• Meryl

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Livet är inte rättvist...
    Här samlas vi som förlorat våra älskade små och som nu kämpar för att få syskon till dem. Vi har av olika anledningar svårt att bli gravida och sorgen över det förlorade barnet blandas med sorgen över barnlösheten.

    Det är hemskt att se hur många vi är som är "dubbelt drabbade" på detta sätt och det enda positiva är att vi inte är ensamma i vår kamp! Här samlas vi för att dela med- och motgångar.

    Varmt välkommen!

    ...alla ni som kämpar och ni som äntligen har lyckats.

    Våra gamla trådar;
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26463287.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29386988.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m32881987.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35424384.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38580899.html


    Jag har haft en ängel i min famn
  • Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8
  • Jaxon
    mera skrev 2009-03-31 22:51:37 följande:
    Så skönt med personer som förstår, det kan liksom inte andra göra som inte varit med om det. Känns redan bra att vara med här! Tack!Jaxon hur känns det att vara gravid igen?Tack Amis och jag hoppas verkligen att det går bra med ditt FET! Har också fått journalkopior - det är inte lätt att läsa...Jaxon, ja jag fick föda ut henne, hon bara kom i korridoren på akuten medan vi väntade på att få träffa läkare som prioriterade andra före oss trots att sjuksystern tyckte att vi skulle in först då jag hade tydliga värkar. Så det blev så himla traumatiskt att själv inse att nu är det över utan att ha blivit undersökt. Vi hade varit inne tidigare samma dag pga magsmärtor och blödningar men då blivit hemskickade med orden "var glad att du är gravid, du har gått över vecka 12". Då levde hon och rörde sig för fullt.Kram!
    Å fy va hemskt mera....stackars er. Finner inga ord. Jag har haft tur än så länge o bara träffat personal som har varit jättegulliga. Jag fick föda fram min pojke på förlossningen. Fick ligga me värkar först o fick cytotek för att jag skulle öppna mig. Sen fick jag föda fram honom sittandes på toaletten tillsammans med en barnmorska med ett "täcke" för vattnet. Absurt men helt ok så här efteråt. De va ändå en "fin" stund, jag kände när han kom ut ur mig.

    Lycka till nu alla med sprutor o ÄP... det är så spännande =) Klart att vi alla ska få fina plus 2009. KRAM
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • mera

    Amis: tänker på dig imorgon och hoppas hoppas!!!
    Utebliven mens skulle inte vara helt fel

    Puttelina: Hoppas det blir definitivt ÄP v 17!

    Jaxon: Va skönt att du kan känna att det var en fin stund trots allt. Skönt med bra sjukvårdspersonal!

  • Amis

    Ja det gick som väntat idag. Åt helvete. Det klarade inte upptiningen

  • Jaxon

    Kyoko: Var de er flicka som va i tidningen idag?

    Amis: Va tråkigt att de inte klarade sig. Va är nästa steg nu då? Starta om me IVF behandling? Stor kram till dig.


    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Tummeliten07

    Hej vänner, detta är en vinglande väg vi alla går på. Ofta tycker jag den bara har burit utför men nu har en glimt av hopp att det går uppåt tänts.

    Var på VUL i tisdags för att se att cystan försvunnit och planera nästa hormonbehandling (start slutet april och återinförande i maj) då läkaren säger att livmoderslemhinnan ser bra ut (mycket bättre än vid hormonbehandling) och att jag nog har ÄL på g. Jag fick order att ta ÄL-test och varit på VUL i morse. Jag HAR haft ÄL och nu planerar vi återföring av våra två blastocyster (Pyre 2 och 3)på tisdag till veckan! Men, nu börjar nästa oro - att de inte klarar upptiningen.

    *Kram* och trevlig helg!

  • Amis

    Nästa steg blir privatklinik och ett färskförsök till innan sommaren. SU har så långa köer nu att vi inte kommer att kunna göra ett försök innan sommaren. Jag vet bara inte var jag ska få kraft ifrån.

  • Jaxon
    Amis skrev 2009-04-03 10:57:52 följande:
    Nästa steg blir privatklinik och ett färskförsök till innan sommaren. SU har så långa köer nu att vi inte kommer att kunna göra ett försök innan sommaren. Jag vet bara inte var jag ska få kraft ifrån.
    Va jobbigt Amis... förstår att du är utan ork. Försök o göra något roligt i helgen, sånt som du får kraft av. Du kommer att finna kraft tillslut, viljan är starkare! Stor kram!
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Amis

    Tummeliten: vad skönt gumman att det äntligen börjar vända för er. Det har verkligen varit jobbigt för er. Håller tummarna

    Nu har jag ringt SU och vet ni va? Vi hinner visst få ett färskförsök innan sommaren Prel. äggplock blir v. 23. Konstigt att man kan få så olika besked från olika barnmorskor.

  • Jaxon
    Amis skrev 2009-04-03 11:56:35 följande:
    Tummeliten: vad skönt gumman att det äntligen börjar vända för er. Det har verkligen varit jobbigt för er. Håller tummarna Nu har jag ringt SU och vet ni va? Vi hinner visst få ett färskförsök innan sommaren Prel. äggplock blir v. 23. Konstigt att man kan få så olika besked från olika barnmorskor.
    Å va härligt Amis.. Låter ju jättebra.
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8