• Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2
  • FannyGioia
    Cornellia skrev 2009-05-17 22:40:45 följande:
    Förlåt att jag frågar, men du menar på allvar att du skulle ta lån, trots att ni kan leva på din makes lön, så att ni sedan sitter där med ett lån "bara för att" ?? Låter juh hel skumt, skiljs ni så får han juh ändå vara med och betala på lånet, och skiljs ni inte så är det ju gemensamma pengar som betalar tillbaka lånet, eller?
    Jag är inte gift, så det stämmer inte. Ja, jag tar lån nu. "Bara för att"? För mig betyder det enormt mycket att vara självständig. Som färdig psykolog kommer jag att tjäna tillräckligt med pengar för att kunna betala tillbaka på lånet utan att gå under ekonomiskt och om jag mot förmodan inte får jobb efter studietiden kan vi ta det då. Har inte ens övervägt att leva på hans pengar, det skulle få mig att må dåligt.

    Han har jobbat hårt för att komma dit han är idag, medan jag har levt i en dimma de senaste åren. Nu när jag äntligen har hittat något jag brinner för och vet vad det är jag vill arbeta med resten av mitt liv måste jag få ta mig igenom den här tiden på mitt sätt. Jag vill vara säker på att jag kan uppnå mina mål utan honom (eller någon annan för den delen). Det är JAG, sådan har jag alltid varit.

    Allt mitt är hans och tvärtom, absolut. Det handlar inte om att stycka upp vårt gemensamma liv. Vi firar nio år tillsammans om några veckor och jag hoppas innerligt att jag får dela min framtid med honom. Men om något händer, om han lämnar mig eller jag honom, eller om något annat bara skiter sig (som det så ofta gör) - då vill jag veta att mina drömmer ligger i mina händer.

    Varför skulle det vara konstigt?!
  • Em00

    Sluta diskutera lån och det där HÄR, starta en egen tråd!
    Jag vill läsa om snåla människor, inte om varför ni tar lån eller
    varför ni lever på eran partner.

  • FannyGioia
    Em00 skrev 2009-05-18 00:20:36 följande:
    Sluta diskutera lån och det där HÄR, starta en egen tråd!Jag vill läsa om snåla människor, inte om varför ni tar lån ellervarför ni lever på eran partner.
    Ja, jag håller med. Ville bara klargöra vissa saker.

    Jag törs inte skriva mina snålhistorier här eftersom jag inte är anonym...
  • mika85
    FannyGioia skrev 2009-05-18 00:21:58 följande:
    Ja, jag håller med. Ville bara klargöra vissa saker. Jag törs inte skriva mina snålhistorier här eftersom jag inte är anonym...
    ingen är ju anonym...
  • FannyGioia
    mika85 skrev 2009-05-18 00:26:16 följande:
    ingen är ju anonym...
    Jag vet, men jag har ju kort på mig själv och använder mig av mitt riktiga namn. Den som vet vem jag är skulle känna igen mig utifrån det.
  • PD77
    mika85 skrev 2009-05-18 00:26:16 följande:
    ingen är ju anonym...
    Det beror ju på hur man ser det. Att ha dubbla profiler varav den ena är anonym (man inte skriver något i presentationen, där man inte har foton etc) är ju att vara anonym.
  • Annanym
    PD77 skrev 2009-05-18 05:21:09 följande:
    Det beror ju på hur man ser det. Att ha dubbla profiler varav den ena är anonym (man inte skriver något i presentationen, där man inte har foton etc) är ju att vara anonym.
    OT, men jag måste fråga ändå. HUR får man dubbla profiler?
  • Annanym

    Förtydligande: Hur gör man får att skaffa dubbla profiler?

  • MrsCD
    Annanym skrev 2009-05-18 13:21:23 följande:
    Förtydligande: Hur gör man får att skaffa dubbla profiler?
    Det far man ju egentligen inte. Men man skaffar val en med mailadress nr 1 och en med mailadress nr 2. Men fatta vad jobbigt att halla pa och logga in och logga ut hela tiden, och dessutom komma ihag under vilket nick man sagt vad. Battre i sa fall att inte ha sa mycket info pa sin profil.
  • Carro W

    Du kan bli avstängd om det upptäcks att du har dubbla profiler.
    Från forumreglerna
    ... ha fler än ett medlemskap/en signatur per person. Påföljden är oftast avstängning.


    Det är inte lätt att vara ödmjuk när man alltid har rätt
Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2