• kvabbso

    Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?

    I vilket forum ska denna fråga vara, om inte i "skräck"?

    Nå, när jag läste och skrev i tråden om menskoppar kom det flera kommentarer om att det verkade så äckligt. Hmm. Äckligt? Äckligt! Här ska ni få höra på äckligt!!!!

    Det äckligaste jag gjort var när jag var magsjuk i Sudan och satt över ett hål i marken där de knappt decimeterstora kackerlackorna krälade upp. Den allra äckligaste gången hade jag inget (medhavt) toapapper utan fick göra som en majoritet av världens befolkning gör: Torka med vänstern och sedan skölja av handen med lite vatten från kannan. DET var äckligt. Att sätta in en menskopp är peanuts jämfört med det.

    Vad är det äckligaste DU har varit med om?

  • Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?
  • kvabbso

    Yak, det var riktigt äckliga historier, Sagittarius!

    *söker efter en smilie som kräks!*

  • Upptagen

    saggitarius: Har också hittat döda djur i skogen, en gång en halvförmultnad kossa som något djur grävt upp, en annan gång ett får och ett brunt ponnyliknande djur ( jag hoppas fortfarande att det var en kalv och inte en shetlandsponny, hemskt av mig, jag vet.).
    Inte mysigt nej...

  • Jessica med Ebba

    Jag och några kompisar hade en gång i tiden spellokal i ett förrådsutrymme i källaren i ett hus där min styvfar hade sin firma. Det var sommar, och vi skulle upp och repa.
    Det regnade något fruktansvärt den dagen, riktiga skyfall så att vägarna förvandlades till rena floder.
    När vi kom upp till huset där vi hade spellokalen, och skulle gå ner i källaren, upptäckte vi att det stod ungefär 3-4 dm högt vatten över hela golvet, och det stank!!
    Det var en brunaktig sörja, varav det flöt omkring lätt identifierbara bruna klumpar med tillhörande toalettpapper.
    Tydligen (fick vi förklarat av vaktbolaget som kom dit senare) så hade skyfallet orsakat baktryck i avloppen, så att avloppsvatten hade forsat upp ur toaletter och dylikt!!! *urk*
    Vi blev ju panikslagna, och tänkte på våra instrument som fanns litet längre in, i ett annat rum.
    Min styvsyster tog det modiga beslutet att vada i denna sörja av människospillning in i det rum vi förvarade instrumenten för att rädda det som räddas kunde.
    Vi andra höll givetvis på att kräkas vid blotta tanken. Sagt och gjort, hon tog av sig strumpor och skor, kavlade upp byxbenen och påbörjade sin vanskliga vandring.
    Hon lyckades faktiskt rädda det mesta av våra instrument, och hon är numera utsedd till hjälte!

  • promenadflickan

    hej..jobbar inom vården och träffade på en rätt äckligt sak för ett tag sen.....

    Hade en pensionär med ben sår och bandaget skulle bytas i samband med dusch...För det första luktade det pyton,så man nästan spydde! Sen när man fick av bandaget kryllade det av maskar i såret..Jag höll på att svimma...BLLLLÄÄÄÄ!! Nu är man livrädd för bandage!

  • Ung kvinna

    När jag var yngre så bråkade jag med "en person" (personen får absolut aldrig veta detta!) och jag tog dennes tandborste och skurade toaletten efter att jag kissat och ställde tillbaka den i tandborststället och gick hem.

  • Glass

    ung kvinna - Hoppas att jag inte har bråkat med dig någon gång... och om jag har det så vill jag INTE veta det

  • pellefant

    Det handlar mycket om kiss och bajs här och nu kommer det en story till.

    Det var nån gång i tonåren och jag hängde i stallet dagarna i ända. Var ofta med som hästskötare på tävlingar runt om i Sverige och gick in för detta rätt hårt. Allt skulle vara perfekt och vi hästskötare hade en egen liten värld med en hel del prestige. Så hände det sig på en tävling att jag stod och gjorde iordning en häst och brevid hade det samlat sig både ryttare och andra hästskötare som stod och diskuterade nånting. Jag kommer ihåg att jag kände mig iakttagen och var väldigt medveten om alllt jag gjorde, typ att det skulle se "proffsigt" ut (fånigt jag vet...). Så när jag kratsade ena bakhoven började hästen rycka och dra i benet. Men jag tänkte minsann inte släppa och höll emot allt jag kunde medans jag fortsatte kratsa. Plötsligt BLAFF!!! fick jag nån geggig sörja i huvudet. Hästen stod och sket mig rakt i huvet och hade den senaste minuten försökt sätta ned benet. Gänget som stod brevid skrattade så de tjöt och resten av den tävlingshelgen blev jag kallad bajsskallen.

  • MsJ

    oj oj, mycket äckligt har man varit med om. Här kommer en äcklig historia som hände när jag bodde hemma. Jag hade en kompis katter hemma hos mej, kattvakt över helgen. Jag och min bror hade en toalett mellan våra rum å så på natten så vaknade jag av att det lät som om han spydde. Jag gick upp å mycket riktigt så stod han lutande över toaletten å hulkade å samtidigt försökte han berätta något. Jag förstod givetvis inte vad han sa, men när han lugnat ner sig lite så berättade han att han hade haft uppe dörren för han tyckte att det var mysigt när katterna var i rummet. Men så hade han legat där i sängen å rört på fötterna å plask så hade han känt nått varmt å kladdigt mellan tårna... Uhhh, en katt hade bajsat diarre i hans säng....

  • Pix

    En gång när jag var ung,så blidde jag räser full. Hade ätit spagetti en stund innan... Det var ikke mysigt att spy upp.

Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?