Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Anonym (Q 40+) skrev 2021-04-21 16:11:46 följande:

    TS Nyfiken, hur går det och hur går dina tankar?
    Även enbart tankarna, fantasierna och den mentala biten, leken och spelet mellan mig och min partner där i början, minns jag att de ibland kunde gå två steg framåt för att sedan gå ett steg tillbaka igen, detta alltså redan innan vi börjat med våra första handlingar, är det något du känner igen?
    Har du några nya reflektioner efter den senaste tidens inlägg?
    Har du någon ny fråga? (upprepa gärna i fall du tycker att jag missat att svara på något)


    Ja.... hur det går det egentligen? Jag läser med stort intresse denna tråden, och en annan liknande tråd. Så ödmjuk inför det faktum, att många lägger så mycket tid att skriva om sina tankar och upplevelser. Alla kan ju inte tänka lika, men så spännande när åsikter bryts, och höra alla olika argument.

    Absolut är det så att allt går fram och tillbaka, även i fantasierna och i spelet med min man. Ibland känns det som jag bara borde släppa alla spärrar, och låta allt bara hända, ibland känner jag mig mer tveksam. Utöver detta, så finns resten av livet som pockar på uppmärksamhet i olika grad. 

    Jag tror inte att det kommer bli några avgörande steg i att förverkliga dessa tankar och fantasier närmsta tiden, men jag känner en stor lust i allt detta. 

    Min man för in dessa tankar otroligt ofta, när vi har sex. Beroende på hur jag känner det, så kan det bli lite mycket ibland. Det finns tillfällen när jag vill att det bara är han och jag, som har sex även i tankarna och fantasierna.

    Men oftast känns det väldigt bra, och både han och jag blir mycket upphetsade av tankarna och diskussionerna. Hur han vill att jag exponerar mig för andra män på olika sätt. Och här känner jag att jag har tagit en del steg. Det känns lättare och mer naturligt, att klä sig lite sexigare till jobbet. Fortfarande inget överdrivet, men lite, lite.

    Jag tror även jag kommer begå min premiär på en nakenstrand i sommar. Något min man väldigt gärna vill. Han har verkligen en stor önskan om detta att jag visar upp mig för andra män.

    Men om det blir fler steg än detta vet jag inte riktigt. Känner att det måste gå steg för steg. Lite i taget...
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-04-26 10:23:01 följande:
    Att exponera mig och att få känna bekräftelse och uppskattning, både från min man och från andra, har jag tidigare berättat var mycket viktigt för mig i början och ett steg på vägen i vår utveckling.
    Att få känna och att våga ta till sig, även att våga börja svara och bekräfta till andra att jag gillar uppskattningen, var sådant som gjorde att mitt sinne och mina tankar vande sig vid att det var ok att få uppskattning från andra än från min man, att det var ok att jag gillade att få det, och att det var ok att jag kände mig åtrådd av andra.
    Särskilt när min man uppmuntrade mig, bekräftade och tydligt visade att han också gillade att jag var åtrådd av andra och att han gillade att jag började våga ge respons till andra och vara lite "flirtig".

    Att börja besöka nakenstränder var för mig och oss var det ett steg med glädje och mycket pirr.
    Min man var stolt och njöt av att andra kunde se mig naken och han gav mig massor av uppskattning och bekräftelse.
    Snart började jag själv verkligen gilla det och så småningom börja öppna mig lite för att våga leva ut och visa upp mig lite mera, på sådana platser där det var lämpligt och kändes rätt.
    Så småningom, i rätt omgivningar långt borta där ingen kände oss, och efter ett eller två glas rosé på eftermiddagen, så blev jag allt modigare och tände allt mer på det här. Och det gör jag fortfarande.
    Tack (igen) för ett väldigt uttömmande och spännande svar! Du delar verkligen alla dina tankar och erfarenheter! Och känns nästan kusligt hur lika din man och min man verkar vara i deras tankar.

    Att läsa om dina tankar och erfarenheter är en enorm källa för ökad lust för mig. När jag läser detta så känner jag ingen tveksamhet att ta steg. Jag blir nästa euforisk, när jag läser, hur du tagit dina steg.

    Precis de här handlingarna, som jag tänder på i fantasin, men som är så svåra i verkligheten: Att först exponera sig, och känna männens blickar på min kropp. Och nästa steg som är ännu svårare, att besvara och bekräfta att jag gillar att känna männens blickar på min exponerade kropp. Och till slut bejaka för mig själv, att andra vill ha mig. Och samtidigt som allt detta sker så uppmuntrar min man mig att hela tiden ta ett steg till, och berömmer mig.....

    Du och din man lever verkligen min och min mans fantasier....
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-04-27 17:35:58 följande:

    På internet finns nästan allt - hittade en blogg, tyvärr för sent men den finns fortfarande kvar så man kan känna känslan. Sök på enmanshemligatankar på valfri sökmotor och hitta bloggen om en man och en kvinna som tar steget att hon blir en hotwife. Väl värd läsning kan jag tycka och många delar känns som att det är jag som skrivit. Kul att se att jag inte är ensam i mina tankar.


    Vilken guldgruva! Kommer att läsa allt, så snart jag kan.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-04-27 17:35:58 följande:

    På internet finns nästan allt - hittade en blogg, tyvärr för sent men den finns fortfarande kvar så man kan känna känslan. Sök på enmanshemligatankar på valfri sökmotor och hitta bloggen om en man och en kvinna som tar steget att hon blir en hotwife. Väl värd läsning kan jag tycka och många delar känns som att det är jag som skrivit. Kul att se att jag inte är ensam i mina tankar.


    Läste igenom ovanstående blogg. Härlig läsning. Är dock inte 100% säker på att slutet var 100% verklighetsbaserat. Men oavsett, så vad det mycket fin läsning.

    Sedan kan jag tycka att läser man den här tråden, så får man oerhört mycket kvalitativ läsning även här.

    Jag vet inte hur många som faktiskt går vidare och har sex med andra män, men helt klart så finns det en inte oansenlig minoritet av människor, som längtar och fantiserar om detta ute i stugorna....
  • Anonym (Nyfiken)

    I princip så kan man säga att min man är den drivande i allting som har med sex med andra att göra. Jag tänkte dock överraska honom med någon häftig erotisk novell på detta temat, som vi kan läsa tillsammans. Har ni förslag på heta noveller, med detta temat?

  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-05-06 17:26:39 följande:
    För några år sedan hittade jag och min man en hel del som vi gillade att dela med varandra. Men vi har nog tappat bort det lite nu när vi upplever mera IRL.
    Efter en tid vågade vi utmana varandra med allt hetare noveller när vi kommit överens med varandra om att häftiga och ovanliga fantasier var tillåtna och även uppskattade, även om det ibland handlade om inslag som man kanske inte ville förverkliga. 

    Allt man gör för att väcka sin nyfikenhet, att vänja sig vid temat och att lära sin hjärna att bli van vid dessa tankar, och att hjälpa mig få in i mitt sinne att det inte är något konstigt eller så himla ovanligt, är bra och hjälper tycker jag.

    På semester, eller resor på väg till äventyr, brukar vi ibland lyssna tillsammans på erotiska ljudböcker.
    Vi gillar när båda lyssnar (eller läser) samtidigt på samma bok för det får våra känslor, vår lust och upphetsning att synka.

    Det finns förvånansvärt mycket erotiska ljudböcker att lyssna på, t ex på teman om Hotwife eller "wife" stories överhuvudtaget, och mycket annat som anknyter till detta intresse. Vi har hittat en hel del på svenska men de hetaste novellerna är nog ofta på engelska, vilket man ju också behöver träna på. Så det är win-win för oss och går jättebra sedan man blivit lite van att lyssna på engelska.

    Skrivna noveller har jag glömt lite var vi hittade. Men jag hittade följande sökord som jag för flera år sedan fick av min man, de leder till noveller på engelska: 
    kristen wife index.
    Jag sökte nu och ser att de är fortfarande aktuella och det verkar finnas massor att välja bland.
    Det mesta kanske är skräp men det finns så mycket så jag minns att med lite sökande lärde vi oss hitta pärlor och favoriter som passade just för oss.
    Förutom wife såg jag också bl a voyerism exhibitionism interracial, och det kan väl vara sökord som anknyter till sådant jag tror vi har snuddat vid i tråden?
    (och en liten varning för en del andra rubriker som inte tilltalar mig...).

    Lycka till.

    Hoppas flera kommer med tips i ämnet. Jag skulle bli glad att hitta fler skrivna noveller och även ljudböcker, gärna på svenska. Men vi har som sagt blivit rätt vana att lyssna och läsa på engelska så det är också ok.
    Tack för tipsen avseende erotiska noveller. Har varit inne och tittat lite. Det verkar finnas väldigt mycket, men insåg ganska snabbt, att man måste välja med omtanke. Känns som det finns mycket som kanske inte riktigt är det jag söker avseende kvalitet eller inriktning.

    Var hittar ni ljudböcker, med sådant här innehåll? Detta har jag verkligen dålig koll på.
  • Anonym (Nyfiken)

    Har hänt en del sedan jag överraskade min man med några läckra sexnoveller med innehåll om hotwifes och liknande. Självklart hade han koll på läget, och kontrade med några andra riktigt bra noveller, som fanns på sexnovell.se. Dessutom har jag nu lärt mig att det finns otroligt många engelskspråkiga noveller på literotica.com. Oj vilka guldkorn det finns!

    Det berikar verkligen vårt sexliv, och tankarna på att expandera utanför vår tvåsamhet.

    Hoppas alla ni andra har det bra, nu när sommaren är här, och allt fler blir vaccinerade!

  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-08-23 23:13:57 följande:
    Några framsteg i sommar i att utöka tvåsamheten eller är det status que?
    Nja, några små, små steg framåt har det blivit i sommar. Det har inte blivit några träffar, ej heller nakenbad. Men jag har i alla fall solat och badat i en sexigare bikini än jag gjort på väldigt många år. Det var min man som valde bikini?. Men det kändes underbart att visa upp sig på ett sätt som jag inte gjort förut.

    Herregud vad härligt, när man känner männens intensiva blickar på min kropp.

    Jag hoppas verkligen att jag kommer ta fler steg i denna riktningen !
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-08-26 12:14:42 följande:
    Antar att även din man gillar att du får blickar från andra män. Att de kollar för att de tycker det är intressant men att det samtidigt är förbjuden mark? eller att de i allafall tror det är förbjuden mark.

    Vi har heller inte kommit längre än att vi pratat några gånger om våra fantasier som faktiskt innehåller sex på flera eller i vart fall att hon har sex med någon annan. Närmast vi kommit varandra är att jag ska vara med, inte nödvändigt ha sex samtidigt men att jag får kolla på. Det vi fastnar på är hur vi ska hitta en man som är med på detta upplägg. Vi tar små steg och vi får se vad hösten/vintern har att bjuda på.
    Absolut att min man gillar, när jag får blickar från andra män. Det är ju själva grunden i allt, att det är det han tycker är tändande.

    Fick man man bestämma, så vill han snarare att jag visar att jag är tillgänglig, snarare än att det är förbjuden mark för andra män. Men det är väl ungefär här det börjar bli lite läskigt för mig, att visa det. Men visst är det härligt att fantisera om detta.
  • Anonym (Nyfiken)
    Tobben skrev 2021-08-26 18:45:33 följande:
    Eller köpa en bur till mannen och bära nyckeln i en halskedja :)
    nej, där är du fel ute. Min man är ingen så kallad cuckold. 
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män