Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Vilken bra tråd detta har blivit! Jag är djupt berörd av alla fina svar, och den allt igenom positiva tonen i inläggen. Så roligt att kunna ha en diskussion och respektera varandras synpunkter utan att det en massa negativa kommentarer, trots att ämnet som sådant är långt ifrån socialt accepterat hos väldigt många. Det är man inte bortskämd med på olika diskussionsforum runt om på nätet. 
    Efter att ha läst och begrundat alla fantastiska svar i den här tråden, så ser man att det spretar åt lika olika håll, hur det brukar sluta (i de lyckade relationerna). Även om allt inte är svart eller vitt, och det finns ett spektrum där emellan.

    Dels finns de som inleder en djup relation med en man/älskare, med mycket känslor involverade. Sedan har vi de som har tillfälliga relationer/träffar med många olika män. Och bägge kategorier verkar supernöjda med vad som har hänt dem. 

    Sedan kan jag även märka att även männen verkar ha olika syn på detta. Vissa som ger kvinnorna stor frihet, medan vissa män vill vara med mycket i processen av olika skäl. Även här så finns det självklart inget som är rätt eller fel.

    Diskussionen om hur män och kvinnor ser på detta, och hur olika utgångspunkter de har, som kan leda till missförstånd/konflikter, är ju också superintressant. 

    Jag hoppas på ytterligare inlägg från alla som vill diskutera ämnet. Så givande för någon som är nyfiken, men funderar på om fallskärmen kommer veckla ut sig, när man hoppar....

  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Tagit Steget) skrev 2021-02-26 09:48:59 följande:
    Det har än så länge inte hänt så mycket på så vis, var väl något som frun gjorde annorlunda med en annan man än med mig vilket gjorde att vi började prata om det och att vi sen kom in på att med en person kan något kännas fel medans med en annan kan det kännas helrätt.

    Ett exempel, jag skulle ha väldigt svårt för att smiska min fru, det finns alldeles för mycket känslor inblandade för att det någonsin skulle bli bra. Men möjligheten finns ju att hon skulle träffa en annan man där dessa starka ömhetskänslor inte finns och att det då skulle kännas helrätt för henne att bli smiskad.
    Själv har jag hamnat i den situationen med en annan kvinna där hon verkligen gick igång på smisk och det föll sig naturligt att smiska henne vilket tydligen var väldigt uppskattat.
    I alla relationer, så har vi nog olika roller. Med en person blir vi på ett sätt, med en annan person blir vi på ett annat sätt. Jag och min man har mycket känslor mellan oss, och för mig är det en stor ömhets och kärlekshandling, när han ger mig smisk (nu för tiden).

    Men som sagt detta är helt klart olika i alla relationer som finns.... Jag fattar dock exemplet, hur det ser ut i ert förhållande
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-26 12:09:43 följande:

    Hittills har jag sovit själv två nätter med min älskare, med min man i eget rum intill. Mysiga och nära känslor, och även att älska blir extra mysigt, lugnare och mera känslosamt på något sätt, när man är lite på tu man hand.

    Jag känner djup tacksamhet och kärlek till min man för att han erbjuder mig dessa upplevelser och aktivt ordnar och arrangerar så att jag får vara med om det här.
    Hans intensiva kärlek, och mycket heta känslor till mig, när han "återerövrar" mig, när vi själva "bondar" med varandra efter att älskaren har lämnat, skapar en ny dimension av närhet, intimitet och kärlek mellan oss som också är magiskt att få uppleva.

    Att "återerövra och bonda", att hantera alla heta, förvirrande, stormiga, osäkra  känslor, var inte helt lätt de första gångerna.
    Men numera har vi lärt oss hantera det jättebra och det blir liksom bara positivt och lite extra grädde på moset.
    Mina möten med min älskare, också bara möten på Skype, ger massor av extra inspiration, uppmuntran och tändvätska för mig, och också för min man, och i vårt eget förhållande.

    Hoppas du kan förstå det jag försöker beskriva så gott jag kan, men det är inte så lätt att beskriva känslan eller känslor i text.
    Fråga gärna Glad
    Ja, herregud, du är fantastisk i att återge känslor och känslan i skrift. Hela texten riktigt vibrerar av de känslor, som du förmedlar.

    Känslan är väl att din man är beredd för ytterligare steg i allt detta. Han verkar stötta dig och njuta av det väldigt mycket han också.

    Det steget som jag tänker på, är att du är tillsammans med din älskare helt utan din man under en helg. Jag tror detta skulle berika er alla tre. Din man skulle få känna upphetsningen att vänta på dig och fundera på vad du och din älskare gör. Du och din älskare får möjlighet att helt utan din man njuta av varandra och rå om varandra oavbrutet under en hel helg. Få känslan av att det nu bara är ni två under helgen. Jag tror du med den vetskapen skulle njuta ännu mer. Men vad vet jag.... jag har aldrig varit i denna situationen själv.... Vad tror du?

    Vad är det med denna mannen som gör honom speciell för dig?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-26 17:19:48 följande:

    En annan viktig sak är att hemma är jag en ordentlig mor och fru och kanske en nästan lite präktig kvinna i mitt jobb och i vårt sociala umgänge. Medan jag kan slappna av på ett helt annat sätt, vara öppen, känna mig både fri och lite sexig när vi befinner oss på vår semesterort. Hemma hade det nog inte blivit av men utomlands var jag tillräckligt öppen för att våga ta vara på chansen, så som min man uppmuntrat mig så många gånger.
    "Älskling, ta vara på chansen, den kanske aldrig kommer tillbaka och då kommer du kanske tänka på det här ögonblicket och ångra dig resten av livet" brukar min man peppa mig rätt ofta.

    Ja, jag har nog rätt många anledningar att vara nöjd och lycklig med var jag nu befinner mig i livet Solig
    Tackar ödmjukast för ditt långa svar igen! Måste säga att det blir många tankar som far runt i huvudet, när jag läser dina svar. Det är omöjligt att värja sig för hur positivt detta har blivit för dig. Och hur jag känner ett sug att gå den vägen du har gått. Vi får se vad som händer, men jag har nog aldrig läst något som har påverkat mig mer positivt än det du skriver, eftersom det finns så många beröringspunkter med sådant jag har tänkt på.

    Att leva detta dubbelliv. Hemma är du du en ordentlig mor, och har en präktig framtoning, medan du på din semesterort känner dig sexig och avslappnad. Så spännande... Och hur banalt och klyschigt det än kan låta, så måste jag erkänna, att jag har också haft fantasier om män med mörk hudfärg. Jag vet inte, men detta med någon som på många sätt är motsatsen till min egen man är spännande att fantisera om. Finns även andra typer av män som jag fantiserar om, som ligger långt från min mans tjänstemannatyp.

    Som jag skrev i något annat inlägg, så funderar jag på hur du skulle ställa dig till att spendera mer egentid med din älskare  (om din man är positiv till det). Är din älskare i din egen ålder, eller yngre/äldre? 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-03-01 09:27:22 följande:

    Det finns många sätt att göra detta på och många faktorer som spelar in så klart. 
    Patrik R skrev att det gäller att inte blanda ihop sex och kärlek. Det är nog där mycket tankar finns för mig, hur gör man det på bästa sätt? Kanske inte att blanda in kärlek men någon form av förälskelse kanske är svårare att undvika. Och som Q 40+ skriver kanske det går bra ändå? Att ha sex helt utan känslor tror jag inte skulle ge mig så mycket. Det är ju någon form av bekräftelse osv som är en del av kicken tror jag. Sen är ju det inte i närheten av den djupa kärlek som jag känner för min man. Allt vi delar och allt jag känner för honom går långt bortom det rent sexuella. Om jag sen känner något för en annan man så är ju det viktiga hur jag agerar på de känslorna. Där tror jag ramarna är viktiga. Att man har något att hålla sig inom samtidigt som man inte vill bli för begränsad. 
    Här handlar det väl om hur man kontaktar varandra. Hur privat man är när man pratar. Vad man gör, är gos och kyssar ok? Hur ofta man ses och hur länge? Är det bättre att bara ha kontakt med en man som man lär känna bättre eller är det bättre med flera olika? Är det ok att som kvinna träffa mannen själv? Här är jag nyfiken på hur ni andra resonerar? Vad är era ramar och gränser och vad är ok?


    För egen del, så behöver jag någon form av känslor, för att jag ska njuta. Jag har ju bara fantiserat om detta, men om det skulle bli aktuellt, så måste det finnas en attraktion, för att det ska bli bra för mig. Inte samma känslor, som för min man, men känslor likt väl. Därför är det även naturligt för mig att det finns kyssar, smek och liknande med i bilden också. Men alla relationer och situationer är väl olika. Detta är något som varje par får bestämma själva, vad som känns bra. 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-28 16:54:12 följande:
    Jag blir glad på flera sätt att min historia, erfarenheter och mina inlägg är uppskattade.
    Dels för min egen del att jag får tillfälle beskriva det, sätta ord på mina känslor och hur jag upplever allt detta,
    därför kanske jag använder alltför många ord i mina inlägg...
    Dels blir det ännu tydligare för mig själv hur mycket jag uppskattar det, hur privilegierad jag är och det blir så tydligt för mig att jag har all anledning känna tacksamhet och kärlek till min man.
    Du använder verkligen inte för många ord i dina inlägg, varenda stavelse, varenda bostav är som en pil, som går rakt in i själen på mig som läser det. Att du dessutom har tid och lust att vara så välformulerad för att svara inlägg som bara är tänkt att föra fram en negativ åsikt, är inte mindre imponerande.

    Det finns så mycket i det du skriver, som är värt att processa i min hjärna under lång tid, och fundera vidare på.

    Några initiala funderingar/frågor, som kom fram när jag läste dina senaste inlägg:

    Gud vad häftigt att ni har tagit det så långt med dina dubbla identiteter. Att du till och med har ett annat namn, när du vill vara ditt fria sexiga alter ego. Klär du dig annorlunda, när du är ditt semester jag? Jag förstår att det är semesterkläder, men har du även sexigare kläder, under dessa tillfällena? Ni har skapat ett så häftigt universum, där du kan vara precis den du inte kan vara i ditt normala liv. Jag blir sugen bara jag läser om det. Så avundsjuk på dig och din man.

    Mycket intressant utläggning om din älskares fördelar. Du skriver att vissa förutfattade meningar bekräftas med en mörkhyad man. Jag förutsätter att en viss kroppsdels storlek är en sådan sak. Men vad för andra saker tänker du på?

    Sedan är jag ju även nyfiken på vad din älskare har introducerat, för handlingar, som gjort att ditt (och din mans) sexliv nu är mer varierat och bättre än det var förut. Kanske är en för nyfiken fråga, men vill ställa den i alla fall.

    Jag lär komma med mer frågor, när jag har funderat mer...


  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-03-01 14:38:59 följande:
    Ja känslorna känns viktiga för mig med. Jag har träffat en man på egen hand vid tre tillfällen. Det har känts mycket bra men också kanske lite knepigare än att ses tillsammans med med min man. Jag märker att jag ändå inte är jätteintresserad av den andra mannen som person och vad han gör i sitt liv men det finns känslor där. Jag märker att han finns i mitt medvetande ofta och det känns både härligt och lite jobbigt. Jag fantiserar om att träffa honom igen och då fantiserar jag både om kyssar och hårdare sex. Kyssar känns viktigt för mig, om jag inte fick kyssas tror jag att jag skulle känna mig mer osäker och hämmad. Just nu har vi inte möjlighet att ses på ett tag och det känns lite påfrestande, det gör att jag funderar på detta lite extra. Jag har hittills bara känt att jag älskar min man mer pga detta men jag är samtidigt lite kluven inför alla känslor som det medför (bara en sådan sak som kåtheten som faktiskt också är ganska jobbig). Det är mindre påfrestande att leva sitt liv som vanligt innan vi gav oss ut på den här resan men samtidigt tycker jag att det har gett mig mycket som jag inte skulle ha velat vara utan.Intressant och spännande svar! Tror jag skriver under på det mesta du nämner. Förhoppningsvis överskrider de positiva effekterna av detta med råge den ytterligare påfrestningen som det innebär för dig.
    För mig så börjar allt med att bli förförd och känns mig önskad. Jag tror alla har det behovet på något sätt. Då känns det även naturligt med kyssar, för att så småningom njuta av varianter av sex, som man kanske inte ens vågat drömma om.. Och som kanske inte min man kan ge mig.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-03-01 21:46:37 följande:
    Ja detta med att få bekräftelse och känna sig uppskattad känns både pirrigt och upplyftande. Jag känner mig uppskattad av min man och det känns naturligt och tryggt. Annars finns det inte så många tillfällen att få komplimanger nu för tiden. Min man säger att han är glad för min skull och att jag är värd det. Jag kan ibland också märka att han faktiskt kan se på mig med nya mer uppskattande ögon. Men som jag skrev tidigare är det även lite jobbigt att väcka till liv det bekräftelsebehovet. Att återigen ha frågor om jag duger som jag inte haft på så länge. Jag är kanske ovanlig men jag har inte funderat så mycket på mitt utseende på många år mer än att jag tycker jag ser ok ut. Jag tränar t ex ganska mycket men har bara gjort det för att må bra och inte med tanke på att bli snyggare. Nu märker jag att när jag tränar tänker jag på att jag förhoppningsvis också ser bättre ut om jag gör det. Så det är dubbelt men visst är det läckert att väcka till liv en sexigare sida som jag tidigare släppt fram i sängen men kanske inte så mycket i vardagen. 
    Sexuellt är de ganska olika varandra vilket känns spännande. Både roligt att prova saker på ett nytt sätt men också känna att det jag och min man har fungerar väldigt bra. Här tror jag ändå att det är bra att ge sig lite tid. Att inte ha krav på sig själv eller den andra mannen att allt ska funka perfekt första gången. Mycket funkade ändå mycket bra från början men det är en annan sak när man haft sex i 18 år och verkligen vet hur den andra vill ha det. Men jag lär mig samtidigt mycket om mig själv. Jag tycker även att jag och min man har blivit bättre på att verkligen prata om sex och önskningar så det även utvecklar oss.
    Tack för ditt intressanta svar. Om jag förstår dig rätt så har du nu blivit mycket mer medveten och mån om ditt utseende nu. Det känns som detta att njuta av andra män lyfter vissa sidor hos dig, som påverkar hela ditt liv. Klär du dig annorlunda nu också? Jag misstänker att du har fått bekräftelse och uppskattning från många håll, när du nu är mer mån om hur du ser ut. Jag håller med om att det är pirrigt, men i det stora hela måste det väl ändå detta kännas väldigt bra för dig. Din självkänsla borde påverkas i positiv riktning av allt detta.

    Spännande att de är olika varandra även sexuellt. Hur är de olika? Är en av dem mer åt vaniljhållet, med den andra gillar mycket mer än vanilj, eller är det på andra sätt? Som jag har skrivit i något annat inlägg, så har jag och min man upptäkt en hel del mer än vanilj under åren tillsammans, men samtidigt så är jag nyfiken på vad en annan man skulle kunna få mig att göra och njuta av.....
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Signatur) skrev 2021-03-03 14:26:06 följande:

    Varför ligger den här tråden inte i forumet för otrohet? Det passar bättre där än i allmänna forumet för sex & sånt.


    Därför att varken jag eller någon annan som har skrivit i denna tråden, har för avsikt att vara otrogen. Otrogen är man, när man gör något bakom ryggen på sin partner mot hans vilja. Detta är motsatsen.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-03-03 16:31:45 följande:
    Jag vet inte om jag klär mig så annorlunda. Känns ju inte som man träffar någon i dessa tider. Men det är väl lite kul att bli lite mer medveten om sitt utseende men lite skönt att slippa det med. 
    Det som skiljer sig mest är kanske hur de har sex. Själva rytmen. Min man och jag möter mer varandra och varierar rytm. Han har lite lätt för att komma och behöver vänta ibland. Vi kommer allra oftast samtidigt vilket jag uppskattar. Den andra mannen har mycket svårare att komma. Han vill mer köra hårt, snabbt och länge. Eftersom han dessutom är på gränsen för välutrustad för mig har vi svårare att hitta en rytm som passar oss båda. Eller så är jag inte van. Men lite bra att inte behöva vara rädd för att han ska komma för tidigt hela tiden men tråkigt att inte kunna komma samtidigt. 
    Jag vet inte om det skiljer sig så mycket i hur vaniljiga de är än så länge men det är klart att det skiljer sig att bli bunden av en man som jag inte känner så bra mot om min man gör det. 
    Ja, vanilj eller inte vanilj verkar vara en relevant fråga i ditt fall, om båda dina män binder digSkrattande Du verkar ha ett varierat sexliv med en hel del kryddor. Jag är glad för din skull.
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män