• mpta

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    nötskrikan skrev 2009-06-14 21:06:35 följande:
    Lova blev överlycklig idag när jag tog fram en klänning som jag hade när jag var liten. En manchesterklänning med blixtlås, skärp och fyra fickor - massa roliga saker att hålla på med Har regnat en hel vecka nu, vad trött man blir. Vill ha sommar.
    ja på nå vis känns d som om man redan har gett upp sommaren, känns som det har rregnat i en evighet, deprimerande. Ja vill ha sol och värme!
  • mpta

    såg nu att vi hade vunnit 1000 kr i postkodlotteriet, har vart med i det i ca 2 veckor ingen miljonvinst men det e ju ändå skoj att vinna en liten ljusglimt i dagens trista gråa väder.

    Har ni nå planer i midsommar då? vi ska till stugan som ligger på en liten ö, ingen el alls lr vatten, dvs en riktigt stugkänsla. Nackdelen e väl att d ska bli kasst väder, ja vill ju njuta i solsken men det e väl för mycket begärt, e väl iof ändå skönt att komma iväg lite, vi får väl sitta i stugan å rå om varandra utan att det är tvapparater, datorer å andra saker som stör oss

  • mpta
    spacebeare skrev 2009-06-15 15:06:09 följande:
    blev en prommis till ICA å sen sov jag på soffan medans Em kollade på Charlie å Lola mpta - tjoohoo! stora spenderbyxorna fram tycker ni ska gå ut å äta för pengarna! det är en lyx som man alldeles för sällan gör.här sitter vi hemma tills bebisarna poppar å beroende på det så kanske vi tar en tur till Dalarna.även fast jag skulle vilja så orkar jag inte så mkt så Skansen odyl som vore idealiskt går bara inte. alldeles för mkt gå. blir nog en 4H gård eller två
    vi ska ju på en minisemester till kolmården så det kan väl bli lite matpengar därborta
    kan förstå att d inte är så skojjit å vandra runt just nu för dig.
  • mpta

    idag skiner solen här iaf men ja kan väl inte påstå att det är varmt plus att det blåser, aldrig är man nöjd men det e ju skoj att se solen lite iaf, men tyvärr skulle det bli sämre till helgen.

    Ikväll jobbar ja mitt första arbetspass inför sommaren, kan väl inte påstå att ja ser framemot att jobba heltid i sommar igen. men nästa sommar e ja ledig iaf

  • mpta
    nötskrikan skrev 2009-06-16 21:17:46 följande:
    Suck, jag har lyckats få nåt konstigt problem med ena ögat, vet inte vad det är. Kom helt plötsligt nu ikväll och ser jätteläskigt ut. Sambon ringde ögonakuten och om det inte är bättre ska jag komma in imorgon kl. åtta. Suck igen, krävs en del planering och krångel med två barn. Sambon har jour och kan inte ta ledigt och Lova får ju bara vara på dagis 8-11. Lillan helammar jag ju. Får se hur ögat ser ut imorgon. Ska väl försöka lägga mig och vila nu.
    lät inge skoj, hoppas att det är bättre imorn å om inte hoppas d löser sig med barnen!
  • mpta

    allstå hur går det för er och potträningen? Fick sån "ångest" idag när ja läste en kompis blogg om att hennes ettåring hade klarat av att kissa å baja 3 dagar i rad på pottan.
    Irma håller ju sig torr och vill inte ha blöja på sig men när hon ska kissa lr bajsa ska den på direkt, ibland får ja henne att prova toan lr pottan men hon får inte ut nå kiss utan blir mest rädd när d e på G att komma nå å då blir hon ledsen å vill ha blöja.
    Syrrans pojk hade en massa problem och bajsade i blöjan väääldigt länge och ja e så rädd att hon ska bli likadan, visst hon är inte så gammal än men ja e orolig att hon ska se det som en enkel utväg lr va man ska säga att be om blöja när man e kissnödig och därför vägra lära sig att gå på pottan.
    Ja vet liksom inte hur ja ska handksas med situationen heller vill ju inte direkt vägra henne en blöja när hon är kissnödig då kanske det leder till att hon får värsta skräcken för pottan, antar att d bästa är att vänta ut dom att det till slut släpper för henne men ja kan ändå inte låta bli att bli lite nervös plus att d känns så "retsamt" när ja vet att hon skulle klara sig utan den där blöjan.

  • mpta

    trevlig midsommar! ja man firar väl alltid midsommar i regnställ känns d som

    Idag va vi lite "hemska" i vår uppfostran, vi mutade Irma med glass, sa att hon skulle få en om hon kissade i pottan plus att vi drog en lögn å sa att blöjorna va slut, hon protesterade en snabbis men sen fyllde hon nästan pottan med kiss, efter nån timme va hon nödig igen å vi sa även då att blöjorna va slut å då kissade hon på pottan igen.
    Visst vi va kanske lite fräcka men "spärren" släpptes ju för henne iaf, får se hur det går framöver om vi får henne på pottan, återstår å se men vi tar med pottan till stugan utifall iaf

  • mpta

    Ja muta funkar verkligen ibland! Irma har vart utan blöja hela helgen förutom när hon har sovit, hon har till å med bajsat på pottan å toan vilket ja trodde skulle ta lite längre tid innan hon gjord emen hon tycker det bara är kul nu när det kommer något känns väldigt skönt måste ja säga!

    Spacebeare: ja det lät som en händelserik midsommar

    Nötskrikan: Läskigt va tiden går fort ibland skulle man vilja stoppa den.

    Denna vecka ska d bli toppen väder det är ju typiskt när man jobbar fram till söndag förutom en ledighet på fredag.

  • mpta
    nötskrikan skrev 2009-06-21 21:49:40 följande:
    Vad kul att det har funkat med pottan! Lova har varit utan blöja kortare stunder i helgen men hon ber om att få blöja och verkar tycka det är läskigt utan och då vill jag inte stressa. Vi funderar på det där med belöning/muta. Har hört om en pojke som fick en plopp varje gång han bajsade på pottan eftersom pappan tyckte det var så roligt att chokladen hette så.
    haha d va roligt va lite nervös att d bara skulle funka att kissa om man mutade henne men det e faktiskt den enda gången vi har behövt muta henne också för nu tycker hon att d är jätte roligt ¨å vill gå på pottan mest hela tiden hon blev riktigt impad igår när hon bajsade på toan, d va enligt Irma väldigt fascinerade
    Men blöjfri nattetid kommer att dröja men d känns inte lika stressigt heller, får ta dne tid d tar.
  • mpta
    spacebeare skrev 2009-06-22 11:40:08 följande:
    heja Irma!!!!!va kul att det funkar!håret blev lite svett men inga andra men
    okej men d va ju tur då
Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd