Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Nu har min man pratat med mig igen om vad han vill jag ska göra..... Känns som han tog det ytterligare ett steg i sin önskan... Han var dock väldigt noga med att det var hans fantasi, och självklart inget han förväntade sig i första taget av mig, men följande viskade han i mitt öra, när vi kelade och vi var sugna:

    När jag har träffat någon så vill min älskade man, att älskaren tar med mig ut på utflykt, ungefär som en date. Han funderade t ex på en dag vid stranden till sommaren. Han vill att jag och älskaren åker till stranden, och visar oss som ett förälskat par där, bland folk. Att vi typ går hand i hand, smeker och hånglar med varandra när vi solar och så vidare...

    Detta gör jag inte ens med min man på en strand idag. Jag var lite chockad, när han berättat färdigt, samtidigt gick det inte att missta sig på att han blev rejält tänd när han berättade detta. När jag kände och märkte hans upphetsning så påverkade det definitivt mig för stunden också.

    Vad säger ni? Är min man helt galen, eller? Jag är fullt medveten om att vi tidigare i den här tråden har behandlat dessa ämnen ur olika vinklar, men helt klart tog min man med mig på en fantasi, som jag inte riktigt var beredd på.

    Självklart tycker jag inte han är galen, men jag blir förundrad över hur han tänker. Varför vill han att jag visar mig offentligt med en älskare och samtidigt tydligt visar känslor för honom? Svårt att ta in för mig....  

  • Anonym (Nyfiken)
    villhatrekant skrev 2021-03-04 23:45:29 följande:
    Personligen skulle jag tycka det var ett steg för långt, mest för att jag skulle oroa mig för att någon vi känner ser dem - har ingen lust att andra vet om att min fru har en extra man. Men jag vet att en del män går igång på den fantasin, särskilt om man är en cuckold.
    Ja, det var väl något han sa i stundens hetta. Jag tror ärligt talat inte han vill att vi ska bli sedda av någon bekant. Förmodligen något ställe en bra bit ifrån, där vi inte kan träffa på någon vi känner. Men för mig skulle det kännas väldigt omtumlande, bara att visa sina känslor med sin älskare på en offentlig plats. 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-03-05 09:23:44 följande:
    Jag förstår din man även om jag själv inte skulle vara bekväm med att min tjej är offentlig med sin älskare på hemmaplan. Är det så att din man vill se er två som nykära eller räcker det med vetskapen om att ni går hand i hand och pussas när ni är tillsammans? Det är väl tanken på att min tjej får vara någon annan för en tid och utge sig för att vara flickvän som tänder mig lite i fantasin men i verkligheten så vill jag nog att hon håller en låg profil i detta. Att hon i en annan stad skulle göra det utan min vetskap är väl en sak för då är det ingen som höjer på några ögonbryn men att hon skulle göra så i vår hemstad, med risk för att någon ser henne känns sådär kan jag tycka. Men att få se henne på håll, flirta och så med någon annan är lite spännande. Typ i en hotellbar och att hon raggar lite och kanske även blir uppraggad och uppbjuden på rummet vore läckert.
    Som jag skrev i ett annat svar, så tror jag ärligt talat inte han vill att vi ska bli sedda av någon bekant. Förmodligen något ställe en bra bit ifrån, där vi inte kan träffa på någon vi känner. Men för mig skulle det kännas väldigt omtumlande, bara att visa sina känslor med sin älskare på en offentlig plats. Jag vet inte exakt hur min man ser det, men baserat på andra diskussioner, så är det vetskapen om att vi går hand i hand och pussas, som är det som driver honom. Han behöver inte se det hela. Som sagt, tror hans fantasi drog iväg med honom lite väl långt den här gången...

    Men jag kan hålla med honom, om att det är spännande att fantisera och leka med tankarna. Känns avlägset, att det skulle bli verklighet, men det är något som absolut ger spänning och upphetsning mellan mig och min man.

    Detta med hotellbar har definitivt också kommit upp i våra fantasier. Men det är samma där, att han ser att jag är ensam i hotellbaren, medan han t ex är hemma.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-03-05 12:05:50 följande:
    Jag är nog beredd att instämma till fullo att det känns riskabelt med att uppmuntra till att uppvisa kärlekshandlingar på detta sätt som att hålla handen, småpussas offentligt och uppträda som ett nykärt par, men att få se dem ha sex skulle vara häftigt. Vet inte om jag är otydlig eller inkonsekvent i mitt tänkande men det så så jag känner. Exakt samma tanke har jag i att jag kan förstå lockelsen i det hela men att jag inte är beredd att löpa linan ut där.
    Jag tror det handlar om att två olika personer har inte exakt samma preferenser, vad de gillar och tänder på. Det är sannolikt så att en persons preferenser dessutom ändrar sig över tid, och beroende på samspelet med sin partner. Det finns ett spektra från att mannen vill gå på swingersklubb med sin fru, och där han vill att det bara är rent sexuella känslor mellan sin fru och en tillfällig älskare, till att det handlar om att ha en fast älskare, med djupa känslor mellan kvinnan och älskaren. Däremellan lär det finnas en hel skala med olika preferenser och upplägg.  Vissa upplägg bygger på full transparens mellan parterna, vissa upplägg har en förtroende i botten, men kanske inte transparens under händelseförloppet. Jag pratar nu nu inte så mycket från egen erfarenhet, kanske mer vad jag hör från er i tråden, vad min man säger, samt annan input. Det som är viktigt är väl i slutändan att alla parter går in i detta med samma förväntningar, eller vad jag förstår, att förväntningarna kanske inte är samma från början, men att händelser och handlingar gör att parterna formas och ändrar inställning, så att allt blir 1+1=3.

    Sedan lär det väl finnas en del personer/relationer, som vi inte hör så mycket om här på tråden, där det inte blir samma lyckosamma resa. Det mest "intressanta" här är väl när den partnern som är mest tveksam till detta (oftast kvinnan?), är den partnern som går stärkt ur detta med en nyfunnen aptit på sex och relationer med andra partners...

    Håller ni med mig i mitt resonemang ovan, eller har ni en annan syn på detta?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Man) skrev 2021-03-06 02:40:01 följande:
    Så är det absolut att sådant ändras över tid. För några, låt säga 10 år sedan, så var det otänkbart att jag skulle vilja att min sambo ligger med andra och idag är det något jag fantiserar om.

    Jag vet inte riktigt vad jag svara på angående din fråga men jag instämmer i att det är intressant om ens sambo som får detta berättat för sig och kanske som du också skriver är tveksam till upplägget först, (varför vill han att jag ligger med andra, älskar han mig inte?) sedan går vinnande ur detta med stärkt självförtroende, ökad sexuell aptit och även mera tillfredsställd.

    Jag kanske läser ditt inlägg igen senare och kommer tillbaks med ett bättre inlägg, just nu är jag nog lite sömndrucken.
    Tack för ditt svar! Min fråga var mer ställd i förhållande till hela mitt inlägg, om ni reagerade på något, egna reaktioner, tankar...
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Nöjd kvinna) skrev 2021-03-06 09:36:26 följande:

    Min pojkvän hade samma fantasier mig med andra flera kändes för mig obekvämt genant men hade mina fantasier särskilt om unga killar. Vi har nu några gånger haft extra kille som haft sex med mig när han ser på och sedan kommer med. Det sätter krydda på vårt sexliv vi älskar varandra om jag vill se han med en annan är mer tveksamt


    Spännande att du har tagit steget! Vad var det som ledde fram till, att du bestämde dig att du faktiskt ville vara med en annan kille? Är det någon ung kille, som du har träffat? Ålder på dig och din man?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-03-05 11:05:26 följande:
    Jag kan ganska tydligt känna igen dessa tankar också från min egen man, trots att jag inte tänkt särskilt mycket på det.
    Han (och vi) vill inte att någon vi känner ska se något, vill inte att något ska komma fram i vår stad och bland vänner.
    Det känns som ni har en helt underbar relation, du, din man och din älskare. Det är svårt att inte fantisera om hur det skulle varit för mig, om jag hade haft en liknande situation som dig. Det är lockande men även lite skrämmande.

    Det är så många funderingar, som kommer upp. Hur hade jag hanterat detta, att ha alternativ identitet, när jag är på mitt semsterställe. Måste dock vara oerhört befriande, att kunna vara en annan person utan samma krav och förväntningar, som i det vanliga livet. När jag funderar på det, så tror jag, att jag hade påverkat hela mig. Jag tror t ex att jag hade haft en helt annan garderob med kläder i mina två identiteter. Det känns som jag skulle uppfattas som två helt olika personligheter i mina två identiteter. Är det så för dig också?

    Fantastiskt att din man ger dig denna frihet, och han verkar ju göra allt för att du och din älskare ska kunna vara så nära varandra som möjligt. Sedan gör han det väl inte bara för din skull. Han gör det väl även väldigt mycket för sin egen skull.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-04-01 12:10:42 följande:

    TS hur går det för er? Har det hänt något nytt?


    Hejsan, har inte hänt så mycket nytt i konkreta handlingar. Min man fortsätter att prata om att jag ska vara med andra män, när vi har sex. Han märker väl också att jag har ett mer öppet sinne till detta, än jag har haft historiskt. Detta gör att han får ännu mer energi i dessa diskussioner.

    Det är dock en bra bit kvar innan jag skulle våga kasta mig ut i någon av hans scenario, även om det eggar mig, och jag känner lusten, att våga göra det.

    Jag kan ju inte heller bortse ifrån att det är väldigt skambelagt att ha dessa tankar, för en gift kvinna, oavsett vad min man tycker. Men lockelsen finns där, och den har inte minskat efter att ha diskuterat detta med alla fina människor i den här tråden.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-04-02 08:41:29 följande:
    Spännande att höra. 
    Jag kan tycka att den skammen är så onödig på något sätt. Även om den är förståelig. Så länge allt sker i samförstånd och vilja från alla parter finns det ju inget att skämmas över egentligen. Jag tycker själv att jag kommit över just det men det finns fortsatt många känslor att hantera. Både positiva och negativa. 
    Jag tycker ni ska prata när ni inte har sex. Vad lockar och vad är era farhågor? Hur tror han att han skulle reagera efter att han har kommit? Vad skulle kunna gå fel och hur kan ni då hantera det? Den typen av frågor. 
    Efter det tror jag på mycket små steg i början. Mindre än att träffa någon och fika. Hur reagerar han om du pekar ut någon som du skulle kunna tänka dig att ligga med, ta några kort till en eventuell profil osv. Om allt känns bra kan man ta större kliv efterhand.
    Tack för alla kloka tankar. Vi har väl faktiskt tagit några stapplande steg i den riktningen, som du föreslår. Min man har faktiskt närmat sig dessa frågor, även när vi inte har sex, men tyvärr har det känts lite stelt. Det är fortfarande lite svårt för mig, även om jag egentligen vill prata om det. Svårt att förklara...

    Han kommer också med en del förslag, att jag ska byta ut någon del av min klädsel.  Han tycker att jag ska byta ut något, så att jag tar ett steg till lite mer vågade kläder.  samtidigt viskar han till mig, att han vill att jag är attraktiv för andra män. Jag har faktiskt lytt hans råd vid ett antal tillfällen. Det är väldigt spännande, måste jag erkänna. Men jag märker ju att det är ett sluttande plan. Man vänjer ju sig och blir bekväm ett steg i taget. 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-04-02 21:30:56 följande:
    Ja jag tror det är bra att vänja sig och känna efter och ta ett steg i taget. Så plötsligt är man redo för lite större steg (eller inte, någonstans tar det nog stopp). Det som var jobbigt tidigare tänker man inte längre på. Detsamma tror jag gäller att prata om sex och sina fantasier. Det känns jobbigt först men när man kommit över tröskeln är det lättare. Är det mest när det gäller detta du tycker det är jobbigt att prata med honom eller gäller det även andra sexfrågor? 
    Det här med skammen och ens föreställningar om hur en kvinna och fru ska vara är knepigt. Man får försöka lägga bort samhällets normer och fundera på hur vill jag ha det egentligen. Att man gör det man faktiskt vill som par och går efter det som känns rätt för er. Så länge man följer sin egen moral så borde det inte vara så skamfullt. Jag kan ibland tänka att som kvinna får man försöka göra upp med dessa skamkänslor och bejaka sin lust. Din man verkar ju vilja det och det är ju det ända som räknas, förutom vad du vill för det är ju viktigast.

    Ja, detta med samhällets normer och värderingar är verkligen inte lätt, speciellt om man i samhället inkluderar familj och vänner. Hur ska jag som kvinna, fru och mamma egentligen vara? Om jag skulle leva ut de fantasierna som jag och min man har, så är jag rätt säker på att några i min närhet skulle uppfatta mig som en ansvarslös, gränslös och vulgär slampa (om de fick reda på mina handlingar). Det är inte helt enkelt att då bara följa sin egen och sin mans moral och enbart bejaka sin lust. Trots att det egentligen är självklart att ens lust ska komma först, så länge som man inte skadar någon annan.

    Det kan vara lite jobbigt att prata med min man om andra sexfrågor också, inte bara detta. Jag skulle behöva bli bättre på det. 

    Det är uppenbart att jag har olika sidor, där det är svårt att veta vilken fot man ska stå på ibland...


     

Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män