• Lilith74

    Svenska föräldrar på Irland!

    Äntligen en tråd för svenska föräldrar på Irland... om nu nån hittar hit?
    Jag bor med irländsk man och nyfödd dotter i Cork, har bott här i lite över 4 år.
    Hoppas fler kommer in!

  • Svar på tråden Svenska föräldrar på Irland!
  • Solen1

    hailey, jag gick till Dr. Valerie Donnelly, Mt.Carmel Hospital och dar far du veta konet om du vill. Ar dock privat. Ett Ultraljud kostar ?140.00.
    Lilith74, kollade fel aker ner till cork den 23 dec sa vi kanske kan ta den dar juldrinken pa julafton..........

  • lilla mej

    Hej jag ar ledig i dag, och just i dag kommer west life till mitt jobb och ska gora nan video!!!! ska nog aka till jobbet anda....

  • lovande

    lilla mej - Ak ak ak.. coolt! Skaffa en signatur till mig oxa.. inte for att jag tror jag hort sa manga latar men det ar alltid tufft att traffa kandisar.. h ehe.. (isa som nog ar skvallertidningarnas storsta inkomstkalla)

    Annars ar allt bra med er irlands bruttor?

  • Lilith74

    Solen1: Skrev häromdan men det kom inte med i tråden. Såhär: Den 24 och den 25 är inte så bra för vi har svensk respektive irländsk julafton de dagarna. Däremot går vilken dag som helst före jul eller efter den 29:e - vi kommer hem från en 3-dagars minilyxsemester i Tralee då . Hur länge stannar du i Corcaigh?

  • Solen1

    Lilith74, åker till cork den 23 dec och till Spanien den 28dec sa det blir nog ingen juldrink då men jag ska ner till cork nästa helg (Halloween helgen) sa vi kanske kan ta det då istället?

    hailey, Hennes sekreterares (Gemma) nr. 01-2964807. Hon brukar vara ganska fullbokad men då rekommenderar hon sakert någon annan. Lycka till!!!

    Var ute och traskade i regnet i dag, det bara öste ner. Har besök från Sverige sa det blev mycket turistande. Släppte iväg dom själva till Guinessbryggeriet, ville inte se det en gång till har varit där lite mycket på senaste tiden. Dom tog med sig massor med lakrits och andra svenska grejer hemifrån, julen kom tidigt i ar......

  • hailey

    Är det någon som har hört något om den här "superbug" som tydligen går på sjukhusen i Dublin? Är orolig, har ju tänkt att föda där.

  • hailey

    Brian ringde sin syster som pratade om en superbug som går omkring på sjukhusen i Dublin för att dom är överbefolkade eller nåt. Jag ska ringa henne idag och fråga henne igen vad det är som händer. Står det inget om det i irish times, det borde det ju göra.
    Går du på koll hos gp eller på sjukhuset? Ring och fråga rotunda.

  • lovande

    jag ska ringa ner i morron.. tankte jag skulle aka till mig gp (i blanchardstown) for jag kanner mig skum idag.. jag tror jobbet tar mycket pa mig.. idag borjade jag ipa *skammit* for att en kund skrek och hade sig at mig i telefon och min supervisor vagrade ta det.. jag avslutade samtalet och sen borjade jag lipa.. sen dess har min mage varit en stor stenhard boll och jag kanner mig konsig..

    men skriv om du hor nagot, jag ska kolla tidingarna oxa...

Svar på tråden Svenska föräldrar på Irland!