Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Noway)

  Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  EpicF skrev 2023-03-13 18:40:34 följande:
  Han har en del trådar om annat också. Hänger upp sig i saker och samlar om samma saker om och om igen. Precis som du. 
  Men du menar inte mig TS här elr?
 • Anonym (Noway)

  Den snubbe som pestar ned hela tråden här verkar ju ha facit liksom. Veta precis hur man ska göra och ändå misslyckats helt själv. Skriv en bok vet ja. 

 • Anonym (Noway)

  Jag har bett om ursäkt för att jag inte tog kontakt på ett bra tag. Tror jag är blockad nu så vet inte om hon läser mina mess ens. Vet  inte om jag ska testa me hennes föräldrar. Men de kanske ber mig flyga o fara bara. 

 • Anonym (Noway)

  Det börjar fan bli komiskt snart här...

 • Anonym (Noway)
  DVQ skrev 2023-03-13 23:16:55 följande:
  Du kan också testa att skicka ett vanligt brev med posten om du har hennes adress. 
  Jag tänkte nog  skicka ett brev men kommer ju inte  ha nån jäkla aning om hon läst eller ej. Är ju inte ute efter att jävlas me mamman på nåt sätt. vill veta om jag är pappan och är jag det så kanske jag vill göra ett försök att lära känna killen. Men känns ba tungt  om jag skulle bli helt motarbetad så klart 
 • Anonym (Noway)

  vet inte va som räknas som kränkande men när mamman kontaktade mig om att hon var gravid och sa att jag var pappan så var jag ärlig och sa vad jag kände just då. Att jag inte vill bli pappa nu. Men var inte elak eller taskig mot henne. Sa bara att jag mådde skit över det beskedet vilket ju jag gjorde. Var aldrig nåt snack om abort alls var ju för sent för det ändå. Men barnet föds ju ändå och hon verkar då vilja ha det nu och inte adoptera bort. 

  Men jag vet fortfarande inte om ja är pappan. Svårt att veta för mig om hon legat me nån annan före eller efter vårt ONS. Kan hon ju ha gjort nån som kanske har familj redan eller vad som helst. och att jag som singelkille är det mindre dåliga alternativet som pappa. Inget jag sagt till henne i alla fall. Men hon kan ju varit ärlig också. Så väntar på att få göra faderskaps test gärna så fort som möjlig. Osäkerheten är bara jobbig

  vad ja själv vill nu idag kan jag inte svara på förrän jag har papper på att jag är farsan. Men har tänkt på det rätt mycket och killen kan ju vara min son och skulle ju kännas taskigt mot han om jag inte ville veta av han. Mamman har jag aldrig haft nåt förhållande med. Har inget agg mot henne heller men tycker det är fel av henne att stånga mig ute om jag nu är pappan.

 • Anonym (Noway)

  Fast jag har ju fått höra på omvägar att barnet är fött och har skickat mess och ringt men får ingen kontakt. Vill ju inte åka dit och knacka på hon kanske tycker att jag tränger mig på. Kommer inte in via porten heller moment 22 liksom. ja provade ju även medan hon var gravid efter min 2 månader tystnad men då svarade hon att hon skulle fixa detta själv nu för att jag inte hade visat nå intresse. sen har hon inte svarat nå mer. 

 • Anonym (Noway)

  Fattar inte vill hon inte att jag ska göra ett faderskapstest och i så varför inte? Vill inte skriva på nå papper om jag inte 100 vet att jag är det. Är det konstigt att ja vill göra test? är de det hon uppfattar som kränkande i så fall? 

 • Anonym (Noway)
  Anonym (Stuten) skrev 2023-03-14 15:40:00 följande:

  Min erfarenhet är att det är oerhört svårt för en man att om man godkänt faderskapet få det ogiltigförklarat eller om någon annan tagit på sig faderskapet få det omprövat.
  Hände en bekant till mig, han fick rätt först när barnet var 12 år just för att mamman angav den andra mannen som pappa.

  Så finns det ingen som tagit på sig faderskapet så är det bara att invänta DNA-provet. Dessa prov kan inte med 100% garanti säga att man är fadern men med 100% att man inte är fadern.

  Så jag skulle invänta provsvar och därefter agera.

  Känns ovanligt att en tjej som vet att killen inte kommer bry sig ens namnger denne för familjerätten eftersom hon ändå får den summan han skulle betalt från staten om inte fadern kan fastställas.


  Vet inte om hon har namngett mig som pappa eller ens kommer att göra det. Men hon har ju kontaktat mig för flera månader sen och sagt att det är jag som är pappan. Så jag har ju snackat me Familjenämnden redan om de men det var ju innan barnet var fött. Eller om de heter Familjerätten kanske är samma? 
 • Anonym (Noway)
  molly50 skrev 2023-03-14 13:10:35 följande:
  Har du förklarat för henne att det hela kom som en chock för dig och att du behövde tid att smälta det?
  Har du gjort det och hon ändå surar för att du inte höll kontakt så vet jag inte vad du mer kan säga för att försöka få henne att förstå.
  Men om barnet just är fött så är hon ju full med hormoner just nu och kan reagera så här oga det också.
  Men jag tycker fortfarande du ska ta kontakt med familjerätten och soc så du får ta det där dna-testet. 
  Hon har ju trots allt sagt att det är du som är pappa så det får hon ju acceptera att du vill ta reda på att det stämmer. 
  Jarå det har jag förklarat för henne och så. Inte haft nån kontakt alls sen vi träffades ju. Men hon tyckte väl att hennes läge var värre för henne än för mig. Inte ja som skulle föda barnet å så.  Jag fattar ju de också bara jäkla svårt att gå in och stötta nån som jag inte känner ens i ett sånt läge. Fixade bara inte det. Vet jag att jag är pappan så kanske jag får tänka om för killens skull. 
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?