• Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2
  • FreeForAll

    Måste berätta om min svärfar. Vi har varit där i en hel vecka nu. En kväll drack vi vin och på morgonen var det ett halvt glas vin kvar (upphällt).
    Då tar han och dricker upp det och säger att det vore slöseri att hälla ut det!!! Och sen åkte han till jobbet.
    Han är inte alkis eller så, dricker inte alls ofta.

    Det är samma herre som köper vatten på flaska till allt till och med att koka kaffe på. En kväll kom han på kl 22 att vattnet var slut, så då va han tvungen att åka och köpa en flaska så han skulle kunna brygga kaffe på morgonen. (De har jättegott vatten i kranen, men det tycker inte han.)

    Mitt förslag är att sluta köpa vatten så kanske man har råd att hälla ut gamla vinsluttar?

  • Trynträ
    Polola77 skrev 2009-05-29 12:41:15 följande:
    Nu i semestertider. Min sambo vill inte ta ut semester om vi inte har något planerat den speciella dagen. Så än så länge har vi bokat två veckor. Så då blir det bara två veckors semester detta året. Ja och den dagen han tog vid nyår. Han har bara tagit ut 2 veckor om året i ett par år nu.. han vet inte själv vad han tänker använda de sparade veckorna till. Han vill bara inte sitta hemma på sin dyrbara semester och göra ingenting. Då är det bättre att jobba. Är han snål?Jag föreslog att han skulle vara hemma med mig och mina barn en vecka när skolorna var stängda. Men, vi hade ju inte planerat något så då såg han väldigt tveksam ut. Jamen jobba då om det är så kul. Jag har ju inget val utan får vara hemma vare sig jag vill eller inte.. (är jag kanske bara avundsjuk?)
    Kanske inte snål men det låter som han tycker jobbet är viktigare än familjen. Varför inte bara vara hemma och ta det lugnt och umgås. Kroppen behöver vila ibland och inte göra nåt speciellt. Annars finns det ju verkligen risk att man bränner ut sig. Vad kan vara viktigare än att vara tillsammans med familjen. Han kan väl ta hand om hemmet om han får tråkigt så slipper du. Sen brukar man väl inte få spara hur mycket semester som helst eller byter han ut den mot pengar?
  • Alemonia

    Nu har jag en historia.
    Vi gifte oss i helgen och en av gästerna lovade os de bilder han tog (han älskar att fota) som bröllopspresent. Vi hade ordnat med att en släkting skulle fota oss men nu (hoppas jag) får vi liknande bilder från två kameror. Att han dessutom tolkade uttrycket vårdad klädsel som att det var okej med shorts och tröja visar hans engagemang.

  • MatsAtari
    Alemonia skrev 2009-06-03 18:57:46 följande:
    Nu har jag en historia. Vi gifte oss i helgen och en av gästerna lovade os de bilder han tog (han älskar att fota) som bröllopspresent. Vi hade ordnat med att en släkting skulle fota oss men nu (hoppas jag) får vi liknande bilder från två kameror. Att han dessutom tolkade uttrycket vårdad klädsel som att det var okej med shorts och tröja visar hans engagemang.
    Han kanske inte har några "finkläder"?.
    Alla orkar liksom inte hålla koll på modet och vad som är fint, hur man ska klä sig och se ut etc.
  • arzosah

    Man har väl ändå inte shorts och tröja på bröllop ändå????
    Är väl ändå folkvett.

  • Cornellia
    Alemonia skrev 2009-06-03 18:57:46 följande:
    Nu har jag en historia. Vi gifte oss i helgen och en av gästerna lovade os de bilder han tog (han älskar att fota) som bröllopspresent. Vi hade ordnat med att en släkting skulle fota oss men nu (hoppas jag) får vi liknande bilder från två kameror. Att han dessutom tolkade uttrycket vårdad klädsel som att det var okej med shorts och tröja visar hans engagemang.
    Okej? och det var snålt på vilket sätt?
  • Cornellia
    arzosah skrev 2009-06-03 20:45:25 följande:
    Man har väl ändå inte shorts och tröja på bröllop ändå???? Är väl ändå folkvett.
    men det är väl inte snålt att inte ha nån koll på hur man bör klä sig?
  • milla   1982

    Kom på mig själv med att vara snål på ett korkat vis idag:


    Sonen lyckades smita in på toa och rulla ut halva toarullen, kom på mig själv att samla ihop allt papper (som låg på golvet i en hög) och la det i en trasselhög vid handfatet, för använda det för kommande toabesök... Såg inte så frächt ut, men har ändå inte kommit mig för att slänga det än {#lang_emotions_tongue_out}
    Felix - 20080618 ~*~ lillasyster - BF20090929
  • jomma

    Apropå finkläder;
    När farmor och farfar kommer över dagen och ska hämta på dagis byter båda om till "lekbyxor" när de kommer innanför dörren. (sedan byter de åter om när de åker hem)
    Min son är 4 år och vi städar faktiskt lika ofta som de flesta. Jag vet inte varför de byter om. Jag antar att de vill spara på sina kläder de åker hit med. Men jag kan inte se någon skillnad på jeansen som farfar byter om till och de som han hade när han kom.

    Jag tror att deras beteende med byxbytning är för att spara på kläderna. Men jag fattar ändå inte. Skulle vara mer begripligt om de skulle passa en bebis som kräks?

    SNÅLT eller bara KONSTIGT???

Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2