• Gäddan

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Gäddan + Dimman + Sisu + jenny = Partyyyyyyy!!!!!


    Dimman for President!
  • Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!
  • Dimitra
    Sisu - exakt rätt inställning till tentan Nervositeten kanske inte ens infinner sig idag.Den har ju en tendens att mattas ut för de flesta

    Var det de första du sa idag? Hahahahahahahahahaha. Vad har du valt som du inte är nöjd med? Är det ni själva som får stå för kostnaden för renoveringen eller är det hyresvärden?

    I mitten av maj Du kommer att missa hela min förlossning

    Jag vet inte vart jag skulle kategorisera namnet men det verkar ha blivit populärt genom nått känt skönlitterärt verk. Beskrivningen är lite knepig när man googlar men det finns 184 stycken med det namnet i alla fall.

    Jenny - vad bra att du inte har väldigt ont idag. Är på rätt väg nu hoppas jag

    Hur är det med Ida? Är hon och syrran hemma idag eller gick magontet över?
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Ida mår bra tack o lov.
    BM gick bra Hjärtljud på 140

    Men är arg över en sak. De ringde o berättadeatt de övriga timmarna jag ska göra kommer ligga på fredagar mellan 14-18 hur taskigt är inte det då. Varenda jäkla fredag måste jag nu jobba till 18 o inte hemma förrän 18.30
    faaaan va sur jag är. Tänker fan sjukanmäla mig varenda fredag Taskiga e dem

  • Dimitra

    Vad trevligt att Ida mår bra. Hoppas att ni andra också gör det

    Vilken skitjobbtid du fick då Enda fördelen är väl att de flesta ungar hämtas vid 15 på fredagar så det blir inte så mycket att stå i rent fysiskt.

    Se där. En flicka om än i underkant


    The Dimitra universe.
  • Alvi

    Dimitra: Åh, 184, det är en bra namnsiffra tycker jag... Vet inte var Lilja ligger, men jag har för mig att det är nåt liknande... elelr så är jag HELT ute och cyklar...

    ´JAg tänker inte missa nån förlossning!! RObert har sin bärbara, den värderar i högt!

    Tapeterna jag vill byta bort, är röd fondvägg, typ röda "stora prickar" med lika stora (typ 1 dm) cirklar i silver omlott över prickarna.

    De andra väggarna blir grå, samma nyans som silvercirklarna, men ajg tycker att det kommer bli för kontorigt...! Men en kompis ska hjälpa mig på fredag, skönt! Jenny: I mitten av maj tror de att vi kan flytta in...! TRIST med fredagarna! Hade varannan fredag till HALV SJU i ett år, det var inte så skoj... Men det var tre syskon, hellre det än EN stackare kvar...!

    ..................................................

    Tentan gick nog bra idag. Jag satt och räknade ihop "säkra poäng", dvs såna som jag var säker på att jag hade rätt på, och fick det till 35, och gränsen för G är 36.
    Dock konstaterade jag när jag kom ut och pratade med andra att jag hade gjort en rätt stor miss...

    På en 2-poängsfråga om vilka muskler som var markerade hade jag nämligen svarat a. pectoralis major och b. quadriceps femur... Fast det rätta svaret skulle vara musculus pectoralis major och musculus quadriceps femoris...

    Hur mycket får jag på den, tro? Men alla "osäkra" poäng får mig nog över G-gränsen iallafall!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Dimitra
    Sisu - nu är Lilja uppe på 618 men jag kan tänka mig att det var en riktigt låg siffra för fyra år sen

    Bra att du ska hänga med på förlossningen När känningarna startar så lär jag sitta som på en spikmatta och eftersom det är första gången lär förvärkarna ta dagar/veckor och jag kommer att skriva "Nu känns det så här: XXX, är det riktiga värkar?" flera gånger om dagen{#lang_emotions_dreamer} Kan bli lite påfrestande för Jenny att ta allt själv

    Blir spännande att se bilder på renoveringens framfart. Glöm inte före-bilderna bara Vad skönt att få börja fixa och trixa så långt innan inflyttning.

    Härligt att du är så säker på tentan Totalt oinsatta jag tycker inte att det var nån jättemiss med tanke på hur sanslöst många muskler det finns att välja bland, och ni kanske inte måste ha med ordet "muskel" innan namnet Båda - nu kommer en sån här fråga igen. Alltså, vad skulle jag göra utan er

    Igår kom det från ingenstans och det blir värre och värre. Varje gång jag vinklar högerfoten lite utåt (eller tar ett kliv/vrider mig åt vänster, blir samma rörelse då) så känns det som att en kniv hackas in mitt i höften och det ilar ner mot knät. Direkt jag ställer foten rak så försvinner det lika fort.

    Vad tusan är nu detta? Enligt sjukvårdsrådgivningen kan foglossning kännas så men ändå. Kan det vara det så här "sent"?

    Foglossningen jag hade kring jul (då kändes det överallt och ingenstans) var verkligen inte så här så jag börjar tro att det var nått annat då. Det jag har nu får mig verkligen att stanna! vad än jag gör, förra gången var det ett evigt halvsvagt molande bara.
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Dimman: Är det bak i ryggen smärtan ilar ner eller är det framme? För omd et är framme skulle jag säga foglossning är det i ryggen skulle det kunna vara ischias med. Och det är väl inte alls ovanligt att få foglossning nu. Man behöver ju inte få det tidigt. Nu får du vila ännu mer om det går

    Idag är det sol,solsol,. Härligt.
    Imorgon ska jag jobba 8-12.30. Det visade sig när jag pratade lite närmare med förskolan att det var inte VARJE fredag jag skulle jobba eftermiddagarna på fredagrna som tur var. Så det var ju skönt.
    Nu ska jag lämna ungarna, thohopp, vi ses om en stund

    Sisu: Jag tror du klarade tentan galant!

  • Dimitra
    Jenny - mitt i sidan faktiskt {#lang_emotions_undecided} Det kan ju vara nått helt annat. Kan ju lyckats få en nerv i kläm och det förvinner med en promenad eller så

    Men vad tur att det inte var mardrömspasset varje fredag Annars hade man ju kunnat ana att det var för att "straffa dig" du fått sånt schema.

    Underbart med sol {#lang_emotions_sunny} Här är det tredje soldagen men jag vågar inte sitta ute. Får pigmentfläckar i ansiktet i normala fall så vad ska det inte bli nu när man är hormonpreppad Kanske solskyddskräm funkar? Ska du sitta ute och få lite solenergi?

    Japp, vi hörs
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Hellooooo
    Hur går det med foglossning-vaddetnuär, Dimman?

    Här är det ganska lugnt. Har faktiskt lugnat ner sig lit epå sammandragningsfronten. Ganska skönt. Väntar dock på att FK ska godkänna min senaste sjukskrivning. De visste inte om de kunde godkänna den då de tyckte att om jag klarade jobba 25% skulle jag klara jobba mer. Men men, vi får se. Men jag kanke kan gå upp o jobba 50% nu när det känns ok.

    Kollade deklarationen idag, får tillbaks 13 papp Kan vi behöva så där lagom några veckor innan bebben kommer

    Har du fått svar på tentan sisu?

  • Dimitra

    Tjenare!
    Det går ganska bra, däremot känns det som att blygdbenet halveras då och då men det är ju så det ska va

    FK är roliga alltså. Du kanske pallar halvtid med nöd och näppe men då tycker de att du borde klara heltid eftersom du ju är på jobbet halvtid {#lang_emotions_yell} Hoppas du får igenom sjukskrivningen. Är ju mest troligt den som är anledningen till att sammandragningarna lugnat ner sig.

    Grattis till en fin skatteåterbäring {#lang_emotions_money_mouth}


    The Dimitra universe.
Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!