• Ninis

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • Catten28

    bönder är väldigt goda ska jag säga om man bara marinerar dem

    med fet så menar jag typ bacon och grädde och så. jag körde LCHF och då är det mkt fett och det klarade inte magen av. Nu mår jag bättre.

    Idag ska vi till Andys lekland, skulle ha åkt och badat men vi ändrade oss på  morgonen och leker där istället.

    Olivia har tagit några stapplande steg, men när jag håller henne i händerna och ska få henne att gå hissar hon upp fötterna till öronen, hon är inte intresserad, men klättrar det gör hon PÅ ALLT, hittade henne i vår säng ståendes och klappade händerna.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Ninis

    I dag är Engla feberfri igen. Hoppas verkligen att det håller i sig! Engla och jag ska på teater i dag. Skönt för henne att komma ut lite efter att ha varit hemma i två veckor.

    Och i morgon blir det ridning om inte febern kommer tillbaka.


    Ja, om du käkade LCHF förstår jag att du menar att maten är fet. Trodde du körde GI, men du kanske blandade som många gör.


    Jag har inte varit på Andys sen du och jag vär där Catten. Och det var precis när du fått reda på att du var gravid med Olivia. Tyckte det var lite för stort och stojigt där, samt att man måste passa de små så de inte sticker iväg till de grejerna som är för större barn. Vad kostar det på Andys?


    Har ni varit på Barnkulan någon gång? Ligger i Lännersta. Är mycket mindre och mysigare än Andys och man kan sitta och fika samtidigt som man har koll på vart barnen är. Kostar 50 kr per barn. Barn under 1 år går in gratis. Det är gratis för vuxna.


    www.barnkulan.se


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Linusen

    Här är vi också friska nu. Skööönt!
    Måns kusin och faster och farmor kom i fredags och redan då var han ju bättre. Men det var igår som jag konstaterade att han åt och inte hostade så mkt. På måndag blir det dagis. Tjohoo!
    Tur att farmor stannar i veckan så hon kan hjälpa till med inskolning.

  • Skogsrå

    Nu är vi friska, men natten till fredagen åkte stackars Minna på magsjuka. På 3-årsdagen! Inget kalas där inte. Hon hade hög feber resten av dagen, men på lördag morgon var hon mirakulöst nog helt bra igen. Tur, eftersom vårt stora flyttlass gick då och sen har vi flyttstökat resten av helgen. Men nu känns det riktigt inbott och bra i vår tillfälliga 3:a under de närmaste 3 månaderna, och i stort sett allt är undanröjt i den vanliga lägenheten också.

    Singhis, stackars er som har haft så mycket sjukor! Håller tummarna för att Engla klarar sig ett tag nu.

  • Ninis

    Morrn!

    Har sovit asdåligt p g a huvudvärk. Båda barnen sov bra, men Elvira vaknade 03:30 och var pigg. Stoppade i nappen ett antal gånger men vid 04:15 var hon fortfarande vaken, så jag fixade välling som hon slukade och sen sov hon ända till 07:15!!!

    Engla vaknade 06:40! Tänk om det kunde vara så varje dag . . . . .

    Johan skulle jobba i morse, men när han kom ut till taxibilen så startade den inte. Så det blev inget jobb för honom i dag.

    I dag hade inte Engla tid att säga hej då när vi kom till dagis. Hon hade jättebråttom in till sina kompisar. Jag stod kvar och pratade med personalen en stund, men jag såg inte röken av henne


    Ska nog slappa hela dagen, men behöver åka till Apoteket under dagen.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    singhis, ja det är ganska stojigt, vi åkte dit hela familjen , vill inte åka med båda barnen själv man måste punktmarkera hela tiden. vi brukar vara där när de öppnar vid tio då är det inte så mkt barn, de komemr runt 11-12-
    det kostar 100 krper barn under ett år.

    ang gi så blandade jag gi och LCHF och det fixade inte magen.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Chrizzy

    hej hopp
    max biter också felix då o då.

    kikar in lite då o då. mycket plugg just nu.
    hoppas alla mår bra. barnkulan ska va bra har jag hört. har inte hunnit komma dit än bara.

  • neenoo

    nestor bet elsa idag. Det är han som bits.
    Elsa lägger ner honom(så huvudet dunkar lätt i golvet), kryper efter honom(om han kryper) och lägger sig på honom och så snor hon grejjor.

    Elsa och Nestor brukar annars mest leka om inte tillsammas så bredvid varandra.

    Jag är åter mammaledig. Känns rätt skönt!

  • Ninis

    Här har natten varit bra. Båda barnen har sovit utan att vakna. Elvira vaknade dock redan 04:45. Stoppade in napp, men hon somnade inte om, så hon fick välling, men somnade inte om ändå. Hon fick komma in till vår säng och ligga där.

    Engla kom in till oss kl 05:45.

    I dag har Elvira feber. Tempen visar 38,4! Alltid är det någon som är sjuk  . . . . .


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    vi har sovit ok, Olivia var lite rosslig så jag inhalerade henne och gav nässprej, hon hostade lite oxå men blev bättre.
    vi sov ända till 05.30 sen ville alla upp.

    T är i Oslo denna vecka. kommer hem torsdagkväll så han är hemma när jag och Olivia fyller år på fredag, fattar inte att hon är ett år redan.

    T är borta hela veckorna nu och alla börjar känna av det. Han har varit borta tre veckor och ska vara borta fyra till som det ser ut nu. Det är bara att kämpa på. Jag och barnen har kommit i i bra rutiner, men det är så tråkigt att inte ha T hemma varje dag.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7