• Anonym (Oroad)

    Jag älskar henne men....

    Jag träffade en tjej för 4år sen. Hon var i destruktiv relation med en som psykiskt misshandlade henne och fysik även ekonomiskt. Tog många lån i hennes namn och lovade att sälja av sin bil och klocka för att ge tillbaka till henne för lånen men inget blev av.

    Han var otrogen i alla år fick hon veta. Droppen var när han smitta henne. Då tog hon sitt pick och pack och stack till sin syster. Hon var sambo med denna man i 7 år och hade därför ej egen lägenhet.

    Så jag träffade henne då 4 år sen och hon hade precis fått sin första lägenhet då och började sakta köpa möbler och fixa. Hon jobbar som personlig assistent.

    Kan tillägga vi båda är 33 år gamla.

    Jag har aldrig träffar så vacker tjej. Hon liknar Catherine zeta Jones i Zorro. Det är det vackraste jag sett. Och hon är så godhjärtad och omtänksam. Så empatisk. Smart. Kreativ. Rolig. Snäll. Omhändertagande. Kärleksfull och lojal. En riktig 11a!

    Alla som möter henne älskar henne för hon är så vacker person då menar jag inte bara utsidan men insidan.

    Ah hon är helt fantastisk människa.

    I alla fall. Vi är tillsammans 4 år och hon har en hyreslägenhet. Hon har inget körkort och bil. Hon har inte klarat ta körkort pga dyslexi men hon ska ta tag i det snart säger hon.

    Hon pluggar nu i 1½ år till USK och är klar i höst.

    Saken är den.. hon bor i hyreslägenhet, hon pluggar och har inget fast jobb. Hon betalar av skulderna exet tog och dem är sammanlagt på 300K.

    Hon klär sig fint, hon köper kläder på HM, Gina Tricot, Zara.

    Jag vill köpa en lägenhet men det går inte med henne för hon har inget fast jobb.

    Jag har körkort och bil för 380K, en 2a bostadslägenhet.

    Jag klär mig väldigt exklusivt. Jag jobbar som mäklare.

    Jag vill gifta mig och ha barn om 1-2 år. Jag känner jag är där. Hon vill också gifta sig och ha barn inom samma tidsram men hon har ju ingenting? Hon bor i en hyreslägenhet, hon har inget fast jobb, skulder, inget körkort eller bil.

    Och jag älskar henne så sjukt mycket. Men får ofta höra av vänner som säger "va gör du med henne? Ni är inte på samma nivå. Du hade passat med en top tjej som klär sig exklusivt och kör en fin bil och har fast jobb och inga skulder, nån du kan skapa en framtid med. Du har ingen framtid med henne. Se var hon är och du är".

    Och så kommer jag hem och tänker på detta och tänker dem har rätt?

    Men sen träffar jag henne och hon är så gullig och Snäll och helt underbar och jag bara smälter. Dör för henne :(

    Men jag vet inte vad jag ska göra?

  • Svar på tråden Jag älskar henne men....
  • Anonym (Zäta)

    Ts, är man inte man eller kvinna nog att stå upp för sin kärlek så är det kanske inte kärlek eller så så är du så osäker i dig själv att du inte vågar och då tycker jag du ska släppa henne. Du kanske passar bättre med tom yta. Hon kanske är för bra för dig helt enkelt.

    Att våga stå upp för varandra är grunden i en relation tycker jag. Även i en vänskapsrelation och du vågar inte ens stå upp för dig själv inför dina vänner ner och din mamma.

  • Anonym (Zäta)

    Ts, är man inte man eller kvinna nog att stå upp för sin kärlek så är det kanske inte kärlek eller så så är du så osäker i dig själv att du inte vågar och då tycker jag du ska släppa henne. Du kanske passar bättre med tom yta. Hon kanske är för bra för dig helt enkelt.

    Att våga stå upp för varandra är grunden i en relation tycker jag. Även i en vänskapsrelation och du vågar inte ens stå upp för dig själv inför dina vänner ner och din mamma.

  • Anonym (Skit i vad alla tycker)

    Jag tycker du bör slänga alla kommentarer åt helvete. Låter som om dina vänner har en riktigt unken syn på människor. Ja, du har högstatus jobb. Varför lyssna på totalt världsfrånvända människor? Nä, lyssna på vad du själv vill. Om du ser kvalitéer i henne som skulle konstituera en bra förälder om 2,5,10, 20 år. En bra partner i 40+ år. Ja, hon har varit igenom ett helvete, ett helvete som ingen av dina nära har en susning om. De vet inte hur det känns, vad som krävs för mental styrka för att inte bli nedbruten. När ja läser vad folk runt omkring säger så undrar jag, varför låter du andra diktera en bild av vad som är bra respektive dåligt? Ta kommando. Ge dem fingret ifall de gnäller. Det är din lycka, ditt liv. Låter som om du omger dig med människor med tvivelaktig moral. Fanimej tragiskt.

  • Anonym (Skryter)

    Du är ganska dålig på att skryta om pengar, du lär inte ha en så fin bil för den slanten och bor i en tvåa bostadsrätt?

    Det är väl snarare billigare att bo i en bostadsrätt än hyresrätt, så hon betalar säkert mycket mer än dig varje månad på bara lägenheten. (Såvida du inte har massa lån på lägenheten, men du tjänar ju nu så HIMLA bra så antar att den är avbetald och klar för länge sen).

    Körkort är inte livsviktigt, speciellt inte om du vill bo i en lägenhet för då gissar jag att ni bor väldigt centralt. Dessutom är det aldrig försent att ta körkort, du kan ju hjälpa henne med det med tanke på vilka fina middagar hon lagar åt dig. Låter som en fantastisk tjej, men en mindre fantastisk kille.

  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Oroad) skrev 2021-05-06 22:51:02 följande:

    Jag vet inte. Mitt hjärta vill vara med henne men sen pressen av vännerna och morsan.

    De var inte så längesen min mamma tog upp och fråga vad jag ska göra ?

    Hon är 33 och har inte så stora planer säger hon. "När jag var i hennes ålder hade jag 2 barn och var redan gift" säger hon. Hon fråga mig även om det är något fel på tjejen eller om hon har några hinder i livet?

    Blir riktigt ledsen.

    Det är så också alla mina vänner har villa, bostadsrätt, körkort, sambo, körkort båda 2, bil, barn. Allt.

    Känns som jag inte kommer ha det med henne och jag kan ju stå för allt men varför ska jag göra de ? Man är ju sambo och ska dela på det.

    Och till hon är klar med skolan. Fått jobb. Betala av skulden så är hon väl 45... typ..

    Får så dåligt samvete mot henne när vi ses och sen känner jag mig som ett skämt framför vännerna och familj .

    Vänner som hela tiden tjatar att jag borde ha en pang brud med pondus och stabilt liv eller som min tjej vän som tycker jag ska ha en alfa hona.

    Jag får många vänförfrågan av såna tjejer.

    Ni vet dem där som har flera tusen följare och likes. Gör reklam på sina sidor för kläder. Opererade och fixade och det är såna tjejer mina vänner har. Jag gillar faktiskt inte såna tjejer. Visst snygga kanske att se på men oftast har dem inget erbjuda utan är helt tomma.

    Jag känner mig förvirrad. Vet inte vad jag ska göra


    Men herregud vilken osäker man du verkar vara!! Ta en av alfahonorna då så ska du se hur " lycklig" du blir. Du kommer ligga där i er stora fina lägenhet bland allt smink, märkeskläder och lösnaglar och gråta dig till sömns för att du lämnade ditt livs kärlek för materiella ting och dina falska vänners åsikter. Ni låter inte speciellt smarta du och dina vänner..era utbildningar till trots.. så förstår ni inte vad som är viktigt här i livet. Sorgligt. Och de kvinnor som opererar sig... barnen kommer ändå få deras fula gener de har i grunden, tänk på det. Ska ni operera barnen till perfektion då också så de matchar era patetiska liv??

    Du har ju svaret själv så var en MAN och stå upp för dig själv och din fantastiska tjej. Annars är du bara en patetisk mes vars liv formas av vad andra tycker. Själv lever jag med en man från en helt annan kultur sedan 15 år tillbaka. Han ger mig styrka och glädje och det är det enda som betyder ngt. Har alltid struntat t o t a l t i vad andra tycker om oss. Det är ju mitt liv och då mitt val. Du kommer inte att tänka på alla materiella ting och dina vänners åsikter när du ligger på din dödsbädd, du kommer att tänka på personerna som betydde ngt I ditt liv.
  • Anonym (Oroad)

    Jag är av serbisk ursprung dock född här. För min morsa är utbildning viktigt och att man ska ha bra jobb, betalt och körkort. Hon berätta själv hur hemskt de var när hon va beroende av farsan att han skulle köra henne. Vänta på hon skulle ha pengar etc.

    Hon lämnade honom och läste sfi och sen till USK sen special USK. Hon tog sitt körkort när hon var 36 och köpte en bil.

    Idag kör hon buss.

    Hon tycker de är viktigt att jag ska ha en stabil tjej som slipper vänta på mig och som jag ska vara en taxi åt och någon som tjänar bra.

    Hon förstår inte hur min tjej som är 33 år inte har "någonting".. när hon redan är född här och haft alla möjligheter.

    Min tjej var ensam barn och uppväxt med pappa bara. Hennes morsa dog när hon var 15 år. Hon gick in i väggen helt. Hon hoppade av gymnasiet. Hamnade I depression. Träffade senare en kille hon bodde med och det var destruktivt. Hon är lite trasig men oavsett vad så är hon så snäll och ser så positivt på allt. Hon är enligt mig en sjukt stark tjej ! Jag beundrar henne.

    Jag älskar henne så mycket men det är såna krav på en dagens läge. Min vän sa igår när vi drack som gjorde mig sjukt arg men nu efteråt så tänker jag har han rätt ?

    Han sa i stil med

    "Ja du är mäklare, klär dig bra, du har stil, kör fin bil, bostadsrätt, hänger på fina ställen. Hon pluggar till undersköterska. Hon cyklar på en gammal cykel. Klär sig vanligt, visst snyggt men ej exklusivit. Hon vet inte ens vad innekrogar är, för hon går aldrig ut. Ni är inte på samma nivå. Jag vill inte säga detta. Men hon är som en luffare. Det fattas bara att hon skulle ha barn från exet och delad vårnad och ha soc bidrag. White trash complete hade de varit".

    Helt sjukt..

    Jag pratar med tjejen och hon har sina mål. Hon ska ta körkort men vill först klara skolan . Hon grät och sa "sluta pressa mig. Allt kommer. Det känns som du tjatar och frågar mig hela tiden vilket jag tycker är jobbigt. Jag har inte allt det ytliga ni alla vill ha. Jag är inte den tjejen. Men jag vet att jag är äkta. Passar det inte hur jag är så låt mig vara".

    Kände hur min mage vred sig..

    Ah fan är så förvirrad alltså

  • Anonym (Haha)
    Anonym (Oroad) skrev 2021-05-08 15:27:51 följande:
    Jag är av serbisk ursprung dock född här. För min morsa är utbildning viktigt och att man ska ha bra jobb, betalt och körkort. Hon berätta själv hur hemskt de var när hon va beroende av farsan att han skulle köra henne. Vänta på hon skulle ha pengar etc.
    Hon lämnade honom och läste sfi och sen till USK sen special USK. Hon tog sitt körkort när hon var 36 och köpte en bil.
    Idag kör hon buss.
    Hon tycker de är viktigt att jag ska ha en stabil tjej som slipper vänta på mig och som jag ska vara en taxi åt och någon som tjänar bra.
    Hon förstår inte hur min tjej som är 33 år inte har "någonting".. när hon redan är född här och haft alla möjligheter.
    Min tjej var ensam barn och uppväxt med pappa bara. Hennes morsa dog när hon var 15 år. Hon gick in i väggen helt. Hon hoppade av gymnasiet. Hamnade I depression. Träffade senare en kille hon bodde med och det var destruktivt. Hon är lite trasig men oavsett vad så är hon så snäll och ser så positivt på allt. Hon är enligt mig en sjukt stark tjej ! Jag beundrar henne.
    Jag älskar henne så mycket men det är såna krav på en dagens läge. Min vän sa igår när vi drack som gjorde mig sjukt arg men nu efteråt så tänker jag har han rätt ?
    Han sa i stil med
    "Ja du är mäklare, klär dig bra, du har stil, kör fin bil, bostadsrätt, hänger på fina ställen. Hon pluggar till undersköterska. Hon cyklar på en gammal cykel. Klär sig vanligt, visst snyggt men ej exklusivit. Hon vet inte ens vad innekrogar är, för hon går aldrig ut. Ni är inte på samma nivå. Jag vill inte säga detta. Men hon är som en luffare. Det fattas bara att hon skulle ha barn från exet och delad vårnad och ha soc bidrag. White trash complete hade de varit".
    Helt sjukt..
    Jag pratar med tjejen och hon har sina mål. Hon ska ta körkort men vill först klara skolan . Hon grät och sa "sluta pressa mig. Allt kommer. Det känns som du tjatar och frågar mig hela tiden vilket jag tycker är jobbigt. Jag har inte allt det ytliga ni alla vill ha. Jag är inte den tjejen. Men jag vet att jag är äkta. Passar det inte hur jag är så låt mig vara".
    Kände hur min mage vred sig..
    Ah fan är så förvirrad alltså
    Haha men gud, du är mäklare och hänger på fina ställen. Tror du att det är något att vara stolt över? En fucking mäklare och busschaufför till morsa som inte tycker att hon är fin nog. Det är fan det roligaste jag hört.
  • Anonym (X)
    Anonym (Oroad) skrev 2021-05-08 15:27:51 följande:

    För min morsa är utbildning viktigt och att man ska ha bra jobb, betalt och körkort.

    ---
    Hon lämnade honom och läste sfi och sen till USK sen special USK. Hon tog sitt körkort när hon var 36 och köpte en bil.

    Idag kör hon buss.


    Kan du bena upp ett par grejer i den allmänna ytligheten:

    I vilken värld är undersköterska - eller ens specialistUSK - en utbildning? Tjejen läser väl usk, varför duger det inte åt din mamma när det dög åt henne själv?

    Är busschaufför ett bra jobb i din mammas ögon, bra status, bra betalt?
    Eller ska hon kanske vara tyst?

    Din mamma var 36 när hon tog körkort, din tjej har 3 år dit.

    Varför har din morsa en massa krav hon själv inte lever upp till?


  • Fiona M

    Du är ett exempel på hur man kan ha bra självförtroende utan bra självkänsla.

    Jobba med dig själv och kom på vem du är, vad som gör dig lycklig, inte vilken fasad man ska visa upp.

  • Gameofthrones

    Du och din familj är inte riktig kloka nån utav er. Du är fortfarande här och ältar. Tror du att din mamma är bättre än din flickvän!? - vaddå!? är hon rädd att hon ska göra samma sak som din morsa? Din mamma har ingenting med din flickvän och göra.

    Är det inte bättre att du lämnat henne och startar upp ditt liv som du vill ha det och din flickvän startar det hon vill göra.

Svar på tråden Jag älskar henne men....