• Meryl

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Livet är inte rättvist...
    Här samlas vi som förlorat våra älskade små och som nu kämpar för att få syskon till dem. Vi har av olika anledningar svårt att bli gravida och sorgen över det förlorade barnet blandas med sorgen över barnlösheten.

    Det är hemskt att se hur många vi är som är "dubbelt drabbade" på detta sätt och det enda positiva är att vi inte är ensamma i vår kamp! Här samlas vi för att dela med- och motgångar.

    Varmt välkommen!

    ...alla ni som kämpar och ni som äntligen har lyckats.

    Våra gamla trådar;
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26463287.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29386988.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m32881987.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35424384.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38580899.html


    Jag har haft en ängel i min famn
  • Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8
  • Amis

    Puttelina: Vad skönt att det gick bra idag. Håller tummarna för bra fortsättning

    Cachet: Vad underbart vännen att höra att allt är bra med dig och lillen. Det kommer att gå bra denna gång. Försök att njuta av graviditeten även om det är svårt att släppa oron.

    Ma Lu: TACK för det du skrev. jag började gråta när jag läste det. Tack för att du gav mig hopp. Vi förlorade sonen som blev till på en Pergokur, sedan har varken pergo eller första IVF lyckats. Nu väntar vi på IVF 2 och jag hoppas verkligen att jag kan få en liknande solskensberättelse att dela med mig. Grattis till Stellas första steg. Måste vara helt obeskrivligt att få ta del av det.

    Kram till er alla

  • mera

    Ma Lu, tack för att du kapade tråden
    Så fint att du delar med dig och inger hopp. Betyder så mycket att läsa att det kan gå vägen efter att man förlorat ett barn alldeles för tidigt, innan det ens hann prova på jordelivet. Tack för att du orkar dela din historia! Det både smärtar och värmer att läsa dina ord. Grattis till lilla Stella!!

    Cachet, grattis till en frisk och pigg bebis! Hoppas du kan njuta mer och mer.

    Härligt att det såg så bra ut Puttelina!!

  • Jaxon
    mojsan skrev 2009-04-06 19:32:29 följande:
    Cachet: Vad härligt,all lycka till er!!!Måste bara berätta att D gick jättebra för mig idag & jag är så glad!!!Allt såg jättefint ut & han (doktorn) tom. sänkte min sprutdos från 375 till 225.Det såg väldigt bra ut sa han,nu kanske man törs hoppas lite i alla fall!!!Kramar......
    Härligt puttelina! Det ser ju väldigt ljust ut.. =)
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon
    linglang skrev 2009-04-06 17:11:01 följande:
    Hej alla fina i tråden!Kikar bara in lite, har inte varit så aktiv här sedan jag plussade. Imorgon går jag in i vecka 15. Vi fick veta förra veckan att vi väntar en frisk och pigg bebis! Total lycka, känner att jag börjar våga lite mer, glädjas och längta lite mer.Hoppas solen skiner på er och önskar er alla allt gott!Stor kram
    Va skönt cachet att de gick bra. Va de nupp/kub test du va på? Vi ligger ju väldigt lika du o jag.. =) Har precis gått in i v 16 jag. Ska bli spännande me RUL då får man ju veta om det stämmer...hoppas att man inte blir flyttad åt "fel" håll bara.. man vill ju inte vänta längre...=) När ska du på RUL? Kram
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon

    MaLu: Härligt me solskenshistorier... Grattis till lilltjejen!


    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • linglang

    Puttelina: vad skönt att allt såg bra ut!

    Jaxon: Vad roligt att vi ligger så lika! =) Precis en vecka mellan va? Jag var på ett tidigt rul för att se om bebis var frisk eftersom Victor hade medfödda och i vissa fall ärftliga skador. Jag har inte fått någon remiss till vanliga rul ännu, hoppas på slutet av månaden el början av maj då jag är i v 19. Jag blir nog inte flyttad mer än två dagar tillbaka isf eftersom vi gjort ivf. =) När vad det du hade rul?

    Glad påsk på er alla fina och stora kramar!

  • Jaxon
    linglang skrev 2009-04-09 17:32:57 följande:
    Puttelina: vad skönt att allt såg bra ut!Jaxon: Vad roligt att vi ligger så lika! =) Precis en vecka mellan va? Jag var på ett tidigt rul för att se om bebis var frisk eftersom Victor hade medfödda och i vissa fall ärftliga skador. Jag har inte fått någon remiss till vanliga rul ännu, hoppas på slutet av månaden el början av maj då jag är i v 19. Jag blir nog inte flyttad mer än två dagar tillbaka isf eftersom vi gjort ivf. =) När vad det du hade rul?Glad påsk på er alla fina och stora kramar!
    Ja de verkar ju vara en vecka mellan.. =) Kul att ha nån att följas åt me..

    Jag har rul den 23 april, såå nervös. Hoppas inte jag blir flyttad många dagar framåt, vill ju ha i september juh.. =) Kan tänka mig att jag kan bli flyttad runt 2-3 dagar jag med så det blir bf runt 28 istället för 25. ja ja.. vi får se.

    Jag är ju så nojjig så fort jag inte känner nåt på länge o är helt övertygad om att bebis dött. Min underbara BM skulle fixa så att vi ska få kolla me ul lite snabbt nästa torsdag innan vi åker till fjällen så jag kan vara lugn... Det är så jobbigt att hela tiden gå o vara orolig att bebisen är död. Det var ju vid den här tiden som det hände förra året. Upptäcktes i v17 o bebisen hade dött runt v 14/15. Gjorde ju ett ul förra måndagen men det lugnet varar ungefär en vecka sen börjar jag oroa mig igen.. usch.

    Stor KRAM
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Ma Lu

    Hej igen söta ni Jag känner igen rädslan från när jag väntade Stella och då fick jag snabb-ul varje vecka tills jag började känna rörelser ordentligt och sen tillväxt och flöde när jag ville - typ Jätteskönt!

    Vill också säga till er som kämpar för plus att det som talar mest till er fördel coh som tyder på att ni kommer att få plus OCH ett barn i famnen är att ni varit gravida innan och har ett barn (alltså inte "bara" fått tidigt mf). Snåla griniga privatkliniken gav oss faktiskt dispens och lät oss köpa trepack trots att jag med mitt höga FSH egentlgien inte skulle fått det just för att jag varit gravid och fått ett barn! Det höjer ens chanser massor iaf i statistikens ögon Så sug på den karamellen i påsk och tro att er ängel kommer sända er ett syskon vilken dag som heslt

  • mera

    Ma Lu, vad det gjorde gott att läsa ditt inlägg. Tack igen! Jag ska verkligen suga på den karamellen i påsk - bättre än allt annat godis
    Jag har nämligen också högt FSH och lågt amh men efter den "domen" har jag ju faktiskt blivit gravid och fött en perfekt liten tjej, dock alldeles alldeles för tidigt.

    Du och alla andra, hoppas ni kan njuta lite av det fina vädret och ha en bra helg

  • Amis

    Tack MaLU . Försöker tänka positivt men det är inte alltid lätt. Då är det skönt när någon som du kikar in och påminner mig

    Glad påsk tjejer. Hoppas ni har strålande väder hos er och trevligt sällskap. Det var precis vad jag har haft idag; 17 grader varmt, grill och familjen. Det enda som saknades var vår älskade Ängel. Hans frånvaro blir extra påtaglig sådana dagar.

    Kram

Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8