• Lövsångerska1991

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Hej!

    Jag är ny medlem här på Familjeliv, men har läst mycket i forumen förut. Min sambo och jag ska börja försöka skaffa barn i augusti. Är det någon mer som försöker bli gravid i höst och som vill följas åt här? Jag är en 30-årig tjej och har inga barn sedan tidigare, detta är första gången som jag försöker bli gravid. Tar gärna emot tips över saker att tänka på inför en graviditet! Glad Jag har en massa ägglossningstest hemma, har redan provat och har ägglossning idag, men vi ska inte börja förrän nästa månad då jag fått dos 2 av covid-vaccinet.
    Jag längtar väldigt mycket efter att bli gravid och få barn, min sambo har inte lika stor barnlängtan. Han vet att han vill ha barn med mig och eftersom jag vill nu så tycker han att vi kör på det! Drömmer

    Mvh Lövsångerskan

  • Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?
  • Dalarna91

    Jag tycker inte riktigt om min temp kring ägglossning. Den är så låg tycker jag. Eller vad säger ni?
    Chilins; ja, varför inte. Måste bara fixa ett konto :)

    Sophie; tagit digitalt än? :D

  • LJM91

    Men Sophie!!! Det där är ju ett solklart plus! Stort stort grattis!! Säger som Dalarna, sätt igång med progesteronet igen direkt! Herregud vilka underbara nyheter, blev alldeles tårögd här hemma <3

    Chilins, gärna för mig om alla är okej med det :)

    Dalarna, tycker ändå det ser ut som att du har haft en tydlig ökning i temp, så jag hade inte oroat mig om jag var du :)

    Idag fick jag en blodblandad flytning så tydligen är mellanblödningar en grej för mig nu för tiden? Aldrig hänt tidigare, innan blödningen jag trodde var nidblödning förra cykeln :P blödningen idag var ju innan ägglossning så borde i alla fall inte ha med progesteronet att göra eller?

  • Sophiee92

    Tack tjejer ❤️ Ni gör mig så glad med era gratulationer! Jag har officiellt testdag på fredag. Började med progesteronet nu igen, galet detta! Har fortfarande blodblandade/bruna flytningar och testet är ju väldigt svagt positivt så vem vet om detta håller men är bara så lyckligt att jag äntligen fått ett plus efter alla dessa försök. Imorgon uppdaterar jag er med ett digitalt test!

    Chilins, himla bra idé! Ifall alla vill såklart :) ❤️


    Dalarna, tycker också det ser ut som du haft en fin ökning så skulle inte oroa mig.

    LJM, vad märkligt! Men jag har tidigare också helt plötsligt fått blödningar vid ägglossning och strax efter, himla konstigt när kroppen bara ändrar sig sådär från hur den brukar vara. 

  • Dalarna91

    Ljm; jag hade spottings i 2-3 cyklus och sen inga fler. Det är så otroligt frustrerande att kroppen gör något som den tidigare aldrig gjort!! 

    Så underbart att ha experten som kan se på kurvan :D då kan jag slappna av lite. Funderar om jag ska tempa mig hela vägen till bim och se hur kurvan är. Har haft uppehåll nu så känner mig inte lika stressad som tidigare. 

    Sophie; ska bli så spännande å se imorgon det digitala testet :D 

  • Fyrklöverns

    Sophie STORT GRATTIS!!! :D <3 Herregud vad glad man blir för din skull!!! <3 Underbart att se två sträck på ditt test :) 

    Dalarna: Jag tycker också att tempen ser bra ut. Tydlig höjning, med litet tapp ett par dagar efter vilket är vanligt. Den kommer säkerligen skjuta upp igen inom närmsta dagarna. 

  • Sophiee92

    TACK för era gratulationer tjejer ❤️❤️❤️ Fortfarande i chock över detta, tänk att det händer mig, första riktiga plusset jag någonsin fått i mitt liv!

  • Chilins

    Jag gråter nästan Sophie!!!! Grattis!!! Hjärta


    Jag och Sophie har börjat använda whatsapp och skriver lite till varandra där. Det går att skapa gruppchattar där men man måste ange sitt telefonnummer, vet inte hur ni känner kring det. Ni som svarat att ni ändå skulle tycka att det var kul kanske kan skicka ett PM till mig? :)

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?