Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    BF juni 2022

    Lolalou skrev 2021-11-09 11:34:34 följande:

    Hade det ?bara? kostat 400kr så hade jag nog gått på två stycken. Men här där jag bor kostar ett privat ultraljud 1100kr


    Ja så var det här också. Hittade bara ett för 1200 och då kunde vi bara göra ett. Men nu såg jag detta. Vart i landet finns du?
  • hurtänktedunu
    180611 skrev 2021-11-09 15:51:48 följande:

    Åh såg att du också ska göra NIPT. Har du erfarenhet av det sen innan? Vi har bara gjort KUB de andra gångerna men kände nu att vi inte ville behöva oroa oss i onödan ifall vi får ett sämre svar. Tänker att jag hunnit bli några år äldre så...


    Nej vi har också bara gjort kub förut och vi gör nipt av precis samma anledningar som ni. Jag skulle bara noja över ett lågt tal på kub även om risken var liten. Så nipt känns bättre
  • hurtänktedunu
    Emma1b skrev 2021-11-10 07:51:48 följande:

    Jag kommer också göra nipt, har redan bokat tid till 3e december, v 10+3. På bådamina döttrarrs RUL upptäcktes avvikelser som kunde tyda på kromosomfel, vilket fvp sen visade att det inte var. Men det var en hemsk väntan, så den vill jag inte uppleva igen! Men nu vill jag veta så snabbt det bara går. Jag fyllde 40 i somras så man är ju ingen ungdom längre, haha.

    Ikväll ska jag till gyn pga mina blödningar så jag hoppas verklogen jag får se ett fladdrande hjärta....

    Min mage är så uppsvälld att jag knappt kan knäppa byxorna. Vet ju att det beror på hormonernas inverkan på tarmarna och dessutom äter jag Niferex, järntabletter, men det känns ju jättefånigt att börja med gravidkläder i vecka 7!! Hur är era magar?


    Supersvullen på kvällen helt klart. Men än kan jag knäppa byxorna men har gravidbyxor att ta till när det är dags. Håller tummarna för dig ikväll
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-10 12:23:17 följande:

    Värk idag, i nedre delen av magen och ut på sidorna. Haft molvärk innan men kraftigare idag. Gör typ ont att sätta sig ?hårt?. Orolig. Någon mer som har/haft det? Är i vecka 10 idag.


    Jag har haft så flera gånger. Till och från. V.10 på lördag.
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-10 15:28:15 följande:

    Skönt att höra att det inte bara är jag. Känns typ som ont i äggledarna och svanken också. Har du haft så?


    Japp. Det är exakt så. Har väldigt mycket i svanken och sen till och från i äggledarna. Hugger till ordentligt ibland.
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-11 11:40:28 följande:

    Fråga gällande matvanor. Jag kör normalt sett periodisk fasta och äter första målet kl 12 på dagen och sista runt 20-21, det funkar bäst med min livsstil. Nu funkar inte det pga gravid och illamående så just nu äter jag frukost, lunch, middag och något kvällis. Hur ofta äter ni? Typ tidsintervall.


    Intervall? Här känns det som jag äter hela tiden hahaha. Hoppas känslan av hunger konstant försvinner snart
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-11 23:08:48 följande:

    Haha kan också bli vrålhungrig men är mest illamående-hungrig om du fattar hur jag menar. Typ jag måste äta något för att bli av med illamåendet


    Ja så har jag också.
  • hurtänktedunu

    V10 idag. Helt sjukt. Gått fort men ändå så sakta. Känner oro hela tiden. Men vaknade med sjukt illamående och ont i brösten så det lugnar alla fall. Vul på måndag och jag är så sjukt nervös. Vill bara att bebisen ska må bra. Räknar bara ner till massa saker nu känner jag. Inskrivning hos bm 3 december och sen nipt 8 december. Gud vad nervöst allt är. Känner att jag behöver få komma till jul och passera alla dessa milstolpar och speciellt v11 (10+4) då det gick åt helvete sist.

    Hur mår ni alla?

  • hurtänktedunu
    Saima17 skrev 2021-11-13 10:52:52 följande:

    Åh du hälften längre än mej nu :)

    Märker inte av nå speciellt.. spydde en dag.. men inget mer. Lite molvärk å ilningar å trött å hungrig ????.. men annars inget.

    Ha spytt jätte mkt dom andra 2 graviditeterna..så den här e heeelt annorlunda. Har först extra tidiga ultra på tisdag :) e så spänd å nervös å ser så fram emot d.

    Är V5+6 idag :) mina vänner säger att dom tror d e 2 då d e så olik dom andra gångerna ja varit gravid. Så e livrädd ????


    Jag började inte må illa förrän 6+ veckor så det kan nog komma än. Jag har aldrig mått så här illa tidigare men jag vet att det bara är en.

    Däremot brukar man väl ha mer symtom med tvillingar på grund av mer hormoner. Men det blir spännande att se.
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-14 09:05:43 följande:

    Förståeligt med din oro! Håller tummarna för att du får se att allt är i sin ordning imorgon på UL. Har också UL imorgon Vi får försöka komma ihåg att de flesta graviditeter går bra. Har du barn sen innan?

    Jag mår rätt bra. Illamående och tröttheten är överkomlig. Känner mig oerhört känslig för allt just nu. Gråter lätt tex. Vill lägga in mig i bubbelplast typ


    Ja jag hoppas verkligen det. Har haft sån hemsk växtvärk igår och idag så hoppas verkligen det ser bra ut. Så fort något känns blir man ju nervös. Håller tummarna för dig också.

    Ja man får ju tänka så. Och oddsen att det blir som förra gången är ju väldigt små nu när man sett hjärtat slå. Ja jag har två barn sen innan. Lätta och helt okomplicerade graviditeter med dom två. Har du barn?

    Haha ja det där med gråtande alltså. Började böla på väg till förskolan och hämta andra barnen här om dagen. Så kan man ju inte gå in tänkte jag. Ibland blir man rädd för sig själv.
Svar på tråden BF juni 2022