• Meryl

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Livet är inte rättvist...
    Här samlas vi som förlorat våra älskade små och som nu kämpar för att få syskon till dem. Vi har av olika anledningar svårt att bli gravida och sorgen över det förlorade barnet blandas med sorgen över barnlösheten.

    Det är hemskt att se hur många vi är som är "dubbelt drabbade" på detta sätt och det enda positiva är att vi inte är ensamma i vår kamp! Här samlas vi för att dela med- och motgångar.

    Varmt välkommen!

    ...alla ni som kämpar och ni som äntligen har lyckats.

    Våra gamla trådar;
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26463287.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29386988.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m32881987.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35424384.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38580899.html


    Jag har haft en ängel i min famn
  • Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8
  • linglang

    Hej tjejer! Det var en stund sedan jag tittade in här nu. Tänker på er ofta! Hinner inte läsa i kapp, men skriver några få rader ändå.

    Välkommen Puttelina. Vi gjorde ivf i januari och jag är gravid i v12 nu. Stort lycka till! Har en väninna som gjort ivf i falun och hon är jättenöjd.

    Bamsegrattis Kyoko! Så underbart!!!

    Stor varm kram till dig amis!

    Kram till er alla

  • Kyoko

    Amis:
    Ja det är värst de där förbannade "jubileumen" dvs. de dagar som årsdagar eller helgdagar då man påminns om hur lång tid som gått - eller kort tid snarare. För varje dag som går utan sitt älskade barn är ju en förlorad dag samtidigt som omvärlden vinner dagar MED sina barn. Det svåra för omvärlden är ju att förstå att lika ofta som de tänker på sina levande barn så tänker vi på våra som inte fick stanna kanske t o m oftare Jag skall inte säga att det blir lättare med tiden vännen, för det tycker ajg inte att det blir men man lär sig att leva med sorgen som ständig följeslagare. Och när ni väl får sitt lillsyskon (och jag säger NÄR) då kommer famnen kännas mindre tom men det barn man förlorat kommer alltid att ha sin sorg. Men som sagt det gör ont och det måste ju göra ont för sorgen är ju baksidan av myntet som heter kärlek. Det bevisar ju hur mycket vi älskar våra barn. En stor kram till dig och många tankar, minns ju hur j'vla svart vår första årsdag var och hur vidrigt tomt det känns att stå där vid minneslunden och minnas!

    Cachet:
    Hur är det med dig tjejen? Blir ju nyfiken då du kommer in och lämnar hälsningar men berättar inget ego

  • Jaxon

    Hej alla!

    Nu har jag gjort mitt kub/nupp test. Fick en risk på 1:4480 så jag är jättelättad. O nackspalten va så tunn o fin.. hon sa på en gång när vi höll på me UL att det såg fint ut... Puh...

    Vi fick 2 bilder med oss. Ska lägga upp i galleriet så småningom.. nu ligger bara andra bilder där, senaste från 11 +1.

    Bebisen vinkade hej åt oss... =) O man såg en hand mot oss med alla fingertoppar o tummen lite längre ner.. Den voltade o hade sig för fullt men lät sig villigt mätas..=)

    Känner mig lite bättre till mods nu men ändå superorolig, dubbla känslor de där..

    Men nu kan man väl bara inte ha sån otur att man får MA igen.. usch, nä ska inte tänka på de.. Nu SKA de gå bra!!!

    Kram alla o tack för alla tummhållningar! =)


    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • mojsan

    Kyoko: Tack!!  Ja det är bara att höra av dig så ska jag lotsa dig!!!

    Amis: Styrkekramar till er!!!

    Catchet: Tack,det känns hoppfullt!!!

    Jaxon: Vilket härligt besked!!!

    Kramar till er alla........

  • Kyoko

    Jaxon:
    Härligt tjejen, så skönt med goda besked, alla tages ju tacksamt emot man är ju så van vid motgångar. Var "pappa" med eller var han ute på jobb?

    Puttelina:
    Hur mår du av sprayerna? Var Alice frukten av IVF eller kom hon spontant? Varför gör ni IVF - du behöver inte svara om du inte vill. Själv gjorde jag ju IVF/PGD men vår son kom till genom spontan graviditet. Men gjorde pgd för att inte förlora ett barn igen.

  • linglang

    Underbart jaxon! får jag kika in hos dig..?

    Kyoko Det är upp och ner med mig. Jag har mått fysiskt dåligt länge-kräkts och haft migrän varje dag, men det börjat lätta nu. Skönt! Vissa dagar är riktigt jobbiga, oro och rädslan är enorm och då vågar jag knappt tänka på att jag är gravid. Andra dagar kan jag känna mig hoppfull och glädjas så åt det lilla livet. Jag har känt lillbebisen sprattla till ibland och då blir jag så lycklig att jag kan flyga! Vi har fått tid för ett tidigt rul den 31 mars, väntan är så jobbig- vi ber och hoppas att bebisen ska vara frisk. Det är mkt som kommer tillbaka från när jag väntade Victor. Sorgen och glädjen går hand i hand. Hela tiden. Men jag tar en dag i taget.

  • Jaxon
    Kyoko skrev 2009-03-18 18:39:56 följande:
    Jaxon:Härligt tjejen, så skönt med goda besked, alla tages ju tacksamt emot man är ju så van vid motgångar. Var "pappa" med eller var han ute på jobb?Puttelina:Hur mår du av sprayerna? Var Alice frukten av IVF eller kom hon spontant? Varför gör ni IVF - du behöver inte svara om du inte vill. Själv gjorde jag ju IVF/PGD men vår son kom till genom spontan graviditet. Men gjorde pgd för att inte förlora ett barn igen.
    Han va me... =) Han fick åka upp från Linköping för o vara med sen fikade vi efter o sen åkte han igen.. =) Men men va gör man.. ? Han ville ju vara med såklart.. =)
    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Jaxon

    TAck puttelina!

    Jag släpper in dig cachet!

    Kram alla


    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Amis

    Jaxon grattis vännen till fint resultat. Nu är det er tur!

    Kyoko: Tack för dina ord. Du kan verkligen sätta ord på känslorna.

    Idag gick bättre än väntat. Hade mycket att göra på jobbet och det är bara bra vid sådana dagar. Men jobbigt var det när jag var i affären för att köpa ljus och blommor och andra köper böcker och godisägg till sina barn. Här står jag och köper GRAVLJUS.
    Vi hade en fin stund på minneslunden. Jag känner mig dock lite avtrubbad på något sätt. Har en tjock klump i halsen men kan inte gråta.

    Tack för alla kramar och tankar

  • Jaxon
    Amis skrev 2009-03-18 19:54:44 följande:
    Jaxon grattis vännen till fint resultat. Nu är det er tur!Kyoko: Tack för dina ord. Du kan verkligen sätta ord på känslorna.Idag gick bättre än väntat. Hade mycket att göra på jobbet och det är bara bra vid sådana dagar. Men jobbigt var det när jag var i affären för att köpa ljus och blommor och andra köper böcker och godisägg till sina barn. Här står jag och köper GRAVLJUS. Vi hade en fin stund på minneslunden. Jag känner mig dock lite avtrubbad på något sätt. Har en tjock klump i halsen men kan inte gråta. Tack för alla kramar och tankar
    Tack Amis..

    Va fint att ni fick en bra stund i minneslunden trots allt.. Stor kram
    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8