Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Anonym (Ilse) skrev 2021-04-03 07:36:09 följande:
    Jag kanske är naiv men tänker som "man" att omgivningen runtomkring oss inte behöver veta något. Men där är det kanske också skillnad på vad man har för fantasier. Din man verkar ju vilja att du ska attrahera män i er omgivning och till viss del visa upp dig med en extraman. Då är det ju svårare att hålla det hemligt.

    Jag kan tycka att det hjälper att prata med andra och att vi inte är ensamma om dessa önskningar. Sen tycker jag att det är viktigt att bara för att jag ligger med en annan man och min man uppskattar det så betyder inte det att det är hela den person jag är. Jag är fortfarande ansvarstagande och en ordentlig samhällsmedborgare och mamma. Sen har jag också sidor som är lite mer sexuellt utlevande som jag tycker är och ska bli roligt att bejaka under rätt omständigheter. 

    När det gäller att prata om sex med sin partner tror jag det mycket är en övningsfråga. Jag hade ganska svårt för det tidigare men har blivit bättre och bättre. Jag märker att min man inte tycker att jag är konstig utan att han bara älskar mig mer då jag gör det även när han inte alltid delar alla fantasier. Jag tycker att vi fått ett bättre sexliv när vi vågat prata mer. Du får tänka på att din man också är modig som vågat prata om att han vill se dig ha sex med andra män. 

    Ni har så rätt, så rätt självklart. Omgivningen behöver/ska absolut inte få reda på något. Men det är väl detta oket man bär, att om de visste, så skulle de inte gilla det. Känns som en ytterligare press. 

    För det är ju så att jag ibland drömmer att bara tappa det. Att vara så där oansvarig, självisk, gränslös, och bara tänka på min njutning, lust och begär för stunden. Denna sidan finns någonstans hos mig....

  • Anonym (Nyfiken)
    villhatrekant skrev 2021-04-03 11:35:47 följande:
    Det här med konventioner och normer är inte helt lätt för mig som man heller. Enligt normerna är det ju det värsta man kan tänka sig, att ens fru eller partner har sex med en annan. Man förväntas bli galen av vrede och svartsjuka och lämna sin fru osv osv. Eller så är man en omanlig mes som låter sig bli bedragen. Så att acceptera att jag har den här fantasin är att gå emot alla dessa normer och värderingar. Jag kan rationellt sett förstå varför jag vill se min fru med en annan och hur det skulle vara positivt för oss båda. Men samtidigt måste jag kämpa emot alla normer som jag är uppvuxen med och aktivt jobba med att få mig själv att känslomässigt acceptera att det är normerna det är fel på och inte mig. Å ena sidan kan det vara jobbigt att leva ett slags dubbelliv där man vet att de flesta kanske skulle fördöma ens sexuella böjelser, men å andra sidan är ju mitt och min frus sexliv en helt privat sak. Det angår ju ingen annan, så varför skulle jag bry mig om vad andra tänker? Rent logiskt sett borde det vara enkelt, men värderingarna sitter djupt även i en själv och det tar tid att frigöra sig från dem.
    Ja det finns många aspekter för både män och kvinnor. Utan att kunna läsa alla min mans tankar, så verkar i alla fall han ha övervunnit det manliga dilemmat, som du skriver om, eftersom det är han som pushar mig i denna riktningen Tror dock är ett väldigt relevant resonemang som du för.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-04-03 11:15:00 följande:
    Jag förstår helt klart din ambivalens. Jag själv tycker att dessa tankar om hur man ska vara som kvinna släppt mer och mer och att jag lättare kan koppla bort vad jag tror andra tycker. Men jag har alltid haft lite svårt för grupptryck och velat stå emot sådant bara för att jag inte vill låta mig styras av det. Samtidigt kanske det är spänningen mellan dessa två sidor som är en del av det eggande, kontrasten mot hur du brukar vara. Jag t ex brukar alltid ha ett ganska vårdat språk och har svårt att säga saker som fitta och knulla. När jag då är lite fräck i munnen i sängen och säger saker jag inte brukar kan min man bli alldeles till sig. Jag tror det lite förbjudna också är en del av lockelsen. Att inte bara vara den välartade kvinnan och mamman utan också en kvinna som tar för sig och njuter ohämmat. 
    Det finns så mycket som går att analysera och fundera på avseende dessa handlingar. Finns hela tiden nya vinklingar och funderingar - i alla fall hos mig.

    Jag känner verkligen igen det där, att min man tänder på att jag säger ord och fraser, som jag normalt sett inte gör. Herregud vad det tänder honom.... En variant på detta, som jag måste erkänna att jag även tänder på, är när han "tvingar" mig att säga lite grova saker.

    Visst är det så, att det är spänningen mellan det som är mitt normala jag, och mitt andra jag som föder spänning och blir eggande. Det har du helt rätt i.

    Ibland vill jag verkligen klä mig och uppföra mig, på ett sätt som aldrig mina barn, föräldrar eller vänner ska få se mig göra. Det är ju en enorm spänning med det förbjudna. 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Lova) skrev 2021-04-05 19:14:41 följande:
    Vi har ett hett sexliv och det hymlar jag inte om. Skulle inte berätta för barnen men när de blir större och om de mot förmodan skulle fråga så kan jag absolut stå upp för att jag och deras far känner stor passion och har ett sexliv. Jag tycker sex är en viktig del i livet och hoppas mina barn kommer få fina sexliv de med. Men jag kan inte stå för att vi skulle vara med andra. Inte när vi båda är emot otrohet. Det blir liksom fel, även om fantasin är eggande.

    Likaså dirty talk. Tycker inte om förnedrande ord och nedsättningar så har svårt att se att de skulle infinna sig i vårt sovrum.
    Jag förstår dig till 100%, och jag själv har inte tagit något avgörande steg. Samtidigt, så har jag lärt mig att man aldrig ska säga aldrig. Det som inte riktigt framgår av dina inlägg, är var din man, står i denna frågan. Det är ju absolut inte otrohet vi pratar om här, utan något som ni går in i tillsammans.

    Hoppas ni finner en väg framåt, som både tillfredställer din njutning, och något som du kan leva med.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-04-05 16:12:55 följande:
    Dubbla liv, som i mitt fall tydliga dubbla identiteter, som ett hjälpmedel för många fruar var något som min man hittade i studier under vår väg mot förverkligande. Det var ett sätt som nämndes av många par och kvinnor.
    Min man räknade ut att detta synsätt kunde vara en stor hjälp och skulle passa för mig.
    Det blev en viktig nyckel för mig och vi har tagit det så långt att "mitt andra jag" till och med har ett annat namn.

    För mig har "mitt andra jag" varit till mycket stor hjälp för att jag ska kunna öppna upp, slappna av, inte se ned på mig själv, inte känna skam.
    Det hjälper mig att inte kritisera mig själv för att jag inte alls är bara så där ordentlig utan tvärtom är både lite busig, odygdig, fri och sexig.
    Även mitt sätt att klä mig, med höga klackar och mycket sexigare kläder än normalt, sminka mig, långa naglar i klara färger, och att jag ofta bär håret lite annorlunda är också något jag gillar att släppa fram, vågar att göra, när jag är "mitt andra jag".
    Jag får mycket blickar, komplimanger och uppskattning som gör så mycket gott för min självkänsla.
    Och min man älskar det och uppmuntrar mig att fortsätta utveckla den här sidan.

    Tack för allt du delar med dig. För oss alla som funderar och känner oss lockade på ett eller annat sätt, kan vi ju verkligen inte få en mer positiv och lockande bild än den du ger oss. För mig som ibland känner ett sug efter att få vara en en oansvarig och gränslös variant av mig själv, så är det jättespännande att läsa vad du skriver.

    Jag funderade på det du skriver om att detta att få komplimanger, blickar, och att det påverkar din självkänsla. Det jag funderade på är hur det i sin tur påverkar ditt normala jag. Om det på något sätt spiller över? Även om du inte alls har samma utseende attribut, så undrar jag om du ändå inte utstrålar en ny lite sexigare självsäkerhet även i ditt normala jag, nu för tiden?

    Jag får dessutom känslan av att ditt andra jag fortfarande strävar efter utveckling avseende ditt utseende och dina handlingar. Vad har du och din man pratat om för ytterligare steg att ta? Är det ännu mer utmanande kläder? Eller något annat? Jag utesluter ingenting, vad du kan hitta på, baserat på vilken förändring du gjort.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Hmm) skrev 2021-04-06 14:30:55 följande:

    Antigen är din man en Couck eller hur det stavs nu (druckit lite)


    Eller så vill han bara bevisa för dig vilken S* du är helt enkelt.


    Så när han manipulerar dig åt det här hållet så är det okej? Men inte åt något annat håll eller ? Då är han ett monster som förtjänar att dö i sin ensamhet och hatad av alla, visst ? 


    Du är bara den du vill vara. Vill du vara en S*. så är du det. Helt upp till dig själv om du är en falsk sak eller helt genuin. Är han dock en Couck och väldigt pådrivande så betyder det helelr inte att du måste vara delaktig, utan han får hitta sig någon annan. Men du erkänner ju att det rinner floder i trosan, så med det sagt så är du väl helt enkelt vem du är en S' alltså. 


    Om inte så varför är manipulation ok åt ett visst håll Okej, men inte åt ett annat ?


    Väx upp och lär känna dig själv i första hand ! 


    Frågan är vem du adresserar i ditt förvirrade inlägg. Oavsett, så har jag inte lyckats klura ut vad du egentligen försöker föra fram för budskap. Jag fattar det inte helt enkelt, trots att jag har en  bra förståelse av det svenska språket. Det verkar dock inte som det finns så mycket substans i ditt inlägg.

    Ha det bra!
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-04-06 14:18:49 följande:

    Det har helt klart påverkat hela mig.
    Kanske ingen omedelbar revolution men lite stegvis med tiden och om man ser det över några år så tror jag att skillnaden är rätt så påtaglig och det råder ingen tvekan om att det spiller över. 
    Vid utvecklingssamtal på jobbet och även i andra sammanhang har jag fått bekräftelse på att jag under senare år har utvecklats i positiv riktning. Vad som egentligen leder till det ena eller det andra är väl alltid svårt att säkert avgöra och hur långt jag kommit i min utveckling utan allt detta är självfallet svårt att säga. Men jag själv är övertygad att hela jag som person, mitt självförtroende och min självkänsla, har utvecklats i positiv riktning.
    Det sägs ju att om man känner sig sexig så är man sexig. Jag kan tro på det, åtminstone i någon mån.
    Min man, mina bästa väninnor, min syster och flera andra har flera gånger påpekat och uppmuntrat att jag är snyggare, klär mig bättre, och är sexigare nu än vad jag var förr.
    Och då skulle de bara veta hur sexig jag kan vara, och hur sexig jag känner mig, när jag befinner mig oss på sexigare ort...

    Ja, jag tror att jag och vi fortfarande befinner oss i utveckling. När man väl har börjat vandra i den riktningen, när man lyckats med ett första steg, så upplever jag att det blir allt enklare för varje nytt steg.
    Men med det vill jag också nämna att vi ibland har tagit ett snedsteg och fått ta ett steg tillbaka. Även dessa "snedsteg" blir dock lättare att komma över och det blir lättare och går fortare att återuppväcka nyfikenheten och lusten att gå vidare igen när man tidigare har lyckats göra det.
    Vi har inte i detalj pratat om hur vi vill gå vidare. Jag tror att vi känner varandra och att vi lite fortsätter vara öppna för nya upplevelser och intryck, fortsätter att rida på vågen. Vi strävar efter att vara öppna för varandra, lyssna och att korrigera riktningen om någon av oss vill det. 
    Just nu är självfallet relationen med min älskare och att träffa honom det som står i fokus.
    Men att jag och vi fortsätter experimentera med mer utmanande kläder och liknande, och att vi kommer hitta på fler och nya äventyr, känns självklart.


    Så intressant, höra dig berätta, om hur din "andra identitet". även påverkar ditt vanliga jag. Precis, så som jag trodde du skulle känna. Det blir ju på något sätt ett lutande plan, även om man inte aktivt ändrar sig från en dag till en annan.

    Jag känner definitivt att tröskeln vore lägst för mig, att testa en annan sexigare variant av mig under en sol-semester resa utomlands. Hmm, frågan är när nästa sol resa skulle kunna bli av i dessa tider, dessutom utan barn....

    En sak är säker i alla fall. Min man skulle vara den största supportern till detta.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Moi) skrev 2021-04-12 15:49:45 följande:
    Man kan ju tro det men hans intresse för detta riskerar att dö mycket snabbt
    i en verklig situation. Varit där själv och vet hur det kan sluta.

    Min man skulle inte delta, bara titta på och han var enormt upphetsad
    tills det gick för honom. Det tog ca. 1 minut.
    Resterade 30 minuterna av vårt möte med denne man var en psykisk tortyr
    för honom. Lätt att vara kaxig och tuff när man är upphetsad.

    Men men prova ni - Kan inte sluta värre än att någon mår dåligt en tid
    Jag vet verkligen inte hur allt skulle bli, om saker och ting skulle förverkligas. Klart att saker och ting går lite i vågor beroende på om man är upphetsad, eller precis blivit tillfredsställd. Frågan är ju om man får med sig positiva eller negativa erfarenheter med lite distans till vad som hänt. I vårt fall, så uttrycker min man dessutom inte någon speciell stor vilja att vara närvarande, om jag är med någon annan. Vad jag har förstått vill han han inte vara närvarande. Det blir en skillnad jämfört med dina erfarenheter.

    Hur var detta mötet sett från din synvinkel? 

    Tack för att du delar med dig. Mycket uppskattat
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Anonym@) skrev 2021-04-12 14:06:35 följande:
    Nja. Du vet ju om att din man är en cock, så för dig är det ju lugnt. Det VET ju inte ts om sin man ännu, eftersom dom inte förverkligat sin/hans fantasi ännu. Så ni som är Hot Wives eller cockar kanske skulle torna ner de glada tillropen lite. 
    Vad jag sett har du varit sparsam med dina "brasklappar" hittills.
    Jag känner nog att jag har fått en balanserad bild av alla de som har skrivit här. Det är säkert så att de som har positiva erfarenheter av detta, kanske är mer benägna att dela med sig av deras erfarenheter, än de som det inte gått bra för. Samtidigt känner jag att många (inklusive Q 40+) verkligen försöker att ge sin bild av upplevelsen, med de positiva och negativa aspekter som kan finnas.

    Men om det för någon har inneburit livsavgörande positiva förändringar i sitt liv, så är klart att den personen måsta få förmedla sin syn på detta. Jag är förhoppningsvis mogen nog att sätta in andras erfarenheter i min egen kontext, för att förstå vad som skulle funka för mig. Jag kommer inte rusa iväg och boka någon resa till Cap d'Agde efter denna konversationen, men det ger mig värdefull input för mina framtida handlingar. Absolut påverkas jag av både positiva och negativa beskrivningar här, men i slutändan måste jag ta ansvar för mitt eget liv. Alla lockas väl av vad som finns på andra sidan staketet, men hur man hanterar det är var och ens ansvar.

    Jag uppskattar fortsatta inlägg, där människor vrider och vänder på frågeställningen på alla sätt och vis!
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Anonym@) skrev 2021-04-15 10:08:00 följande:
    Säkert, har ingen uppfattning om hur du kommer att hantera situationen.
    Det jag reagerar på i denna typen av trådar är ensidigheten. Här samlas cockar,
    Hot wifes, och rent allmänt players (feminina/maskulina), Väldigt få inlägg som ser faran i det levenet, både mänskligt och relationsmässigt. Din rubrik börjar med "Hjälp".
    Betyder det osäkerhet på vad du själv tycker, eller betyder det att du vill ha hjälp med att komma över din egen osäkerhet, och vad det kan innebära för er relation?
    I slutändan... det som betyder något är ju vad som händer med den familjen, partner och barn, när gränsen överskrids.
    Jag hoppas att jag har utvecklat och förklarat, vad jag menade med min rubrik i mitt inledande inlägg. Jag uppskattar hjälp och vägledning, eftersom min man har tankar och önskemål om att jag är med andra män, och att jag är lockad av att fantisera runt detta. Men jag har önskat hjälp att sortera mina tankar runt detta. Jag tycker nog att jag har fått många innehållsrika svar här, som har gett mig större insikt.

    Att det finns relationsmässiga risker, har jag nog fattat även innan denna diskussionen. Om parterna går in med olika förväntningar i detta så kommer det självklart inte gå bra. Dessutom är det nog avgörande att ha en öppen och ärlig kommunikation. 

    Du får gärna utveckla vilka mänskliga risker du ser med detta, om faktiskt båda parter i ett förhållande är överens om detta, och gör detta gemensamt. Jag vill gärna få inblick i alla perspektiv inom detta område.

    Att detta inte är något som alla vill göra, och att det går utanför gällande sociala konventioner i samhället är väl rätt givet, men innebär det med automatik, att det inte är något som en del kan njuta av, utan att det får negativa konsekvenser?
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män