Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Noway)

  Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  Anonym (fkl) skrev 2023-03-12 21:32:19 följande:
  Är inte rubriken hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  Är du en av dom? Jag och några fler är en av dom rubriken frågar efter, lite likt om en tidning har en tråd där läsare får svara, man bedömer inte vem som inte får svara, alla får svara bara man håller sig inom ämnet, inte framför något konstigt osv.

  Framför bara en del av sanningen hur och samt hur lite rätt man har som förälder utan vårdnad, dvs mamman kan flytta exakt när hon vill, handlar det om ex arbete, skola, kompisar o släkt för barnet kan hon göra det. man har bara rimligt avstånd, dvs 10- 20 mil är inget konstigt.
  Berättar bara vad som kan hända och vad som brukar hända, precis vad rubriken efterfrågar. Fler av oss ofrivilliga pappor berättar liknande historier, hur svårt det verkligen kan bli med tiden. Det finns inga garantier.
  Ja men bra då har du fått säga ditt i den här tråden om hur jävla illa det kanske kan bli. Tack då vet jag det så det räcker nu och då behöver du inte skriva nå fler inlägg om vad som kanske kan hända i värsta fall. Scrollar förbi dem bara. 
 • Anonym (Noway)

  Till erfaren man, mitt fall inte aktuellt att flytta ihop vi var inte tillsammans känner inte varandra och jag känner mig inte alls mogen för att bli pappa och inte har det med några karriär planer att göra men nu är de som de är och är jag pappan kommer jag inte försöka smita undan att betala underhåll. Men blir ju jäkla svårt att vara en närvarande pappa till killen om jag skulle bli totalt motarbetad av mamman. Ska ringa familjenämnden igen och kolla läget. Hon jag snacka me tidigare sa att jag kommer få göra dna-test. Jag kommer inte alls försöka jävlas med mamman på nåt sätt. Är öppen för att prata å samarbeta me hon. Ett bra tag efter hon kontakta mig och sa att jag var pappan ville jag helst bara förtränga hela situationen. Jag är fortfarande osäker på om jag är pappan men nu vill ja ändå veta oavsett.

 • Anonym (Noway)

  Eftersom vissa verkar gå igång hårt på att få diskutera sin vinkel här i oändlighet som verkar va att jag bara ska skita i allt här. Även att det inte är nån vits att ta reda på om jag är pappan. Så kan ju alla ba skita i att besvara hans inlägg o scrolla vidare. Ha sex utan kondom den diskussionen lämnade vi för ca 80 sidor sen och även som tjej kan man ju säga nej till sex utan kondom även om hon äter piller. Men inte så stor vits att diskutera det heller nu liksom. 

 • Anonym (Noway)

  jag som träffat mamman och gemensamma bekanta vet att det inte var ett aktivt val för hon att skaffa barn själv. Men vissa här lör väl så klart påstå att det visst var så.

 • Anonym (Noway)

  En till grej som utpekad pappa har ja inte ställt några som helst krav på mamman här varken  när hon va gravid och inte nu heller när barnet har fötts.

 • Anonym (Noway)

  mamman kunde inte heller välja abort var för sent för det så nä jag har inte påverkat hon att inte behålla barnet

 • Anonym (Noway)

  Sen var det mamman som kontaktade mig och pekade ut mig som pappan. Hon har inte jagat mig alls sen dess. Jag var dålig att bry mig elr ens höra av mig ja jag vet det var inte nå stöttande men det har väl landat nu då. Skulle kanske agerat på annat sätt me facit nu men vem säger att de hade gjort nå skillnad? till slut tog jag kontakt och har försökt sen dess så det känns mer som hon vill ge igen. 

 • Anonym (Noway)
  DVQ skrev 2023-03-13 13:17:55 följande:
  Han har, i alla fall tidigare i tråden, förfäktat att han visst tagit sitt ansvar och verkade inte förstå hur någon kunde tycka att han hade en del i den plötsliga graviditeten. 

  Självklart ligger ansvaret lika mycket på båda men nu är det ju inte tjejen som startat en tråd på temat "ska jag smita undan mitt ansvar?" 
  Men jag har ju för fasen skrivit flera gånger att jag har landat i att ja inte tänker smita undan. Var väl fortfarande i chock när jag börja tråden
 • Anonym (Noway)

  Nämen jag skiter väl i om jag är pappa till den här killen då. Har väl inte förtjänat det enligt vissa i den här tråden. Är du nöjd då? Hade jag legat på som fasen och köpa barnvagn elr vara med på förlossningen med en tjej som jag inte känner så hade allt varit helt annars. Visst sure! Finns tråd om den varianten också där mamman vägra det. Nu var mamman inte så mån om att de skulle bli offentligt heller. Men hon sa att jag var pappan. Hon har aldrig frågat mig om jag ville vara me på nåra föräldrakurser elr sånt heller. kan ju ha blivit gravid me nån helt annan som hon anser är ännu värre än mig. Hur sjutton ska jag veta?

 • Anonym (Noway)

  Ja jösses vilken snubbe som totalt fastnat här! Varningslampan lyser å blinkar Jag har tagit kontakt med mamman några gånger nu men visst det gick kanske två månader före det då jag inte gjorde det. Hon tog inte kontakt me mig heller då. I övrigt har jag inte varit oschysst elr elak. Jagar henne inte alls elr så. Har inte nån tanke på att jag måste få träffa killen förrän jag vet att jag är pappa. men de är väl hennes sätt att ge igen who knows

Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?