Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    BF juni 2022

    xnfsm skrev 2021-11-14 09:06:54 följande:

    Någon här som bor i Sthlm? jag gör.


    Tyvärr inte sthlm men strängnäs
  • hurtänktedunu
    Saima17 skrev 2021-11-14 11:16:59 följande:

    Hm d ska bli kul å se va dom säger på tisda. Ha våga hånet legat helt däckad å spytt som en gris så fort ja rört mej från v3&4 så sku ju va just min tur, mår bra så e d 2 när vi redan har 2 från förut :p å ja gör allt på andra sätt än hur d ska va så sku inte förvåna mej haha ;D


    Ja jag ska ju på ultraljud om mindre än 2 timmar. Är helt galet nervös nu. Vet inte vad jag tror. Men hoppas det går bra.
  • hurtänktedunu
    EIJ90 skrev 2021-11-14 11:41:38 följande:

    Fått tid till vul imorgon. Nervöst och spännande!

    Även tid till KUB 20 december.

    Har ni börjat berätta om graviditeten och i vilken vecka?


    Mina systrar vet men dom visste från plus. Mina tjejkompisar vet men annars nej. Tänkte försöka vänta till v16/17 när det är jul. Vill göra nipt först också som jag har 8 december. Känns som en hel evighet dit. Jag vill ju egentligen berätta men vill inte att det blir som förra gången. Får dock se hur det känns efter vul idag. V9+2.

    Spännande att du också ska göra vul idag. Vilken vecka är du I?
  • hurtänktedunu
    Lizzavillbliförälder skrev 2021-11-14 15:47:18 följande:

    Jag plussade i onsdags, var hos barnmorskan och tog ett test där i fredags och hon sa då att hon räknade på att jag var i vecka 4 enligt deras räknesätt, dock så har jag börjat noja om så mycket nu, jag vill ju så gärna att min bebis ska följa med hela graviditeten! Har redan som typ mensvärk till och från, och illamående, hungrig väldigt ofta, är så uppblåst i magen hela tiden. Jag hoppas innerligt att det håller på att växa inom mig nu, ska tillbaka till barnmorskan om 3 veckor och är så nervös för jag vill verkligen att det ska vara ett litet embryo som växer. Är typ livrädd för att det skulle vara något annat som gett utslag på graviditetstest, men jag hoppas innerligt att det är ett embryo som sagt! Jag blev verkligen överlycklig när jag plussade då jag och min sambo har försökt i 6 månader! Och grattis till alla er som också plussat! Förresten, är det någon annan här som går från supervarm till att frysa och tvärtom?


    Om du är i v4 nu borde du inte vara beräknad i juli då?
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-15 10:51:22 följande:

    Ok, vad skönt och bra med erfarenheter från två okomplicerade graviditeter också då. Jag har inga barn sen innan.

    Har du haft UL än? Jag har kl 14. Kan inte tänka på något annat.


    Inte jag heller. Har tid nu. Sitter och väntar på doktorn. Hon är 4 minuter sen så det känns som en evighet och ångesten är på topp. Gud alltså
  • hurtänktedunu
    Bebis2021 skrev 2021-11-15 11:20:37 följande:

    Åh fy den där stunden innan är verkligen jobbig, men så skönt att du får kolla läget idag, allt ser säkert bra ut, håller tummarna för dig!


    Ja vi fick vänta 35 minuter men det var värt det. Bebisen mår tipp topp
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-15 11:59:40 följande:

    Åh känner med dig! Lycka till, håller tummar!


    Det gick bra. Vi kanske faktiskt ska få en bebis i juni nu. Känns helt galet
  • hurtänktedunu
    EIJ90 skrev 2021-11-15 12:11:02 följande:

    Hoppas allt gått bra för dig!

    Det såg fint ut här. V 8+0. Enligt NC så är jag 7+5 så det stämde rätt bra. Man såg hjärtat och allt såg fint ut enl läkaren.

    Så glad att gå till mvc som är trevliga och månar om en. Gick där när jag var gravid med sonen. Superställe! Behövde inte ens betala för vul eftersom jag haft samtal med barnmorska där.

    Får väl fundera på att snart berätta på jobbet. Ev syns det redan för är så uppsvälld.

    Har kub 20/12!


    Jätte bra att du hittat en bra mvc. Glad för din skull och vad härligt att det såg bra ut. Här såg det också bra ut. Bebis växte som den skulle och rörde på sig. Nu längtar jag till nipt 8 december.

    Och jag har inte inskrivning på mvc förrän 3 december. Hoppas på en bra bm.
  • hurtänktedunu
    EIJ90 skrev 2021-11-15 12:55:32 följande:

    Grattis till att allt såg bra ut! Det blir lite mer verkligt även om det är flera månader kvar.

    Jag har inskrivning 1 december. Första var bara hälsosamtal. Känns viktigt att man trivs med sin bm. I värsta fall får man väl bara byta. Denna verkar bra. Hon som jag hade sist hade bytt till annan mvc.

    Händer ändå mycket på 2 veckor :) Man ser din lilla böna mycket tydligare. Min var mer en liten klump där man kunde ana armar, huvud och rumpa. Den rörde på sig vid ett tillfälle men annars stilla. Så glad att det bara var en där inne!


    Ja nu kan man kanske andas ut lite i alla fall. Ja precis man kan ju byta. Inga problem. Vi har inte haft något regelrätt hälsosamtal mer än att hon ställde lite frågor och tipsade om läsning men eftersom detta är tredje barnet känns det som man har rätt bra koll ändå. Ja jag gjorde ju ul för 12 dagar sen också och det händer ju så mycket på den korta tiden. Bebis var 12mm då och nästan 25mm nu. Så den här ju mer än blivit dubbel så stor.

    Vid kub/nipt så minns jag att dom rör sig betydligt mer
Svar på tråden BF juni 2022