Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Chilins skrev 2022-08-07 11:21:21 följande:

    Är det någon som brukar ha starka ägglossningssmärtor?  har sett i NC-appen att jag loggat smärtor allt ifrån dagen innan ägglossning till upp mot tre dagar innan bekräftad ägglossning. Ägglossning väntas imorgon. När i förhållande till era smärtor om ni har några brukar ni få bekräftad ägglossning? :)


    Jag brukar ha ganska påtaglig ägglossningssmärta och när jag gått tillbaka för att se när den kommer då har den ofta kommit 3-4 dagar innan ägglossning för att bli som mest intensiv på själva ägglossningsdagen. Tycker det är rätt skönt med den för då vet jag att det är på gång. Också spännande när man känner på båda sidor och undrar om två ägg släpper haha! 
    LJM91 skrev 2022-08-07 01:15:48 följande:

    Det är inte över förrän mensen kommer Pinkflower! Håller tummarna stenhårt <3

    Jag vågar knappt tänka det, egentligen ännu mindre skriva det, men måste ändå få ur mig att jag TROR att jag började få äggviteflytningar idag. Är på CD19, så det känns nästan lite för bra för att vara sant med tanke på längden på mina senaste cykler. Tappen känns dock fortfarande hård och stängd så får väl se om något händer. Hade varit en enorm lättnad om jag någon gång kunde få en mer normal cykel xD



    Gud vad roligt!! Verkar iaf vara på gång :) Heja ägglosningen! 
    Pinkfloweer skrev 2022-08-06 23:05:05 följande:

    Glädjen över tidigare utslag på äl test blev kortvarig... har ömma svullna bröst, humörssvängningar och gigantiskt sötsug, endast 4 dagar efter ägglossning. Så väldigt tidig Pms denna gång...så nu är det till 99% kört med försök 11 också. Hade verkligen inte behövt ha sex 4 kvällar i rad för det här.... Och jag som skrev att jag skulle strunta i om det blev eller inte denna månad pga glädjen över tidigare ägglossning men så sitter man här och deppar, igen! Man börjar känna sig så patetisk. Och då är det fortfarande endå 10 dagar kvar till mens, men jag känner ju igen min pms alltför väl vid detta laget...


    Jag skulle också som de andra säga att det här är positivt! Det betyder att hormonerna lever livet där inne och stor chans för graviditet. Hoppas hoppas! <3
    Sofieodq skrev 2022-08-06 20:58:03 följande:

    Ja jag har ju tänkt det, bim 12/8 så kanske kan se något på gravtest redan imorgon? 


    Jag har plussat som tidigast på BIM -5 så det finns en chans att det syns :) Håller tummarna! 
    Sophiee92 skrev 2022-08-06 21:14:14 följande:
    Tack Fyrklövern!!! <3

    Absolut det har du rätt i. Brukar inte blöda vid samlag men nu ska jag hålla ett extra öga. När du plussat, fick då någon blödning innan BIM då?
    Jag har inte blött de gånger jag plussat men har alltid önskat mig en nidis och tittat efter det hehe, så hoppas verkligen det är det för dig :) 
  • Fyrklöverns
    Chilins skrev 2022-08-07 21:18:13 följande:

    Är det någon här som har erfarenhet av babyplans tidiga graviditetstest? har fått mycket spök med rfsu


    Jag har fått mycket spök med dem. Otrolig besvikelse. Skulle satsa på RFSU ändå, trots att jag varit något tveksam tidigare. Fick väl nåt enstaka spök på RFSU för länge sen, men babyplan nästan varje gång.
  • Fyrklöverns

    Det slog mig ikväll, efter en vända på sociala medier, att jag nog är den enda i min ålder och bekantskapskrets som inte har barn än. De flesta har både två och tre stycken. Grät en skvätt i min mans famn ikväll. Vissa dagar är riktigt svåra :(

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-08-07 23:22:01 följande:

    Åh kan tänka mig känslan :( när jag hamnar i sådana tankebanor försöker jag tänka att livet inte är en tävling och att andras livsresor inte påverkar min, men ibland är det verkligen lättare sagt än gjort att slå bort de negativa tankarna. Ibland måste de ju bara få komma ut såklart. Skickar en stor kram till dig <3 imorgon är en ny dag!


    Tack! <3 Vad fint skrivet, det hjälper faktiskt att tänka så :) 

    medioker skrev 2022-08-07 23:19:54 följande:
    Åh förstår det måste kännas tufft, massa kramar till dig. Jag håller tummarna för dig!
    Tack för peppen!
  • Fyrklöverns
    Sophiee92 skrev 2022-08-08 23:54:31 följande:

    Alltså hur fantastiskt är det inte att ha er alla här. Ni är så stöttande och kommer med dom klokaste råden. Vet inte vad jag hade gjort utan er <3


    Så mensen kom ungefär 1 h efter jag skrivit imorse... Men kände det på mig. Fick en sån där rejäl snart-kommer-mensen värk så hade redan hunnit bryta ihop innan. Blev en riktigt tufft dag, har dessutom legat med en mensvärk som heter duga tills nu, fått varva fosterställning i soffan och värmepåse med att sitta på huk i duschen, helt slut. Tänker på er och hoppas ni har bättre lycka än jag denna månad <3


    Beklagar Sophie! <3 Det gör ont i mig att läsa, jag brukar själv bli så ledsen och samtidigt arg när mensen kommer och att man dessutom måste lida så fruktansvärt av den. Det känns alltid som dubbel bestraffning. 


    Hoppas du mår lite bättre nu, med mindre smärtor idag, och att du redan fått tillbaka känslan av en ny färsk chans :) <3

  • Fyrklöverns

    amandakollb välkommen till oss! Vad roligt att du joinar :) Jag har haft äl på CD 11 någon gång men då har lutealfasen varit lika lång eller aningen längre än vanligt. Det säga att lutealfasen är det viktigaste att den inte är för kort, har inte hört att tidig äl ska påverka på något vis. 


    LJM Jag hade rejäl molvärk igår morse, vaknade av den. Tempen gick upp idag så det var nog ägglossning för min del. Jag verkar ha fått starkare värk efter operationen. Två dagar innan det hade jag lite värk bara. 


    Jag vill också minnas en diskussion om sekret vs sperma haha. Låter som att det var sekret för dig, för jag har aldrig kunnat dra ut sperma, den går itu direkt (ursäkta tmi). 


    Rewner håller så med dig. Jag tycker nu särskilt efter mf och utomkveds så ska man behöva lära om sig hur kroppen beter sig. 

  • Fyrklöverns
    Sophiee92 skrev 2022-08-11 22:02:57 följande:

    Varnar för SUPER DEPPIGT INLÄGG

    Idag kom dom allra mörkaste katastroftankarna till mig och jag känner att jag inte orkar mera nu. Bröt ihop och förstörde en hel dag här hemma med min man. Han orkar nog inte med mig mer snart heller. Jag håller helt ärligt på att bli galen av det här. När jag tänker rationellt så känns det som att jag klarar detta och vet hur jag ska ta mig framåt, men så faller jag tillbaka in i dom emotionella tankarna och då ser jag bara svart framför mig... Det är fjärde dagen med mens idag och jag har aldrig behövt så lång "revocery" tidigare men det var som att det här 11:e försöket tog hårdare än dom innan, och värre kommer det väl bli när vi tillslut spräcker 1-års gränsen... Nej fy idag känner jag inte att jag orkar ta ett steg till i den här riktningen.

    Hur mår ni andra? Förlåt om jag missat något. Och hoppas ingen mår dåligt över mitt inlägg, jag har ingen annan att prata med om det här med min man så blir lätt att man bara kastar ur sig all skit här i tråden... :(


    Fina Sophie <3 Jag vill bara ge dig en kram nu! Jag vet precis hur du känner, jag tror det har något att göra med att man är nära att spräcka 1-årsgränsen. Fruktansvärd känsla, då misslyckandet blir ett faktum och man är till och med välkommen till vården för utredning. Jag vet inte om det hjälper dig, men på sista tiden har jag peppat mig själv med att allting kommer vara SÅ självklart när jag håller i min efterlängtade bebis, för det är precis DEN bebisen jag kommer vilja ha och inte någon annan! Det är precis det barnet/dem barnen jag ville ha och att se dem växa upp, vara stolt mamma, och vara tacksam över att det blev just dem! Nu förstår jag absolut inte varför just jag skulle drabbas av allt elände, men DÅ kommer det vara solklart <3 Det är så jag fortfarande somnar lycklig om natten, jag visualiserar våra framtida barn. Jag har en favoritbild i huvudet som jag återvänder till och det är oftast så jag klarar mig från ena dagen till den andra.. 

    STOR bamsekram till dig! Vi är här i detta tillsammans! <3

    För att svar på din fråga hur vi andra mår.. Jag känner mig som i en megalång lutealfas fram tills att vi får börja igen. Ägglossningen kom någon dag tidigare nu och det glädjer mig. Känns som att det går fortare då. 6 veckor kvar tills vi börjar försöka igen. 
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-08-13 07:44:35 följande:

    Ljm; jag tycker det ser ut att vara på god väg att bli positiv :) tar du inositol? 
    Jag fick väldigt starkt stegring förra månaden.

    Fyrklövern; är det bara 6 veckor kvar? Tiden går fort!! 
    Jag kände förra månaden ändå en lättnad med en paus då sambo va otroligt dålig. 
    Vi hade samlag och det va otroligt bra. Alla andra månader känns det som man har bara sex vid ägglossningen. Känner du någon skillnad där? 


    Ja det går sjukt fort nu! Känner igen det, vi har också haft mest sex kring äl. Men så har det varit senaste två åren även när vi inte försökt, då vi varit mitt uppe i husbygge och jobb. Känns ganska tråkigt men tror det är naturligt att det klingar av. Nu har jag varit lite rädd för sex efter mitt utomkveds, så låg bara två gånger när jag hade äl, kändes jättekonstigt att använda kondom haha. 

  • Fyrklöverns
    Sophiee92 skrev 2022-08-13 09:54:52 följande:

    Pinkflower, Evelina, Chilins, LJM, Amandakollb, Renwer, Fyrklövern - Tack ni underbara människor! Har varit ett par riktigt tuffa dagar men efter jag totalt bröt ihop igår framför min man, som visade stor förståelse och viket fantastiskt stöd han är, och efter jag läst igenom alla era varma och kloka ord så känns det faktiskt helt okej idag. Kanske t.om bra? 


     


    Förstår att vi är många som delar samma liknande tankar ibland, och det är en stor tröst i sig. Det är precis den där känslan av att man passerar 1 år och nu officiellt är drabbad av ?barnlöshet?, men som ni säger så kommer allt kännas självklart i slutändan <3 att man fick just DET DÄR barnet/barnen och att man dessutom fått kämpa så mycket kommer bara göra att man förstår ännu mer hur värdefullt det är? Att det tar längre tid för oss betyder inte heller att det är något fel, bara för att det gått 1 år, som min man sa? Utan det kan bara handla om att man inte fått till exakt tajming ännu, sen säger det bara pang och så sitter man plötsligt där med sitt pluss? Åh vad jag längtar!


     


    Skickar er alla en stor varm kram tillbaka. Återigen, den här gruppen och ni här inne är så otroligt underbara <3


    Världens bästa stödgrupp det här! <3 
    Din man låter också helt fantastisk och klok! Känns bra att höra för vår del också, att tiden inte har någon betydelse utan att det bara råkar vara så för just oss :)

    När räknar du med ägglossning nu?

  • Fyrklöverns
    Pinkfloweer skrev 2022-08-14 09:02:30 följande:

    Jag kunde såklart inte hålla mig, även att jag skrev igår att jag skulle hälla mig till onsdag med att testa igen....men nu när jag ser det här testet jag tog på morgon här så känner jag mig mindre osäker på resultatet. Vad säger ni, visst är det positivt? 


    Jag vågar mig också på ett stort grattis! :D Jag skulle nog ta ett vanligt digitalt nu. När mitt digitala visade positivt ganska många dagar innan BIM så var det tidiga testet ungefär som ditt. CB är rätt känsliga ändå :) 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?