även tagit det vidare och utforskat ?swingerslivet? så att säga och för vår del har det bara stärkt vår redan väldigt starka och trygga relation ännu mer.
    Nu har vi en ?hobby? som någon annan skrev som vi delar och har det otroligt härligt med, visst kan det finnas att det kommer känslor in i det hela men det påverkar inte känslorna för varandra... inte negativt i alla fall, för om något så upptäcker vi mer o mer om oss själva och varandra som gör att vi bara växer ännu mer tillsammans.

    Som några varit inne på så är nog en stark grund ett måste för att ge sig ut på en sån här resa, är det lite fel i förhållandet så är det här verkligen inte ett sätt att laga det på, men är det så att man har en trygghet i varandra med tillit och respekt för varandra samt att man pratar med varandra så kan det bli en otroligt krydda i livet.
    Och det är väl just det som är grejen, det här är en krydda till ett redan bra förhållande och sexliv, det handlar inte om att ersätta något som inte funkar.


    Tack för att du delar med dig av dina upplevelser och erfarenheter. Så fint att läsa, hur bra det blivit för er. Jag uppfattar att en stor drivkraft för er är känslan att vara med någon ny person, känna ruset av detta. Är det detta som har varit vinningen, eller har det även inneburit att ni har njutit på nya sätt, utvecklat era sexuella erfarenheter/preferenser?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-24 22:35:16 följande:
    Vi har lärt oss att hantera mina känslor.
    Först när känslor uppstod så ville jag bryta med älskaren för jag blev rädd och ville inte äventyra vår egen relation och min kärlek till min man.
    Jag utgick från mig själv och min egen rädsla för jag visste att jag skulle bli helt skräckslagen, rädd att förlora honom, om min man skulle känna förälskelse till en annan kvinna.
    I det läget var jag mycket rädd för att erkänna för min man att jag hade börjat få känslor för min älskare. Det var mera min man som förstod att oväntat starka känslor uppstått och som verkligen lade vinning om att få mig trygg och därmed att våga öppna mig och erkänna det både för mig själv och för min man.
    Jag är väldigt imponerad av hur du delar dina tankar och hur vi får en inblick i ditt helt otroliga liv. Känns som du är på en fantastisk plats i livet, med allt du önskar.
    Jag är så glad för din skull. När du beskriver din innerliga kärleksrelation med både din man och din älskare, så blir det ju en del  frågor, som dyker upp i mitt huvud.

    Vilka i din omgivning känner till den här relationen? Med tanke på hur djup relation du har med din älskare, så undrar jag hur ofta/länge du träffar din älskare? Är det korta möten, eller är det nätter och helger tillsammans med honom?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Snälla frun) skrev 2021-02-24 14:12:03 följande:

    Vi fantiserade mycket om det. När vi tittade på porr så gillade jag mest när en tjej hade 2 killar. Min man var steget före i tanken men jag kände att det var bra att stanna vid fantasier. Ett par ggr frågade han om vi skulle leta på en till man men jag fegade ur. 
    Men när vi var på fest raggade en kille på mig och jag var lite tipsy. Han smickrade mig och gjorde lite antydningar till sex. Min man var i närheten och jag tänkte väl mest flirta tillbaka som en kul grej. Det blev lite smek i smyg och jag skojade tillbaka. 
    Han blev mer närgången och jag började nu bli ganska kåt och tänkte ta min man och gå iväg. Jag dröjde mig dock kvar och lät min hand glida upp för hans lår. Jag kände hur stor och hård han var och jag blev så kåt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. 
    Det kändes som det inte var jag men jag sa till honom att jag vill bli knullad. Vad säger din man då?! Utbrast han. Han har nog inget emot det sa jag, eller vad säger du? vänd till min man. Kör på sa han utan tvekan. 
    Vi reste oss och gick iväg och hade sex som var så sexigt och alla var där bara för njutning.
    Efter det så pratade vi mycket om våra fantasier och vad vi ville men också om vad vi inte ville. Vi har nu varit swingers i ca 5år och varit på klubbar och privata träffar. 
    Jag är sååå glad att jag var tokig nog att ta steget. Vi har numera en gemensam "hobby" som vi har sjukt många roliga minnen till.
    Däremot så är det inte något för alla, man måste ha en grundtrygghet att luta sig emot.   


    Det känns som ni har träffat helt rätt. Spännande och lite galen story, som ledde fram till detta. Ibland önskar jag att jag också skulle vara lite galen, och våga släppa taget som du gjorde. Hur länge hade ni varit ett par, när detta hände?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-02-24 10:08:52 följande:
    Din sista fråga är svår men eftersom jag går igång på, och gillar när hon njuter så skulle jag ändå se det som en positiv sak. Jag hörde på en podd häromdagen (alla våra..) om en kvinna som hade en älskare och som alltid fick fontänorgasm med sin älskare men inte med sin partner. Skulle det vara så, och att hon alltid vill ha detta även med mig utan att vi lyckas så är det såklart tråkigt men samtidigt kul för henne att hon får det med honom. Det är typ sådant jag vill att hon ska få uppleva genom att vara med andra. Både få bekräftelse och erfarenhet och såklart en ny upplevelse som innefattar njutning.
    Vilken fantastisk kvinna du har! Du måste vara rädd om henne. Hoppas du inte äventyrar något i er relation med dessa tankar, utan snarare stärker er relation.

    Jag tänkte på det du skrev om att hon är lite undergiven kopplat till om hon skulle göra handlingar med andra män, som hon inte gjort med dig. Då måste jag relatera till mig själv. Jag har ju också upptäkt att jag tänder på att vara undergiven. Jag och min man har gemensamt testat oss fram här, men min man hade ingen erfarenhet av detta när vi började expreimentera. Om jag någon gång kommer ta steget med en annan man, så vet jag ärligt talat inte hur jag skulle agera och reagera, om jag var med en man, som hade stor erfarenhet av sexuell dominans. Jag litar inte riktigt på mig själv, att jag inte skulle vilja passera gränser, som jag inte vill passera med min man. Detta skulle faktiskt kunna hända din fru också, beroende på vad det är för man hon skulle träffa. Hur ser du på att saker skulle kunna hända inom detta området? Är du Ok med det? 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-02-25 12:17:44 följande:

    Och med det sagt så vill jag även förtydliga att det är jag som är drivande i detta eller i vart fall fort det på tal eftersom det är något jag går igång på så kan jag inte heller styra helt hur en träff skulle kunna se eller vad de skulle göra eftersom jag samtidigt säger att det är acceptabelt att hon är med andra.

    Då får jag också ta konsekvensen om hon faller för frestelsen att göra något med någon annan och som hon inte gör eller gjort tillsammans med mig tänker jag. Men att vi innan detta ska ha pratat och att vi ser på ett gemensamt plan vad vi vill ha ut av detta.

    Hur tänker du Nyfiken? Vad är det du inte litar på dig själv att du inte kommer göra och som du inte gör med din man idag? Eller är det i stundens hetta något sådant skulle kunna komma av sig själv?

    Hur ser din man på detta? *nyfiken*


    Ja, det handlar ju om stundens hetta.... Om jag mot förmodan skulle vara med en annan man, och denna mannen var så där härligt naturligt dominant, så ser jag framför mig, att han tittar på mig med sina mörka ögon. Jag bara smälter där och då i hans ögon. Känner pirret i hela kroppen. Det räcker att han pekar med sin hand, så känns det som han styr hela mig. Där och då så kan det mycket väl hända att jag skulle göra saker som jag kanske inte har velat förut. Exakt vad det är kan jag inte säga här och nu. Förmodligen kanske gå lite längre/hårdare/djupare med något som vi redan gör idag, jag vet ärligt talat inte exakt.

    Hur min man ser på detta? Jaa, jag vet inte exakt hur han ser på detta. Det är kanske inte så lätt att prata och kommunicera om allt detta. Jag har väl inte direkt velat diskutera alla detaljer runt detta. Men det verkar faktiskt som det tänder honom galet nog. Vi har väl inte pratat rakt ut om det, men det har funnits med i våra rollspel/fantasier runt detta. Jag märker att han blir extremt upphetsad, när vi har pratat om en dominant man, som styr och ställer med mig, och som inte vet om vad som är mina gränser, utan tar för sig, utan att jag stoppar honom.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-02-26 06:10:41 följande:
    Ja, alltså i stundens hetta kan ju allt inträffa. Men jag vet väl ganska bra vart min tjejs gränser går och jag är ganska säker på att hon törs berätta detta även för en ev ny älskare med, och skulle hon i stundens hetta gå lite längre så tror jag inte det skulle bli alltför långt ändå även om hon är en pleaser.

    Jag håller med att detta är inte så lätt att prata om även om man är ett par men om din man är lik mig (och andra som har detta som fantasi) så kan jag ge som råd att du alltid kan ta upp det till diskussion med honom så får han ?förklara? för sig. Det skulle jag uppskatta eftersom jag tycker det är svårt att berätta att min fantasi är att någon anan ska ligga med min fru. Hade min fru sagt att hon fantiserar om att jag ligger med andra hade jag frågat 1000 frågor om detta tror jag.

    Så, ställ frågor om hans fantasi och var ärlig. Berätta även att du är nyfiken på detta och du finner det lockande men att det är många frågetecken som finns och att dessa måste lösas först så kanske ni hittar ett sätt att kommunicera kring det på ett bra sätt.
    Intressanta tankar som vanligt!
    Vill bara fastslå, att jag absolut inte blir tvingad, att gå längre än jag gjort förut. I stundens hetta skulle det bara kännas rätt, och jag väljer själv att inte använda stoppord eller något. För mig är det lite detta passion och underbara upplevelser handlar om, i den bästa av världar! 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Tagit Steget) skrev 2021-02-26 09:01:49 följande:
    Sen är det faktiskt så att man kanske är villig att gå längre och testa saker med en annan person än den man lever med, kan vara lättare då man inte är med den personen varje dag.
    Kan vara lättare för sinnet att göra saker med någon där det _inte_ finns alla dessa parkänslor så att säga.
    Det där  är ju en spännande kommentar från dig! Jag har definitivt snuddat vid dessa tankar, och kan känna igen mig, hur du resonerar. Även min man har tagit upp detta argumentet vid tillfällen, när vi har fantiserat.

    Nu är inte detta kanske inte rätt forum/tråd, att diskutera vad detta inneburit för dig i konkreta handlingar, men nyfiken är jag!
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män