• Ninis

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • Ninis

    Jag har tillbringat förmiddagen med att rensa i min garderob. Fick nästan ihop två papperskassar fulla med kläder som ska slängas. Kommer nu i flera av mina byxor som jag inte kom i för några månader sen

    Har även hunnit göra en köttfärslimpa och rensat i Englas byrå.

    Elvira har gråtit hela tiden mellan 13:15, då hon vaknade. Försökte ge henne gröt vid 13:30 men hon åt bara några skedar och fortsatte gråta. Hon fick alvedon, för det verkar som hon har ont någonstans (öronen??) och hon lyckades somna för 10 minuter sen. Har inte kollat tempen sen i förmiddags, men hon är jättevarm.

    Nu ska jag snart åka på gympaskoj med storasyster. Lilla sjuklingen får vara hemma med pappa.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    Singhis, visst är det skönt att rensa. gjorde det för ett tag sen och gav dem till kyrkan, de åker till lettland med kläder varje år.
    jag har även rensat sängkläder, behöver inte ha 18 uppsättningar.

    idag ska jag och handla docksäng till olivia på ikea ska måla den  tills på fredag.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Ninis

    Fy, vilken natt! Jag lade mig kl 21:15 och fram till 23:00 hade Elvira vaknat ett antal gånger. Tröttnade på att springa in till henne hela tiden, så jag tog med henne in till min säng. Hon var då supervarm så jag kollade tempen som visade 39,5 grader. Hon fick alvedon och välling och somnade om.

    Sen fortsatte uppvaken hela natten. Vid 4:30 gick Johan upp och bytte bajs och fixade välling. Sen sov hon till 07:00. Jag är helt död i dag. Johan och jag får turas om att sova under dagen.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    Olivia gnagde på ett doftljus nu på morgonen, jag vände mig om i typ en halv minut och hon tog det från byrån, ringde giftcentralen men de sa att det inte bör vara någon fara då hon fick i sig så lite. Suck hon är överallt och ingenstans och äter ALLT.
    John stoppade typ aldrig ngt i munnen.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Ninis

    Morrn!

    I natt har vi haft en bra natt och jag känner mig ganska utvilad eftersom jag lade mig redan kl 20:00 i går. Nappistoppning 00:15, 02:30 och 04:55. Sen vaknade Elvira 05:45 och Engla kl 05:55.

    I dag ska vi åka till leksaksaffären. Engla ska få välja en leksak eftersom hon nu börjat bajsa på pottan i stället för i trosorna. Vi började toalett-träna under julledigheten. Hon kissar på toaletten med toaring. För två veckor sen började hon säga till själv när hon behövde kissa, men bajset kom i trosorna varje gång. Lite jobbigt för man ville ju inte åka någonstans utan blöja när hon bajsar i trosorna, men i förrgår sa hon helt plötsligt att hon måsta bajsa på pottan. Skönt att slippa blöjorna på dagtid!


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    singhis, skönt. John kissar på pottan men baja vill han göra i blöja, vi får ge tiden lite an.

    Idag fyller Olivia 1 år, och jag fyller --år började dagen med presentöppning, John fick oxå present en storebrorspresent. Han tycker att det är lite konstigt att Olivia fyller före för han är äldere. När vi säger att idag fyller mamma och Olivia år så säger han ja och imorgon fyller jag och pappa år.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Ninis

    I dag har vi varit på sångstund, sedan på Barnkulan och sen på leksaksaffären. Engla bajsade på toaletten på Barnkulan. Det fanns ingen potta, så hon hade inget val

    Hon valde en dator på leksaksaffären. Den har inlärningsaktiviteter t ex språk, matematik, logik, spel, musik m m. Hennes kompis har en likadan, så hon skulle absolut ha en sådan.

    Grattis på födelsedagen Catten!


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Linusen

    Måns kom av sig lite i sin potträning när han var sjuk förra veckan men nu är vi tillbaks på dagis och han är frisk (peppar peppar). Så nu ska det tränas igen. Han har fajtiskt sagt till ibland att han behver kissa att han vill gå på toaletten. Han brukar också fråga om han har blöja, ibland lite sent då han redan börjat bajsa...

    Imorgon är det amiljedag här i vårt område med ponnyridning, ansiktsmålning, trolkarl mm. Lite kul att bonda med grannarna

  • Ninis

    Natten har varit bra. Nappistoppning vid 22:00 och 02:00. Elvira vaknade 05:30 och Engla 05:50.

    I dag var Englas nattblöja helt torr när hon vaknade. Hon kissade på toaletten direkt när hon vaknade. Vad är det de säger, torr blöja på natten i en till två veckor så kan man prova att sova utan?

    Linusen,
    Ha det så trevligt med grannarna i dag!


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    singhis, jag har läst att när 9 av 10 nattblöjor är torra så kan man sluta, torr på natten beror på hormoner ikroppen.

    håller på och förbereder olivias kalas samt ska vi ha familjemiddag ikväll och fira min födelsedag, har gjort det enkelt för mig och gjort pajer.

    igår fick jag Thomas Saboarmband av T samt en belock av barnen som var ett hjärta så fint, ska köpa bokstäver T, J och O och hänga på.

    Olivia fick en synt docksäng och megablocks, john fick Rödis (brandbilen i Cars)


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7