Inlägg från: Pinkfloweer |Visa alla inlägg
  • Pinkfloweer

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Jag kunde såklart inte hålla mig, även att jag skrev igår att jag skulle hälla mig till onsdag med att testa igen....men nu när jag ser det här testet jag tog på morgon här så känner jag mig mindre osäker på resultatet. Vad säger ni, visst är det positivt? 

  • Pinkfloweer

    Tack alla!<3 känns helt sjukt, det syns dåligt på bild men strecket var svagt rosa. Vågar man testa ett digitalt i eftermiddag redan eller vänta till morgonurin igen? Sett såna ultratidiga digitala men tror ni jag kan ta det redan i eftermiddag? 

  • Pinkfloweer

    Tack alla för era grattis!<3 Detta känns helt overkligt! Fick precis Gravid på ultratidigt digitalt med, så nu kan jag ringa och boka av vår utredning, känns helt galet! 

    Hoppas ni alla ska plussa snart<3 

  • Pinkfloweer

    Tack snälla för alla grattis!!<3 Jag är fortfarande i chock haha, kan inte smälta, såå nu är det nästa oro som börjar om det ska bli mf eller fortsätta som det ska , med tanke på ni är flera med den erfarenheten här så känns det minst sagt lite läskigt! 
    Det enda vi gjorde annorlunda denna gång är att jag köpte clearblues digitala ägglossningstest som visade positivt dag 16 istället för dag 21 som alla andra cykler med stickor. Men av nån oklar anledning fick jag tidigare ägglossning iallafall. Sen det andra var att vi hade sex varje kväll under tiden testet var positivt plus 2 kvällar efter positivt, så det vill säga 4 kvällar fick vi till det totalt haha, tror innan det mest blivit när test varit positivt bara! :)

  • Pinkfloweer

    Tack alla!!:)

    Chillins: det kan nog mycket väl vara så att det undermedvetna slappnade av där ! 

    Amandakollb: jag plussa idag på äl +11 eller äl+12 :) 

    Ljm: jag känner inget supertydligt faktiskt, lite sug i magen ibland, sen svullna bröst men det kan man ju ha som pms symtom me annars, sen gör det ont ut i sidorna i brösten, sen fick ja spotting en dag i torsdags tror ja det var, jag trodde det var det iallafall för den flytningen va lite färgad rosa men sen kom inget mer :) 

    Hoppas på er som är kvar nu att det är er tur snart<3 ja får göra som evelina å heja på er ibland här ! Om jag inte kommer tillbaka helt snart igen pga mf, men ska försöka ta en dag i taget, trots oron för det! 

  • Pinkfloweer

    Evelina jag förstår precis! Kände även exakt så under min första graviditet. När har du ditt ultraljud ? Är det sånt tidigt man får bekosta själv? 

    Amandakollb jag ser ett streck!! Har du nåt annat test du kan ta med ?:)

    MommyA jag känner min ägglossning som lite molvärk ibland och ibland även synligt äl sekret

  • Pinkfloweer

    Sophie nej jag hann inte börja med inositol, hade tänkt göra det nästkommande cykel annars
    Ljm lider med din situation :( ska du pausa med progesteron och se hur det blir då? Visst hade du bokad tid för utredning med ? Hoppas allt ska ordna sig snart<3

  • Pinkfloweer

    Amandakollb: stort grattis!! Defintivt positivt, så kul med fler plus :) 

    Chillins: håller tummar för dig nu att det är nåt iallafall! 

  • Pinkfloweer

    Hej alla kämpar 
    Har läst då och då fortsatt heja på er från avstånd endå men inte vetat om jag ska skriva för det kanske känns okänsligt från min sida som nu är gravid, dock vet jag från och med idag inte hur länge det kommer vara för ikväll kom det bruna flytningar på toa, så jag kanske joinar er här snart igen endå. Enligt app gravid vecka 9 nu..

  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-09-16 07:54:23 följande:
    Hej Pinkflower! Såklart ska du skriva här, jag blir bara glad när ni som lyckats hänger kvar <3 det behöver ju inte vara någon fara alls med bruna flytningar, men förstår att det är oroligt. Håller alla tummar och tår för att allt är bra med bebisen!
    Tack snälla du<3 läste du hade fått ägglossningsstimulerande me, hoppas verkligen att det ska ge en bra skjuts nu! Det där med sen ägglossning och äggkvalitet du fick svar på me av gyn känns också intressant för ja hade ägglossning på dag 22 till 24 väääldogt många cykler men den gången vi lyckades på försök 11 hade jag plötsligt ägglossning typ dag 18 så det var kanske inte heller slump då, men nu känns det väldigt hopplöst, brösten ömmade inte inatt och när jag vakna idag och jag har haft som molande värk så försöker ställa in mig allt ja kan på missfall men jag vet det kommer ta hårt oavsett, jag ringde iallafall gyn som ska ringa upp så får se va de säger om de brubaktiga blödningarna...
  • Pinkfloweer
    Dalarna91 skrev 2022-09-16 08:46:37 följande:

    Pinkflower; hoppas verkligen det inte är missfall. Såklart kan du skriva :) 
    Det är en helt annan sak när du skriver än någon random person som lyckats snabbt :p 


    Tack<3 är du nära nån ny ägglossning nu eller väntar du bim?
  • Pinkfloweer

    Tack alla<3 har fortfarande molvärk så känner mig fortfarande väldigt orolig att det ska blöda igen men de där småblödningarna/bruna flytningarna har upphört för iallafall, mem får se hur länge det varar...men istället för att få ökade vanliga flytningar igen så är det torrt bara nu...gyn ringde upp och efter vad jag beskrev sa de att det var vanligt under tidig graviditet men att jag skulle vila och återkomma om det blir värre, ökad blödning och ökad smärta. Med andra ord får jag ingen koll. Så nu ska jag leva i ovisshet i flera veckor, om det inte blir värre förstås så jag blir berättigad en kontroll. Men...jag fick bekräftat genom vul att fostret levde i vecka 7, men det är ju 2 veckor sen så vad som helst kan ju ha hänt nu iochmed detta...

  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-09-16 18:59:27 följande:

    Usch vad jobbigt att inte få någon undersökning, men skönt ändå att gyn bekräftade att det är vanligt med små blödningar i början. Har du möjlighet att boka ett privat ultraljud om oron blir för stor att bära?


    Ja det finns privat att boka isåfall, tror dock det är rätt dyrt men ska absolut kolla upp det 

    J3nnif3r: varför har du inte fått bekräftat graviditet genom ultraljud ? Vilken vecka är du i?
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?