• rasajj

    USA trad

    Ny USA trad for oss som har anknytning till USA pa nagot satt.

    Bor ni har?

    Kommer ni att flytta hit snart?

    Har ni bott har, men flyttat vidare?

    Ar ni nyfikna pa vilka vi ar?

    Valkommna in da!!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-09 00:30:28:
    Har har vi presenterat oss kortfattat, beratta vem du ar ocksa, vetja!!!
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m28583842.html

  • Svar på tråden USA trad
  • Omi

    LAMadde: Å så fint! Och det där är alltså inte maternity? Vad bra. Tycker som du att det känns onödigt att köpa en klänning som man bara kan ha en gång, men min mage kommer ju inte ens vara så stor, så det är nog inget problem då. Utom att komma iväg och handla när man har två barn hemma dä.

  • laven

    Min syster gifte sig 3 dagar innan min due-date för mitt andra barn..... jag hade alltså en JÄTTEmage på hennes bröllop. Dessutom var jag brudtärna, så jag kunde ju inte ha vad som helst på mig.
    Jag gick till en sömmerska och fick sytt en lång klänning med söm under brösten med extra tyg för magen. Sedan kan man öppna den sömmen, räta ut tyget, klippa bort det som inte behövs längre och göra om den till en vanlig, icke-maternity klänning.
    (Det här är iofs inte världens billigaste alternativ, men vad gör man inte när ens enda syster ska gifta sig?)

  • Mackenzie Grace
    amnai skrev 2008-03-02 02:32:01 följande:
    Om sour cream: kan man hetta upp sour cream, koka det? de gånger jag försökt har den skurit sig, tycker det är som gräddfil.Nu har jag hittat creme fraiche, men det är så länge sen vi bodde i Sverige att vi vant oss av med creme fraiche till allt, det har ju blivit så vanligt i Sverige annars.Om jet-lag: jag får ingen jet-lag när jag reser österut, till Sverige. Inte heller barnen.Men när jag reser västerut, tillbaka till USA, då vaknar jag mitt i natten och kan inte sova i flera dagar, eftersom det är morgontid i Sverige (och jag då varit i Sverige i fyra veckor, typ).
    Jag har kokat sour creme ett antal ganger och for mig gick det bra Min man har arbetat 8 ar i Europa och han sa samma sak, tillbaka till usa ar det jobbigast. Undra varfor det ar sa?..
  • Emsebamse

    Fast jag tror att sour cream är gräddfil. Tänker på Sour cream & onion chips. Gräddfil och lök står det på påsarna här

  • julmusten

    Nu slog jag upp Sour Cream, och det stod bade Graddfil och Creme Fraiche dar!! Det ar val nat mellanting helt enkelt.

  • Mackenzie Grace
    julmusten skrev 2008-03-02 16:19:49 följande:
    Nu slog jag upp Sour Cream, och det stod bade Graddfil och Creme Fraiche dar!! Det ar val nat mellanting helt enkelt.
    Haha, sa om man inte har creme fraiche, man kan ju mixa ihop bada, kanske? Om man vill vara busig
  • Wagram

    Jag tycker att det ar jobbigast att aka TILL Sverige, for da kanns det som om allt blir upp-och-ned-vant. Nar man aker vasterut vaknar man tidigt pa morgonen och blir trott tidigt pa kvallen, men de kanns pa nagot satt mer naturligt (jag ar ju morgontrott och somnar framfor tv:n pa kvallen i vanliga fall ocksa, sa det brukar kannas ungefar som ett extremt fall av min vanliga morgon- och kvallstrotthet). Nar jag aker till Sverige kanns allt bara fel i huvudet.

  • Casino chick

    Jag tycker att det är jobbigast att komma tillbaks till USA. Men denna gången vart ju min resa så kort, och jag tror jag slog jetlaggen. JAg hade nämligen ingen alls. By the way, svärmor är mkt bättre redan. Det känns verkligen skönt. Vilken lättnad att det inte kommer att bli några men...men hon har en del physical therapy att göra.

    Sour cream är mest lik cremé fraiche tycker jag. Vill jag har nåt som är likt gräddfil, så använder jag naturell youghurt.


    Don't take things for granted...