Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    BF juni 2022

    xnfsm skrev 2021-11-21 14:53:13 följande:

    Triggervarning om någon är känslig för kroppsvätskor!

    Någon fler som har mycket flytningar? Mina verkar vara harmlösa, ingen direkt lukt eller kliande eller något men verkligen mycket.


    Oh ja. Massor men enligt gyn har det vart normala flytningar då dom sett det vid vul. Men ibland får man ju torka typ 100 ggr när man går på toa.
  • hurtänktedunu
    Vicktoria88 skrev 2021-11-21 16:41:11 följande:

    Okej, nej det kan jag förstå, kan ju vara skönt att åka någonstans där ingen känner igen en isåfall.

    Jaa har funderat lite över helgen och tror jag också kommer boka nipt om jag ska boka något. Som du säger kommer man ju ändå vilja följa upp om man får ett halvdant värde på KUB och eftersom vi ändå ska betala själva kan vi lika gärna ta det som är mer tillförlitligt direkt. Har inskrivningssamtal på onsdag så får disskutera lite med BM då kanske. Min sambo tycker dock inte det behövs göras något test men jag vill gärna ta reda på så mkt som möjligt, han är så lugn och jag är typ orolig för allt känns det som. Läste i tråden att du hade hittat hjärtljud, vilken lättnad att kunna höra hjärtat slå där inne :)


    Ja det var lite så jag kände. Blir nog bra. Har inskrivning fredag nästa vecka. Hoppas det blir en bra kemi med barnmorskan.

    Ja jag känner lika. Ska vi ändå betala kan vi lika väl betala lite till.

    Min make är i alla fall på samma sida där med test. Speciellt när det är sista barnet.

    Åh ja det var underbart. Så skönt. Onsdag kommer jag lyssna igen tänker jag. Då är det ju dagen som det gick illa förra gången.
  • hurtänktedunu
    Onemore2018 skrev 2021-11-22 12:36:26 följande:

    Kub nu på onsdag. Från att ha gått så långsamt i 2 veckor tills nu. Jag är så nervös. Eftersom sambon inte får vara med är jag livrädd att något är fel. Tänk om den inte lever. Usch vill bara få det överstökat nu och veta att allt är bra. Så man kan börja njuta


    Oj får han inte vara med? Vilken region? Gud hade aldrig gått med på det. Här får han tack och lov vara med på nipt och har fått vara med på båda vul.
  • hurtänktedunu
    My871 skrev 2021-11-22 22:04:51 följande:

    Hej allihop.

    Jag har kub på onsdag och är så galet nervös. Det är första gången som jag får se bebis där inne och jag har nu blivit helt övertygad om att den har dött. Hur ska jag kunna sova nu när allt jag tänker på är det dåliga resultatet på onsdag. Sen att jag har mensvärk hela tiden sen två dagar gör ju inte det hela bättre precis. Känns som jag ska börja blöda när som helst.

    Usch vad jobbigt att inget veta.


    Förstår att det är jobbigt. Om det är till någon tröst har jag också mensvärk hela tiden senaste dagarna och jag har hört bebis med doppler så jag vet att den lever.

    Håller tummarna att det ser bra ut i morgon
  • hurtänktedunu
    MrsXy skrev 2021-11-22 22:38:34 följande:

    Hej !

    Hur mår ni? 

    Jag är som vissa andra skrev extreeeeeeemt nervös inför KUB som är imorgon ! Panik. 

    Tänk om samma hemska sak händer som hände sist. 

    Vet inte vart jag ska ta vägen. 

    Detta är så himla läskigt verkligen. Vill bara njuta men kan inte. 

    Är det någon av er som gjort KUB än? Hur gick det? 


    Jag förstår att det är svårt. Vi är nog många som känner så nu. Denna tid är verkligen hemsk. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa. Jag kan inte heller njuta men vår tid kommer. När vi väl kan känna bebisen. Har inte gjort kub men har nipt om 2 veckor ca. Men har lyssnat med doppler för att lugna mig lite.
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-23 08:34:01 följande:

    Ok! Ja, inte heller hört något annat när jag gjort vul, än så länge.


    Mycket konstigt som händer med kroppen helt klart.
  • hurtänktedunu
    Gizzmos skrev 2021-11-23 08:46:36 följande:

    Är gravid med nr 2, har en 1,5-åring.

    BF 2 juni enligt VUL jag fick göra v9 pga oregelbunden mens (ammade fortfarande, så därför.. :) )

    Har bokat in privat UL ett par dagar innan jul och hoppas se könet så vi kan gå ut med det på julafton- vi har inte berättat alls för någon än. Är väl i v16-17 då så hoppas det går att se!! Fick reda på kön vid den veckan sist iallafall.

    Någon mer som ska försöka se kön ?tidigt?? :)

    Tycker också att jag redan känt ett par kullerbyttor, men är ju bara v13 än så länge? Hoppas på mer snart så man blir lugnare och får lite försäkring om att allt är okej.


    Vi kommer få reda på kön innan jul då vi ska göra nipt test. Då får man veta. Annars har vi fått veta 17+4 som tidigast. Gud vad jag längtar till rörelse. Har känt v15 tidigast. Hoppas på att känna om några veckor.
  • hurtänktedunu
    Gizzmos skrev 2021-11-23 08:55:25 följande:

    Såg att några undrade om mående? Jag mådde väldigt illa fram till v11, sen försvann det helt. Förra graviditeten mådde jag inte illa alls så spännande att se om det kanske är annat kön denna gång..

    Lite dålig aptit ibland och lite trött vissa kvällar - så somnar ofta vid sonens läggning kl 8 haha?

    Ser att många får göra RUL- spännande! Erbjuds inte här tyvärr. Fick iallafall rutinultraljud i tid denna gång samt då det tidiga vulet - så det är skönt! Förra graviditeten hade dom knappt tider för RUL så det var inte förrän i v22. Gick dock och gjorde privat i v10 och v17 för ville inte vänta så länge ifall något var fel.


    Känner också att symtomen är bättre nu i vecka 11. Men mer växtvärk. Inte heller mått illa tidigare graviditeter och har då en av varje kön. Men denna graviditet har vart hemskt. Får se vad det blir för en.

    Vi har bokat två vul privat. Ingår inte här heller. Och vi har bokat nipt privat. Rul ska det bli spännande att få se när dom ger oss. Lär väl få vänta ett tag på den tiden.
  • hurtänktedunu
    svansmamman skrev 2021-11-23 21:12:21 följande:

    De sista dagarna har jag haft otroligt mycket orostankar över att allt inte ska vara som det ska. Jag gjorde ett UL i vecka 9 och då såg allt bra ut, hjärtat tickade på. Nästa vecka ska jag göra ytterligare ett UL och nu oroar jag mig jättemycket för att det inte ska se bra ut. Jag vet egentligen inte varför eftersom inget förändrats sedan mitt förra UL. Jag inbillar mig att det hänt för lite på dessa veckor, inte för att jag vet vad jag har att förvänta mig. Mitt illamående är kvar men jag känner ingen växtvärk. Ska det kännas såhär liksom?

    Gaaaah jag blir tokig av allt funderande!


    Det är så jobbigt med dessa tankar som kommer. Känner dom också till och från hela tiden. Man vill ju bara börja känna rörelser så man får bekräftelse att allt är som det ska med den lilla. Inatt så kändes det som att all uppblåsthet som jag haft bara försvann så jag blev riktigt orolig. I morse var jag tvungen att kolla med dopplern och det var väldigt lugnande att höra bebisens hjärta i fin takt. Det är nog det enda som håller en lugn nu. Nipt om exakt 2 veckor idag. tänk vad tiden kan gå sakta.
  • hurtänktedunu
    Blomman223344 skrev 2021-11-23 19:52:07 följande:

    Hej

    Jag är i v 12+ och gjorde KUB igår, vi fick de lägsta siffrorna man kunde få så de var väldigt skönt.

    Jag har mått konstant illa sen vecka 7 och undrar när man kan förvänta sig att de kommer gå över?

    Sedan har jag börjat då väldigt ont i magen, oroar mig att de e ngt farligt för bebis när jag får så ont. Eller e de normalt?


    Det finns ju vissa som mår dåligt hela graviditeten men annars runt v12-14 kanske. 
Svar på tråden BF juni 2022