Inlägg från: Juli1990 |Visa alla inlägg
  • Juli1990

    BF maj 2022

    Kiwikiwi skrev 2021-09-26 16:54:38 följande:

    Ja jag är som person ganska "pysslig" av mig och gillar att ge presenter så jag ville även att graviditetavslöjandet skulle bli lite speciellt, även om de kanske kändes lite jobbigt i och med att de var så tidigt. Jag hade köpt varsin barnbok som jag läst mycket som liten som jag band ett snöre runt med ett kort som innehöll ett kortare rim och som avslutades med något liknande "nu håller vi tummar och tår att en bebis kommer till oss i vår" :), slog in boken i silkespapper sen. De blev väldigt bra bemött, precis som jag anade innan och som sagt alla är ju medvetna om att de är tidigt ännu. Berättade bara för 4 familjemedlemmar :)

    Har du planer på att också göra något "annorlunda"?


    Åh vilken fin idé och upplevelse :). Förstår att det blev uppskattat!

    Ja, jag har bokat in familjen med syskon och sambos hit den 20/11 (någon dag efter KUB-ultraljudet på middag och aktivitet. Är då i vecka 13 (12+2 om jag räknat rätt och allt går som det ska)

    Ska försöka klura ut vad jag ska hitta på.. vi blir ju några stycken så får se vad jag landar vi :) om ultraljudet går dåligt kommer jag självklart avboka och skylla på sjukdom eller liknande! Tar gärna emot tips :).
  • Juli1990
    Rewner skrev 2021-09-26 17:25:36 följande:

    Vår resa fick tyvärr ett tidigt slut så här kommer det inte bli barn i maj. I fredags började jag blöda och fick "mensvärk". På något konstigt sätt så känns missfallet lika overkligt som graviditeten i sig.

    Hoppas det kommer gå bra för alla er andra!


    Nej vad tråkigt att höra :(. Hur mår du? Beklagar <3.

    Var det en stark känsla av mensvärk? Vilken vecka var du i?

    Hoppas det går snabbt för dig igen!
  • Juli1990
    Kiwikiwi skrev 2021-09-27 09:35:15 följande:

    Vad skönt att du börjat känna av lite, de stillar oron (eller att man bara inbillat sig vara gravid) :) Man får gärna lite lagom symtom, just nu har jag fått ett extremt illamående och saknar tiden då jag var mer eller mindre symptomfri, men man vill ju oftast ha det man inte har (då ville jag känna illamåendet) haha.


    Instämmer! Känner fortfarande inte av Så mycket förutom spända bröst, mensvärk och mer trötthet (var iväg hela helgen och kände mig extremt känslig och trött, grät en gång för jag var så trött och inte ?orkade? vara social) haha. Men vill typ börja må illa.. men förstår dig, sen vill man ju inte det när man väl är i det :). När började du må illa? När var det dags för första ultraljudet för dig? Har du varit på hälsosamtalet än? :)
  • Juli1990
    Almander skrev 2021-09-28 08:54:01 följande:

    När började ni må illa om ni gjorde detta?

    Började må lite illa i början i helgen, mår fortfarande lite illa men inte överdrivet. Men spydde första gången nu precis och det kommer bara vatten & ?magsyra?. Tips mot illamående?


    Åh vad jobbigt :( vilken vecka är du i? Jag är i vecka 6, (5+5) och känner inte av något illamående än. Börjar bli lite orolig.. tar fortfarande lite test ibland, vet någon hur starkt testet kan bli som starkast?
  • Juli1990
    Kiwikiwi skrev 2021-09-28 09:32:51 följande:

    Hoppas din oro stillar sig lite som den gjort för mig, tog också test rätt ofta men har inte gjort på ett par veckor. Jag märkte skillnaden från första testet att jag kunde kissa på stickan när som på dagen (utan att ha hållt mig) och fick ett starkt streck direkt. Jag känner mig nog lite lugnare pga ska på UL om en vecka, de kanske du också gör när du träffar BM <3


    Tack fina du <3. Jag ska testa med CB digital imorgon eller torsdag och förhoppningsvis visar det 3+ då, annars blir jag nojig.

    Vad skönt! Jag håller tummarna för det :) tack för all stöttning! <3
  • Juli1990
    Almander skrev 2021-09-28 09:59:11 följande:

    Jag är i vecka 6, (5+4) så vi är väldigt lika i graviditeten om den nu stämmer :) jag har inte känt mycket illamående utan bara en liten underliggande illamående som började för 2-3dagar sedan kanske. Men den kommer och går!

    Har inte tagit test på ett tag, men tog clearblue digital tre veckor i rad, dvs en varje vecka för att se om den ökade och det gjorde den. Tror de ?flesta? är säkra :)


    Ja då är vi ju väldigt lika :) spännande! Vi får se om mitt illamående kommer lite senare. Orkar inte noja med.. så otroligt jobbigt!

    Jag förstår, fick du 3+ sista gången? :) tänkte testa imorgon eller torsdag med det och förhoppningsvis visar det ju 3+.. annars kommer jag bli riktigt orolig!
  • Juli1990
    Almander skrev 2021-09-28 13:25:45 följande:

    Nej, är fortfarande lite nojjig. MEN nu finns det ingen antydan på blödning längre. Kanske bara var ett litet brustet kärl eller livmodertappen som spökade lite. Håller tummarna.


    Så skönt :) är rädd varje gång att det ska komma blod när jag går på toaletten. Men tror absolut inte att du behöver oroa dig om det var så lite :)
  • Juli1990
    amaannda1 skrev 2021-09-29 10:59:14 följande:

    Hej alla :)

    Har plussat för en vecka sedan och har BF 28/5 :) är alltså i vecka 6 (5+3)! Hur mår alla? Har själv knappt några symtom och glömmer nästan bort att man är gravid ????

    Såg att de fanns en facebookgrupp, är de någon som kan bjuda in en till den? ??


    Grattis! :) jag är också i vecka 6 (5+6) och har väldigt lite symtom.. ömma bröst och ibland lite tröttare, men annars inget. Glömmer också bort det ibland!

    Jag är inte med i fb-gruppen än då jag är så rädd för missfall, men funderar på om det går att bli inbjuden snart? :)
  • Juli1990
    Anonym (Bebis2) skrev 2021-09-29 18:59:34 följande:

    Jag ska också göra tidigt ultraljud nästa tisdag :) Hoppas få se ett hjärta och sen blir det väl nästa väntan till KUB.


    Jag är tydligen också i vecka 6+1 fick jag reda på efter dagens hälsosamtal :) vilken vecka kommer ni vara i på tidiga ul? Funderar på att boka in ett sådant provat!
  • Juli1990
    Hejsan91hejsan skrev 2021-10-04 07:07:11 följande:

    Gud mått illa sen igår kväll nu, kan detta vara början på några veckor av hell tro haha. Inte spytt än i alla fall. Någon annan? Är i v. 6+6 nu.


    Jag är i vecka 6+5 idag och mådde för första gången illa igår och mer imorse. Inte så jag behöver kräkas, men lätt illamående. Är på kontoret idag och hoppas att det ska gå bra. Åt gröt till frukost som vanligt imorse och det var inga problem att få i mig det. Har ju önskat illamående för att veta att allt är ?normalt?, men vi får se hur det går framåt..:). Börjar förövrigt bli jobbigt att vara mer på kontoret nu upplever jag, många av de yngre som kör AWs etc och förväntar sig att jag ska följa med, just för jag alltid brukar göra det.. kunde det inte varit restriktioner lite till ????
Svar på tråden BF maj 2022