Anonym (Animalist) skrev 2021-08-02 16:22:41 följande:
Jag äter gärna rått kött både fisk och nötkött. Behöver inte krydda heller.
Men vem äter grönsaker utan krydda?
Isbergssallad smakar ju ingenting.
Övriga grönsaker behövs det ju krydda på för att få ner.
Ska man sen tillgodogöra sig vitaminerna i grönsaker behövs det ju olja eller Dressing på.
Så ni som skriver att man måste krydda rått kött för att äta det vad är tanken med det. Inga grönsaker smakar ju gott utan kryddor heller.
Äter hellre en rå köttbit utan krydda än en rå grönsak utan krydda.
Grönsaker smakar bäst utan kryddor!
Du kanske föredrar kryddor, oljor och dressing på din isbergssallad, men vet du, det är ytterst sällan jag äter bara salladsblad (möjlightvks om man är bortbjuden och värden inte gjort mat till alla) varför skulle salladen bli nyttigare för att du öser på dressing? Okunskap.
Det finns så mycket grönsaker i världen som är bäst att äta som de är. En solmogen tomat plockas från trädgården. Bär, frukt, grönsaker att knapra på. Det finns mängder.
Kryddor är vegetabilier så det är väl inte konstigt om vegetarianen äter och odlar?
Skulle vilja se hur bra ni mår efter att ha ätit en rå kotlett utan kryddor. Slit av en bit av grisen direkt och käka på plats när du slaktat den. Helt naturligt ju!