• Gäddan

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Gäddan + Dimman + Sisu + jenny = Partyyyyyyy!!!!!


    Dimman for President!
  • Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!
  • Jenny28

    Hej
    Jo tack här är det helt OK: Pratat med chefen idag och de har satt in mig 50% from nästa vecka.Känns bra då jag fått ok tider. Jag var lite rädd att få jobba till 18 många dagar men har fått mest mitt på dagen och tidiga tider. Skönt!

    Hur går det själv??

  • Alvi

    Hej tjejer, hemskt ledsen att jag är så tyst, men jag är helt slut... Helt helt slut alltså, vill bara sova sova sova på kvällarna typ...

    Jenny: Härligt med massa pengar, det behyövde ju ni...!! Skönt med bra tider! Tidiga tider är vad jag föredrar!

    Dimitra: Hur har du det med det onda?

    ...

    Natti på er...!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Dimitra
    Jenny - skönt med vettiga tider. Hoppas att det går bara fint att jobba Sisu - stackars dig som är så trött. Slutet av vårterminen är ingen lek så jag förstår att du är helt utmattad. Kör en kur med Rosenrot, gjorde susen för mig under studierna

    Med mig är det bra. Mina krav på välmående har verkligen sänkts Foglossningen har börjat göra sig hörd även på dagtid och halsbrännan är värre än jag trott vara möjligt. Jag är så trött hela tiden för det går verkligen inte att sova. När jag väl lyckas är det bara mardrömmar om ingenting. Inget graviditetsrelaterat som jag kan reda ut under dagen utan det är bara obehagligheter som jag annars brukar få av stress eller när jag sovit lite... Ond cirkel.

    Såg att det var FYRA veckor sen jag la upp nån magbild så det kommer närmaste timmen
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Dimman: Ja då är det dags för en magbild
    Trist att du har ont o har det jobbigt. Du har ju ändå ganska många veckor kvar. Eller vad blir det 6 veckor? Halsbränna är ju skitjobbigt! Har du når bra knep mot det du som inte dricker mjölk? Jag går upp flera ggr på natten o halsar ur mjölkpaketet.

  • Dimitra

    Jag är fortfarande helt mobil även om jag rör mig lite saktare. Pustar och flåsar för ingeting Foglossningen känner jag inget av tills det helt plötsligt bara hugger till i blygdbenet och hela världen stannar upp en stund. Sen är det borta igen.

    Hur har du det själv med foglossning och sånt?

    För halsbrännan tar jag två novaluzid och håller tummarna. Är ju törstig hela tiden men saft, juice, citronvatten och kolsyrat är helt uteslutet. Vad är kvar? Vatten och te, som inte riktigt toppar listan av drycker längre


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Kan du inte göra smoothie med youghurt i. Det är väl ganska lent. Jag är ju så glad att jag älskar mjölk
    Inga känningar alls av foglossning nu. Skönt värre!!

  • Dimitra

    Mixade bär är också för syrligt för den här magen men jag tackar för tipset. Har gjort smoothie på mjölk, kakao och vaniljproteinpulver men är less på det också

    Härligt att foglossningen håller sig på behörigt avstånd. Tycker att du får ha det nog jobbigt som det är

    Jag har faktiskt testat mjölk i ren desperation Blev ingen som helst skillnad.


    The Dimitra universe.
  • Alvi
    Cilota: Skönt att få en förklaring till min utmattning, klart det kan vara pga all skola som är genomgången...!! (Sen at jag blödde floder igår när jag flossade, när jag vanligtvis brukar få lite rosa på tråden kanske, gör mig ändå grav-nojig... Men det brukar väl inte komma i början väl?? )

    Gurkvatten till din halsbränna poppade upp i huvudet på mig nu? Vet inte alls om det är något vedertaget knep, men testa? Jenny: Hur går det med dina magbilder då?? )

    ........................

    Nu ska jag börja min rapportskrivning igen, hej och hå vad skoj det ska bli... {#lang_emotions_dreamer} 
    Men nu såhär i början känns det än så länge bara roligt.... Fråga mig igen om tre veckor...
     
    PÅ måndag ska jag få vara med på en knäplastik!! De ska sätta in ett fejk-knä! Coooolt va!?
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Dimitra
    Sisu - Det nicket har man inte sett på ett tag

    Jag har för mig att jag började bloda ner badrummet i v 10-11 typ men det är ju ingen riktlinje att gå efter. Har du fler misstankar som får en att tänka test?

    Stress får ju annars immunförsvaret att sjunka så inflammation får bättre fäste så det kanske bara är det Jobbigt med blödande tandkött hur som helst.

    Ja, gurkvatten var ett bra tips. Borde ju ge smak åt vattnet om inte annat. Just nu pallar halsen påskmust och apelsinjuice utan problem och helt plötsligt går inte ens en svag, svag saft. Ingen logik alls med det där.

    Kul med rapportskrivning igen. Tycker att ni håller på med det mer eller mindre hela tiden Tufft att kolla på en operation. Skulle jag med vilja göra Jenny - ja, vart är dina magbilder?

    Imorrn ska jag UL:a igen
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Ja kul att se ett "gammalt" nick

    Jag visar inga magblider, tar inga heller för magen e så himla ful med mitt enorma navelbråck

    Idag ska jag nog in o kolla mig. har haft regelbundna värkar nu med 7 min mellanrum i flera timmar. Är lite orolig kanske bäst att kolla upp. Skulle jobba imorgon men har fixat en annan som tar mitt pass. Men ringer man förlossningen när man är så tidig gången? Eller gyn?

Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!