• Carina82

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Soff skrev 2022-02-28 20:12:24 följande:

    Va gullig du e som frågar <3 skrev ett inlägg ovan, vet inte om du missade det <3 


    Det har iallafall gått bra tack! <3 Fick ut 5 ägg, vilket var färre än vad jag trodde, så blev lite besviken över det, men som många sagt så är det ju kvalité som räknas, inte kvantitet. Så bara hoppas att dessa ägg är av super-kvalitet <3 På Onsdag ska jag tillbaka för återföring (om allt går bra) <3 


    Känner mig lite disträ just nu för man går runt och funderar över olika scenarios.. men försöker att inte gräva ner mig för mycket i de tankarna. Hur går det för dig? <3 


    Oj jag missade det totalt haha! Vad skönt att det gick så bra, härligt att höra att det inte gjorde så farligt ont och att din kille klarade av att 'leverera'. Även om det på många sätt (de flesta sätt) är en jobbigare behandling för tjejer än för killar, så slipper vi iaf den typen av press. Tack och lov! Fem ägg låter ju jättebra även om jag  förstår att du ställde in dig på 10 om det var så många dom såg på ultraljjdet <3 Nu håller vi tummarna! Och snart återföring iiii! 

    Jag mår bra, tack <3 Däremot är jag så sjukt trött, har nog aldrig känt mig så trög som just nu :) Första ultraljjdet på onsdag, orimligt pepp! 
  • Carina82
    RH93 skrev 2022-03-02 11:00:14 följande:

    Så spännande för er som ska göra återföring här i dagarna, håller tummarna att det ska gå bra för er :) 

    Jag börjar få ganska mycket ångest nu märker jag över att min mens ska dyka upp. Imorgon är det exakt 2 veckor sen mitt äggplock så för en vanlig lutealfas för mig borde mensen komma imorgon eller fredag. Sen vet jag ju att lutinus kan skjuta på den också, men börjar känna av den där vanliga stressen över att ens gå på toaletten. Jag har bestämt mig för att testa på lördag, är då på rd14. Är ganska stolt att jag har klarat mig såhär länge haha.


    Ojoj vad jag håller tummarna! Är mycket imponerad av att du lyckas att hålla dig undan från att testa tidigt haha <3 Hoppas hoppas hoppas! 
  • Carina82

    Idag (dag 6) var jag på första ultraljudet och det såg jättebra ut woho- vi gör inga förändringar i medicin eller så (gonal-f 125, fyremadel 0,25)! Han såg 7 äggblåsor redan nu, men trodde att det skulle ploppa upp lite fler innan äggplock. Har nästa ultraljud på fredag och preliminärt planerat äggplock nästa onsdag. Mycket spännande! Enda ångesten är att min kille har jättemycket på jobbet just nu, och nästa vecka kommer antagligen vara kaos. Så känns allmänt dålig timing, men är väl inte så mkt att göra åt antar jag.. 

  • Carina82
    Soff skrev 2022-03-02 17:04:28 följande:

    Åh va skönt att allt såg bra ut <3 spännande!!! 


    Hoppas din kille ändå kan vara så delaktig han kan! detta händer ju inte varje dag liksom <3 


    Verkligen spännande! Hade andra ultraljudet idag och fick tid för äggplock nästa tisdag iiiiii känns enormt spännande och läskigt! Fick även reda på att det antagligen blir återföring i den här cykeln vilket var 'lite' av en överraskning, tidigare har dom hela tiden sagt att det antagligen blir totalfrys. Så nu försöker jag ställa om huvudet haha! 

    Vad gäller min kille, ja det är väl aldrig bra timing men det här var ovabligt dålig timing haha! Jaja, vi kommer få ihop det :)

    Hur är det med dig? Så spännande att du numera ruvar, hur mår du? <3
  • Carina82
    RH93 skrev 2022-03-05 10:03:31 följande:

    JAG ÄR GRAVID!! Så sjukt har knappt fattat det ännu själv. Det räckte med det där enda lilla perfekta embryot. Har knappt sovit inatt. Vaknade supertidigt och va så nervös. Tog först ett predictor early som visade ett starkt streck direkt. Vågade inte tro på det och tänkte att jag kanske hade lagt det åt fel håll och det var kontrollstrecket som syntes haha. Så tog ett digitalt som också visade gravid väldigt fort. Är så lycklig och ska försöka att bara njuta av detta.


    Aaaa!!!!! Hurra hurra hurra!!! Gud vad roligt, grattis <3 
  • Carina82
    Soff skrev 2022-03-08 10:50:05 följande:

    Fick precis ett brev hem nu där det stod att ingen av de 3 äggen klarar att frysförvaras. Känner mig väldigt nedslagen av detta, med tanke på att hon sa att det var så fin kvalitet på dom. Känner att hon inte hade behövt sagt något om det, för det gav mig bara falskt hopp. Jag blev ju nästan övertygad om att åtminstone något av äggen skulle klara det.


    Även om jag vet att vissa här råkat ut för samma situation och fick plus på det ägg som blev återfört, så tappar man hopp för det ägg som jag har i mig nu. Känner mig utmattad. Och tanken på att åka och jobba får mig att börja gråta. Önskar att livet runtom kunde stanna upp tills jag fått ett plus. Orkar inte tänka på jobb och allt som har med den övriga vardagen att göra. 


    Åh vad tråkigt att inga ägg klarade sig till frysen, även om det du återfört förhoppningsvis klarar sig så vill man ju ha backup. Är ju inte en jättehärlig grej med sprutor och äggplock <3 Håller tummarna för dig!  
  • Carina82
    Soff skrev 2022-03-08 11:57:47 följande:
    Ja usch, blir så ledsen. Näe inte superhärligt precis.. och sen så känner man ju också att ett helt försök blir förbrukat på 1 gång, ifall det inte blir något med detta. Tack <3 
    Först och främst hoppas vi såklart på lilla embryot som du återfört, men OM det inte skulle funka (ta i trä) så tänker jag att läkarna har lärt sig massor om dig till nästa gång. Man brukar väl säga att 'runda 1' är något av en provgång, så nästa gång blir det kanske isf ännu bättre <3 

    Men som sagt, hoppas hoppas! Och försök att inte leta symptom för mycket (jaa lättare sagt än gjort), många många blir ju gravida utan att ha några symptom alls - eller tror att det är mensen som är på gång <3 Usch för att vänta så länge med testet, tolkar jag det rätt att du får testa fredag NÄSTA vecka? Huuuuuuuu vad lång tid! Du har all min sympati <3 
  • Carina82
    Soff skrev 2022-03-08 14:26:07 följande:

    Ja såklart <3 känner mig bara bitter och ledsen idag... Tack för din uppmuntran <3


    Jo jag vet, man är hopplös med det där. Mm mental tortyr!..... precis.. 18:e mars... Och jag kommer inte testa innan dess, för det vågar jag inte ifall man skulle få ett falskt positivt eller falskt negativt... 


    Kramar <3 


    Jag tycker du har all rätt i världen att vara bitter <3 En känsla utesluter ju inte den andra :) 18e mars!!! Usch så långt fram, men förstår verkligen att du inte vill testa tidigt. Jag hade äggplock idag (Ii) och kanske återföring på torsdag, så tar gärna emot tips på hur man kan få tiden att gå :)
  • Carina82
    Soff skrev 2022-03-08 21:09:29 följande:

    Näe men precis, så sant <3 Ja fruktansvärt långt fram!!! >< Känns verkligen som en evighet!! Åh det finns inget jag önskar så mycket som att det kan få bli positiva besked den dagen!
    Åh va spännande!! <3 Hoppas du inte hade så ont, och att jag håller tummarna nu att det blir massa fina ägg <3 Ja du, det där är så svårt! xD Det är ju typ omöjligt att inte tänka på det, men jag har virkat massor av olika saker för att hålla händerna sysselsatta med något projekt, haha. 


    Det blev 16 ägg varav 11 befruktades omg! Känns såklart jättebra, men pga stora antalet ägg blir det totalfrys och återföring först om 1,5 månad. Så nu är jag nervös över om några kommer klara nedfrysning, hoppas hoppas! Mår iaf helt ok men var lite jobbigt igår; inte under själva ingreppet (kände typ inget) utan efter. Låg hela dagen i soffan när jag kom hem, och tittade på Downton Abbey haha :) 

    Virka bra ett bra tips! Generellt är det nog bra med pyssel och sånt, för att hålla händer och hjärna sysselsatt :) 
  • Carina82
    Soff skrev 2022-03-09 16:39:10 följande:

    Men åh, det låter ju superbra! <3 Håller verkligen tummarna!! <3 


    Skönt att det inte gjorde ont under ingreppet. Var samma för mig, gjorde bara ont efteråt en del. Skönt att ligga på soffan iallafall och kolla på Downton Abbey hehe :D 
    Ja det är kul och bra! Sen är det förstås olika hur man är som person men tycker typ det absolut bästa för att komma på andra tankar är att spela tv-spel : )


    Å tv-spel är bäst! Är tyvärr "mellan spel" så tillbringade delar av gårdagen (som inte gick åt till Downton Abbey) med att leta efter nåt att spela. Men är lite svårstartad så hittade aldrig nåt jag blev riktigt sugen på haha! 
Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet